Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Error 524

Też macie coś takiego przy próbie wejścia na forum ?? Hosting padł ??

GordOnix ;)

Technik nie musi mieś dostępu - wystarczy serwer beta - i tam testuje wprowadza bawi się - później tylko pliki do pachera na główny ;):)

Co do S1 - Latyna, chyba dokładnie tak się nazywało to coś.. Pamiętam :) Ten OX był mega :D

54169037467327365173.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest spoko, tylko naprawcie te misje fabularne, żeby się nie bugowały, bo idzie sie wku*wić. Kolega pożyczył sobie postać na Yereka i przeszły od niego misje na mnie.

No nic, nie przeszkadzało mi to, ale trzeba było odebrać bony od mędrca za Sapreya i on nie oddał mi bonów za te misje co przeszły z kolegi. Pytam się kur... kiedy to naprawicie, bo nie będę robił fabularki po 10x...

ss: http://fastup.pl/data/Petros/misje.png

Cały czas są pracę nt. bugowania się tych misji, nie myślcie sobie, że to hop siup takie.

Sporo tego jest do naprawy... Nie tylko misje... Też się z tym męczę i osobiście mnie to troszkę irytuje :) Jak na razie wstrzymałem się z robieniem kolekcjonera dla Sapreya bo boję się ze znowu zmienia bonus ( coś Quarell pisał ) i znowu będzie trzeba powtarzać fabularkę....

Po wykonaniu jakiejś misji NIGDY nie będziecie musieli robić jej jeszcze raz, nie mówię tutaj o tych fabularnych, ale np. biolog, bestiarz etc.

Jeśli bonus byłby zmieniany to wystarczyłoby podejść do mędrca i je zresetować.

Error 524

Też macie coś takiego przy próbie wejścia na forum ?? Hosting padł ??

GordOnix ;)

Technik nie musi mieś dostępu - wystarczy serwer beta - i tam testuje wprowadza bawi się - później tylko pliki do pachera na główny ;):)

Co do S1 - Latyna, chyba dokładnie tak się nazywało to coś.. Pamiętam :) Ten OX był mega :D

Tak, forum dzisiaj coś ma problem z działaniem :P

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz co piszesz..

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No serwer w fazie robienia eq na 220 jest strasznie monotonny to fakt,mam nadzieje ze update nie bedzie w ten sam sposob wygladal,ze trzeba bedzie setki razy isc na 1 dunga,lepiej gdy glowny ulepszacz lecial z bosa,bylo by ciekawiej.

ps.http://screenshooter.net/101970094/ooqklkl :P

Wszystko niespodzianka, aczkolwiek będzie inny system, porównując go do Yeraka.

W zasadzie to czym spowodowane sa lagi, ktore towarzysza serwerowi od dobrego tygodnia?

Lagi odczułem sam na swojej skórze tylko dzisiaj, co też można powiedzieć o forum. Myślę, że jest to związane z serwerownią. 

Opublikowano

Ludzie uciekają ! O kupony co raz ciężej. Czyżby Invoria s3? 

Konta też ciężko sprzedać, wystarczy wejść na forum i zobaczyć dział Market. 

Opublikowano

Jpd. Grało 3k ludzi + było wam źle, bo za dużo. Teraz jest koło 2k i będziecie pisać, że jest za mało. Na innych serwach jest po 300-500graczy i fajnie się gra. Taki imet**.pl

Nie dogodzi wam za uja...

Opublikowano

Nie ma navi.

Array od s1 ma skrócony dostęp do serwera więc wątpię w Twoje przypuszczenia :)

No chyba, że dasz jakiś ss :)

Chyba ci się coś pomyliło z tym dostępem, jak byś nie wiedział serwer jest mój.

A Navi nie ma, dzwon na 65 to bug w cliencie i poprawie niedługo.

sygna1.png

Opublikowano

Nadal nie można przypomnieć sobie passów.Po kliknięciu w link z e-mail przenosi mnie po prostu na stronę główną S2.Weźcie to naprawcie.

Opublikowano

Jpd. Grało 3k ludzi + było wam źle, bo za dużo. Teraz jest koło 2k i będziecie pisać, że jest za mało. Na innych serwach jest po 300-500graczy i fajnie się gra. Taki imet**.pl

Nie dogodzi wam za uja...

Grało 3k ludzi było za dużo,2k to za mało ale 2,5k ludzi jest ok ; )

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

A 2499? To jest za mało czy jest okej?

To za mało i nie opłaca się grać, bo to znaczy, że 2498 graczy to shopy, buffy, postacie do mieszania bonów, postacie do stania w m1, postacie do stania w m2 itp. :/

@aw kiedy zwiększycie max lvl?

tenor.gif

Opublikowano

­

To za mało i nie opłaca się grać, bo to znaczy, że 2498 graczy to shopy, buffy, postacie do mieszania bonów, postacie do stania w m1, postacie do stania w m2 itp. :/

@aw kiedy zwiększycie max lvl?

