Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może jakby ktoś chwilę pomyślał, to by zrozumiał że dlatego, aby zapobiec kradzieży i uchronić was od tego.

i tylko po to rozkodowali tyle kont? Ciekawe co będzie jak to wycieknie ;]

Opublikowano

Nie martw się, to nie jest byle jaki projekt, że będzie to po internecie latało, uwierz mi.

lizałeś, lizałeś i dostałeś co chciałeś - CM manager wow!

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy będzie baza kont. To już kwestia czasu, więc nie polecam gry na tym serwerze. 

Konta 220 lvl nawet za paczkę fajek wam nikt nie kupi.

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy będzie baza kont. To już kwestia czasu, więc nie polecam gry na tym serwerze. 

Konta 220 lvl nawet za paczkę fajek wam nikt nie kupi.

Może twojego... Ja tez bym od takiego syfu trzymał się z daleka....

Jeśli ktoś zaczyna grać na serwie , po to tylko żeby zrobić eq, wbić lvl i sprzedać konta za zł to lepiej niech w ogóle nie gra i idzie grać w pasjansa albo sapera...

Ja bym na miejscu Arraya po takich tekstach zakazał całkiem sprzedaży kont za kasę , bo widać po twojej wypowiedzi że dla ciebie Metin to nie gra i zabawa, a real życie, skoro traktujesz serwer jako sposób na kieszonkowe...

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jeśli ktoś zaczyna grać na serwie , po to tylko żeby zrobić eq, wbić lvl i sprzedać konta za zł to lepiej niech w ogóle nie gra i idzie grać w pasjansa albo sapera...

Ja bym na miejscu Arraya po takich tekstach zakazał całkiem sprzedaży kont za kasę , bo widać po twojej wypowiedzi że dla ciebie Metin to nie gra i zabawa, a real życie, skoro traktujesz serwer jako sposób na kieszonkowe...

Jeżeli ty lubisz dawać za darmo, to nie znaczy że każdy tak robi. 

Wydałem własne pieniądze, więc chyba mam prawo w jakimś stopniu je odzyskać i nie będzie mi przydupas warunków stawiał.

Gdyby była to zabawa, to wszystko byłoby dostępne w grze, albo przynajmniej bez ograniczenia czasowego, a ten serwer to studnia bez dna. 

Jeszcze raz nie polecam. 

Opublikowano

ty tak serio? grać dla zabawy? jak można zarobić to czemu nie? 

Opublikowano

Serwer super osiagnolem max lvl i dobre eq zrobilem naprawde super polecam 

Z tą ortografią to pewnie nawet klienta nie pobrałeś.

Serwera nie polecam, na dniach startuje MPCforum więc gracze z invorii spierdolą grać tam. xD

­

Opublikowano

Dobrze, że sprzedałem yangi i itemy pare dni temu, przed "rozpadaniem sie serwera" ;> Całe szczęscie ! :D

Rozpadaniem serwera... :) Chyba sam się rozpadasz a nie serwer :) I pewnie nawet nie miałeś czego sprzedawać coś mi się zdaje ;) 15 lvl nikt nie kupi :P

54169037467327365173.png

Opublikowano

Kiedy w końcu zostanie ogarnięte te bugujace się misje na yeraku? przecież można na głowę dostać. Ciągle tylko klepać te same misje... ten bug już tyle czasu jest i nie widać żeby ktoś się tym zainteresował. 

Opublikowano

Kiedy w końcu zostanie ogarnięte te bugujace się misje na yeraku? przecież można na głowę dostać. Ciągle tylko klepać te same misje... ten bug już tyle czasu jest i nie widać żeby ktoś się tym zainteresował. 

Od startu serwer jest ten błąd i dalej myślicie, że go naprawią?

Z resztą większość misji nie działa poprawnie. Najlepsze jest to że jednemu zabierze bonus, a drugiemu da więcej.

Opublikowano

Od startu serwer jest ten błąd i dalej myślicie, że go naprawią?

Z resztą większość misji nie działa poprawnie. Najlepsze jest to że jednemu zabierze bonus, a drugiemu da więcej.

Wiem o tym doskonale, nawet koleś wkleił na forum ss'a jak mu nie oddal mędrzec 4 misji ;) 

Opublikowano

Patrząc z perspektywy czasu S2 skończy jak S1, czyli olewką administracji. Po wakacjach pewnie będzie nowy serwer od Hooltrasa i Arraya.

