Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety... Boli ilość co ?? Zdobycie przepustki tylko wymianą ulepszaczy to gruba przesada, a tak zapowiadali przed updatem że będzie można je dropić... Albo się pomylili albo zrobili z nas głupków :D Bo po co pisać że będą dropić na danych mapach jak się okazuje ze trzeba się umęczyć 10x tyle żeby te przepustki zdobyć :) Cena nie adekwatna do tego co na tej mapie jest - jeden boss ;) Już pominę fakt ze zyebali wszystko w tym temacie ( ale nie powiem co, ciekawe czy się kapną bo nie chcę utrudniać ludziom jeśli to poprawią ) :)

nie boli ilość, tylko sam fakt że jak bym chciał iść na wyzwanie to muszę się cofnąć na mapę 95 albo 115. Jaki w tym sens...

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stara strona jest w cenie ok 10kk wiec to jednak jest wydatek a czy drop z tego bossa przewyższy pieniądze które zainwestujemy? raczej nie. 

Opublikowano

nie boli ilość, tylko sam fakt że jak bym chciał iść na wyzwanie to muszę się cofnąć na mapę 95 albo 115. Jaki w tym sens...

pomysl

pierw zablokowali dostep na mapy dla za wysokich leveli  (zrobili to? cos o tym quarel pisal)

a teraz wprowadzili przepustki na np. wyzywanie 200-220 i zeby ja wytworzyc trza ulepek z mapki 90

chyba chca zeby kazdy mogl zawsze zarobic 

tak mi sie wydaje

Opublikowano

to jest tylko alternatywa do bossów na mapie i usunięcie zbyt wysokiej ilości zbędnych ulepszaczy, z którymi nie było co robić.

a co do tej starej strony to będzie to stary papier, jak wspomniałem wcześniej - będzie to wykonane w najbliżej aktualizacji :)

Opublikowano

to jest tylko alternatywa do bossów na mapie i usunięcie zbyt wysokiej ilości zbędnych ulepszaczy, z którymi nie było co robić.

a co do tej starej strony to będzie to stary papier, jak wspomniałem wcześniej - będzie to wykonane w najbliżej aktualizacji :)

Moze na mniejszy lvl tak (rozdzki piachy itp), ale juz na mapie 145 - zarty jakies :( Przesadzone to jest, powinniscie albo zmniejszyc 3-krotnie wymagane ilosci, choc nie wiem czy to byloby wystarczajace w przypadku mini-dungu dla przedzialu 145-180, albo faktycznie dodac to do dropu, tak jak bylo mowione na poczatku (a polecieliscie sb w kulki ;) ). Nie bede sie bawil w gdybanie z czego czy tez ile %, bo zapewne i tak to olejecie, jak wiekszosc sugestii... Coz, czekamy.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Może te skrzydła ponurości przesadzone, ale spójrz na czerwone małże czy na te kamienie mroku czy skorupe ciemności, przecież tego każdy ma mase, mówie MASE, tego od GROMA.

Nie przesadzaj. :P

Także dziś o 1 w nocy odbedzie sie 10 minutowa przerwa, powód:

- Poprawa 10 misji zielarstwa

- Zmiana respu kwiatków (zbyt czesto respia sie w scianach) jednak dalej bedzie mała szansa ze jakis tak sie zrespi, ponieważ jest to losowe.

- Zmiana monokli i eliksirów bestiarza w misji sapreya (Kolidują z pozostałymi i musi zostać to zmienione) nowe monokle i eliksiry beda do zdobycia z Sapreya, Sacrica, Thresha.

- Zamiana Starej Strony na Stary Papier w wytworzeniu klucza na wyzwanie na 201-220 lvl :)

Każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Opublikowano

Może te skrzydła ponurości przesadzone, ale spójrz na czerwone małże czy na te kamienie mroku czy skorupe ciemności, przecież tego każdy ma mase, mówie MASE, tego od GROMA.