Możliwe ze w kwietniu.

sygna1.png

Opublikowano

Wiem, że to Twój serwer, ale od pewnego źródła słyszałem, że chłopaki zablokowali Ci dostęp do bazy po odpałach na s1.:) No ale to jest mało ważne.

Wiadomo kiedy nowa aktualizacja zawita na serwer ? Przed świętami? po ? czy trudno jeszcze coś określić ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Bug w kliencie taaa.

Na invorii s1 plakales, ze masz za male zarobki wiec tutaj chciales dorobic na lewo i panowie z EG ograniczyli ci prawa na wlasnym serwerze. Beka

Nie polecam, ze wzgledu na faworyzowanie

Opublikowano

Nie polecam serwera. Quarel mial juz ich kilka np Askaria, NarniaMt2, Castia i kazde konczyly tak samo. Predzej czy pozniej nikt na nich nie gra i upadaja. Teraz upada s1 a gdy skonczysie reklama s2 beda tam pustki, bo tylko jutuberzy ja podtrzymuja a wiadomo ze drugi raz nie pomoga.

Opublikowano

Do c***a wafla kiedy Quarell oddasz mi te 450 sm za wierzchowca którego usuneliscie? Każdy z TEAMU twierdzi ze juz to zrobiliscie,dziwnym trafem ja nie otrzymalem nic.Bylo raptem ''4osoby'' z takim wierzchowcem i ty k***a nawet tego ogarnac nie potrafisz....Nie chce mi sie nikomu wchodzic w dupe na PW,bo szkoda mojego czasu na czekanie 24h na 1 odpowiedz,tak samo jak z nagrodami za turniej PvP.Ja rozumiem że metin2 i prywatne serwery to tylko biznes,ale szanujmy sie.....PIS JOŁ

Opublikowano

Nie polecam serwera. Quarel mial juz ich kilka np Askaria, NarniaMt2, Castia i kazde konczyly tak samo. Predzej czy pozniej nikt na nich nie gra i upadaja. Teraz upada s1 a gdy skonczysie reklama s2 beda tam pustki, bo tylko jutuberzy ja podtrzymuja a wiadomo ze drugi raz nie pomoga.

No co ty k***a nie powiesz,logiczne jest chyba że każdy serwer kiedyś tak skończy.Ja nie wiem chyba ty sie wczoraj urodziłeś,albo poprostu jesteś idiotą,i prosze cie nie odpisuj na to.

Btw.kiedy Quarell oddasz mi te 450 sm za wierzchowca którego usuneliscie? Każdy z TEAMU twierdzi ze juz to zrobiliscie,dziwnym trafem ja nie otrzymalem nic.Bylo raptem ''4osoby'' z takim wierzchowcem i ty k***a nawet tego ogarnac nie potrafisz....Nie chce mi sie nikomu wchodzic w dupe na PW,bo szkoda mojego czasu na czekanie 24h na 1 odpowiedz,tak samo jak z nagrodami za turniej PvP.Ja rozumiem że metin2 i prywatne serwery to tylko biznes,ale szanujmy sie.....PIS JOŁ

edit.SM zwrócone thx

Opublikowano

Serwer dość fajny do 200lv potem zaczyna się wielka monotonność by expić po parę godzin lv i chodzić setki razy na yeraka. Zaczynając tu(początek lutego) na czacie było pełno pełno kupię/sprzedam, pełno kuponów SM, a teraz kupić kupon to wymaga farta- w sumie się nie dziwię bo w chwili obecnej kupon 500SM kosztuje w grze ok. 3kkk( w IS ok. 30zł), a na allegro kupując yangi mniej niż 10zł więc rynek serwera upada, co za tym idzie serwer. W m1 90% to sklepy, a chcąc zrobić jakieś pvp to raczej nie możliwe- jedyna opcja to sksucie komuś i bić się gildiami dla zabicia czasu:>

Wbiłem tu 220lv posiadałem 5 itemków 220+9 i mogę stwierdzić że dalsze działania stały się na tyle nudne że zakończyłem grę na tym serwerze.

Serwer dla mnie się skończył, a jak wystartuje kolejny wasz serwer(MPCforum) to kolejne % ludzi odejdą. Ale jeden z fajnych serwerów do pogrania:)

Opublikowano

Bug w kliencie taaa.

Na invorii s1 plakales, ze masz za male zarobki wiec tutaj chciales dorobic na lewo i panowie z EG ograniczyli ci prawa na wlasnym serwerze. Beka

Nie polecam, ze wzgledu na faworyzowanie

Ma full prawa... po co pierdzielisz jak G wiesz... jedyna Twoja baza informacyjna to plotki i Twoje domysły.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...