Coś coś piszą, że jakaś MPCforum to kolejny ich serwer, to znaczy kogo?

Szczerze pograłbym, nawet miałem taki zamiar, ale skoro nawet ty wpadłeś na ten sam pomysł, że po wakacjach dadzą info o nowym serwerze.

Jeśli to prawda, to nie wiem co robić. Siedzieć na S1 i czekać na jego wyłączenie po czym usunąć Invorię zarówno S1 jak i S2?

Od razu napiszę, żeby @Orbit84 nie zaczął mnie atakować.

Nie mam tutaj na myśli, że nie mam pojęcia jak zarabiać, że nie chce mi się  lub nie potrafię trzaskać się z innymi o spota, metka czy bossa, po prostu nie ogarniam, mając przed sobą obraz tego co stało się z S1.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Coś coś piszą, że jakaś MPCforum to kolejny ich serwer, to znaczy kogo?

Szczerze pograłbym, nawet miałem taki zamiar, ale skoro nawet ty wpadłeś na ten sam pomysł, że po wakacjach dadzą info o nowym serwerze.

Jeśli to prawda, to nie wiem co robić. Siedzieć na S1 i czekać na jego wyłączenie po czym usunąć Invorię zarówno S1 jak i S2?

Od razu napiszę, żeby @Orbit84 nie zaczął mnie atakować.

Nie mam tutaj na myśli, że nie mam pojęcia jak zarabiać, że nie chce mi się  lub nie potrafię trzaskać się z innymi o spota, metka czy bossa, po prostu nie ogarniam, mając przed sobą obraz tego co stało się z S1.

MPCforum jest sponsorowa przez Hooltrasa, a team Atreyi to nie team Invorii.

Zresztą, invoria s1 stoi grubo ponad rok, s2 też będzie calutki czas stało, więc nie wiem skad wnioski, że mają zamykać oba serwery.. Wiadomo, że teraz większe zainteresowanie jest na S2, aczkolwiek S1 nie zostało olane..

Pamiętajcie o nowym update, który zbliża się wielkimi krokami.

Opublikowano

Zresztą, invoria s1 stoi grubo ponad rok, s2 też będzie calutki czas stało, więc nie wiem skad wnioski, że mają zamykać oba serwery.. Wiadomo, że teraz większe zainteresowanie jest na S2, aczkolwiek S1 nie zostało olane..

Kiedy ogarnięte zostaną bugujące się misje? Masz dojście do Array'a to go spytaj i niech udzieli w końcu odpowiedzi ;) Chyba że ważniejszy jest update niż te bugi ;D? 

@ co do nagrody za #6 kolekcjonera to zdecydowana większość na forum była za dodaniem 5k hp ;) 

Opublikowano

Array aktualnie ma tak jakby 'urlop', ale nie, nie chodzi że osiadł na laurach, tylko po prostu wyjechał. Znając jego i tak pewnie usiądzie do invorii.

Pisałem wam już wcześniej, że te misje nie są hopsiup, jemu też zależy na naprawieniu tego, ale także proszę nie mieć do mnie pretensji o to.

Opublikowano

Nikt do Ciebie nie ma, ale do niego to owszem. Wybacz ale tak jak kolega już wcześniej pisał, bug ten jest od początku serva, okey od razu nie został wykryty ale już z dwa miesiące na luzie się o tym trąbi. Wiec według mnie najwyższa pora, no chyba że on czeka aż mu całkiem ludzie uciekną z serva co już niestety powoli widac po wołaj w grze oraz dziale sprzedam na forum. 

Opublikowano

To nie są wnioski, to tylko moje obawy, patrząc na to co od września dzieje się na S1. Jeśli faktycznie nie planujecie po wakacjach wyskoczyć z "S3" to może faktycznie nie mam się czego obawiać?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Po prostu invoria to projekt, który jest trwały. Patrząc z perspektywy s1 to można powiedzieć to śmiale, wiadomo że były błędy na s1, ale człowiek się na nich uczy.

Nie masz się czego obawiać. Spójrz też na to, że Array cały czas działa na serwerze, nie olał sprawy po miesiacu. 

Jeśli już będzie w stanie pracować normalnie na serwerze to będę mu kuł cały czas, żeby te misje próbował w jakikolwiek sposób zrobić, choć nie ukrywam łatwe to nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...