Nie przesadzaj. :P

No zwazajac na to, ze pali jak jasny skur**syn, a niektorzy oprocz 1 zbrojki i 1 broni maja tego troszke wiecej ;-)

A 15 (czy tam 25) czerwonych malzy to jest minimum 15 (czy tam 25 :P ) metkow, ktore raz ze nie sa wcale tak latwo-dostepne a dwa respia sie bodajze co 20min. Wiec nie przesadzam, tych "smeici" juz tak wcale MASY czy tez od GROMA nie mamy :) Tych na nizsze przeddzialy lvlowe owszem, sam mam kolo 300 rozdzek a sporo juz sprzedalem, nie powiem, ze nie, ale na obecny lvl wcale tak duzo tego juz nie ma...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No nie wiem czy dużo tego nie ma, ja jak byłem na 145 lvl to uzbierałem tego aż tyle;

YYv9Rvo.png a małży np. mam WkOiYZw.png, więc nie wiem czy tak mało tego jest i każdy ma tak mało tego :P

Ja osobiście nie byłem jeszcze na żadnych wyzwaniu, a wam jak się podoba?

@Edit

Przerwa, która była zaplanowana na 1:00 dzisiaj, odbędzie się dnia następnego też o tej samej godzinie. Przepraszamy za problemy. :)

Opublikowano

No nie wiem czy dużo tego nie ma, ja jak byłem na 145 lvl to uzbierałem tego aż tyle;

YYv9Rvo.png a małży np. mam WkOiYZw.png, więc nie wiem czy tak mało tego jest i każdy ma tak mało tego :P

Ja osobiście nie byłem jeszcze na żadnych wyzwaniu, a wam jak się podoba?

@Edit

Przerwa, która była zaplanowana na 1:00 dzisiaj, odbędzie się dnia następnego też o tej samej godzinie. Przepraszamy za problemy. :)

No tak, z tym ze te 200 malzy to masz zdaje sie 8 wyjsc na minidunga. To duzo? :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No tak, z tym ze te 200 malzy to masz zdaje sie 8 wyjsc na minidunga. To duzo? :P

To gówno a nie dużo :D 15 małż za 1 przepustkę, później , na poźniejsze dungi jest jeszcze gorzej... :) I jeszcze więcej ulep trzeba ..

54169037467327365173.png

Opublikowano

Spokojnie w godzinach szczytu 2.5 -3 k :)

W weekendy tyle jest. Co nie oznacza ze w tygodniu jest mało, bo spokojnie 2k jest, wiadomo szkoła praca.

<3

Opublikowano

Skąd wydropie bronie na 75?

Szkata ripa / smierci lub wymiana 15x szkaty ripa na wybrana bron 75. Osobiscie polecam sprzedawac szkaty i kupic bron - ekonomiczniej ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Osobiście nie polecam tutaj gry dla kogoś kto nie chce robić nocek lub grać całe dnie. Dropienie ulepek,szukanie metków,bossów graniczy z cudem metki da sie znaleźć w dzień ale bossy? Ulepszanie eq na wyższy poziom jest długie i monotonne rozumiem że czasami trzeba się pomęczyć nad zrobieniem eq ale iść 100 razy na WW czy inny dungeon nie daje mi żadnej frajdy.SORRY

sy89ps.jpg

Opublikowano

Przypominam o dzisiejszej przerwie o 1:00.

Co zrobiliście z handlem ?? Nie można przekazać na handlu więcej niż 999.999.999 yang...

54169037467327365173.png

Opublikowano

­

Przypominam o dzisiejszej przerwie o 1:00.

co zostało poprawione w owej przerwie?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

co zostało poprawione w owej przerwie?

Tak ciezko wejsc na strone? :P

Przerwa 10.03.2015
 Dodano

Jutro o 1 w nocy odbedzie sie 10 minutowa przerwa, powód: - Poprawa 10 misji zielarstwa 

- Zmiana respu kwiatków (zbyt czesto respia sie w scianach) jednak dalej bedzie mała szansa ze jakis tak sie zrespi, ponieważ jest to losowe. - Zmiana monokli i eliksirów bestiarza w misji sapreya (Kolidują z pozostałymi i musi zostać to zmienione) nowe monokle i eliksiry beda do zdobycia z Sapreya, Sacrica, Thresha. Każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...