Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przesadzajmy z nerfami dla WP. 

Pamiętaj o tym, że na wojnie gdy wszyscy dostaną błogo to hity WPka są 60% mniejsze. (Raczej nie uda się WPkom wszystkich rozproszyć)

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działał mi ta pojedyncza zmianka na Bsie wbudowanym. Zmienia jeden bon i się zatrzymuje cały bs.  Mam spatchowanego klienta.

Gdzie dropic te monety do Isa z m1? Z  metków nie lecą w boosów również.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nie działał mi ta pojedyncza zmianka na Bsie wbudowanym. Zmienia jeden bon i się zatrzymuje cały bs.  Mam spatchowanego klienta.

Gdzie dropic te monety do Isa z m1? Z  metków nie lecą w boosów również.

Zmianka działa , musisz mieć 5kk czyli koszt zmianki w eq żeby działało. Sprawdź dobrze, bo jesteś pierwszy któremu nie działa ;P

@Quarel™

Czy w tej aktualziacji z wyzwanami to jest tak, ze jak wezme udzial w mini-dungu na mapie 95 np to uz pozniej nie moge w zadnym innym? Bo tak to idzie wywnioskowac z tego, co napsaliscie :D

Możesz , tylko następny dopiero za 1 h , później za 1h15 min itp itd :) Nie da się robić raz za razem jak zwykłych dungów :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie przesadzajmy z nerfami dla WP. 

Pamiętaj o tym, że na wojnie gdy wszyscy dostaną błogo to hity WPka są 60% mniejsze. (Raczej nie uda się WPkom wszystkich rozproszyć)

Tutaj bardziej chodzi o kwestie pvp a nie wojen. Wojny to inna bajka 

Opublikowano

Aż się chce zacząć grać :D Ale myślę że chyba nie bd sensu bo niedługo Wallander kończy serię i ludzi na s2 bd tyle samo co na s1.

Bardzo fajnie że jest trudno o ten ostatni set w sumie ;)

Opublikowano

11054794_710406919078106_28053690977710110639635_710406929078105_699752173647206

11032755_710406969078101_648405312927903

Gotowi na nowe zielarstwo? Już niedługo. 

Będzie można wymienić każdy kwiatek na yang, będzie losowa liczba od 100k do 20kk

r77UKBd.png

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Opublikowano

To jest medium. Administracja tego serwera nie grała chyba nigdy na serwerze EASY, no cóż gdyby nie ta zmyłka ze serwer medium a piszą że easy to byłoby wszystko w porządku ogólnie serwer przyjemny miłlo sie gra, LECZ TO NIE JEST EASY A MEDIUM.

😅

Opublikowano

To jest medium. Administracja tego serwera nie grała chyba nigdy na serwerze EASY, no cóż gdyby nie ta zmyłka ze serwer medium a piszą że easy to byłoby wszystko w porządku ogólnie serwer przyjemny miłlo sie gra, LECZ TO NIE JEST EASY A MEDIUM.

Jest Napisane EASY/MEDIUM i chyba nawet w prezce o ile się nie mylę .

54169037467327365173.png

Opublikowano

Czyli już nic nie będzie zmieniane względem balansu postaci? A co z tym int w kolcach?

Był już zmniejszony .. Szaman najsłabsza postać na 220, a wy jeszcze chcecie inta zmniejszać o.O już nawet body jest od szamana lepszy na 220 ;x a dla wpka taki nerf to nie nerf .. i tak pvp wygląda u niego: palec / wir, 2 hity, palec i gleba. Mozna to zobaczyc na filmiku Perfekta miał on eq na 200 lvl, a jechał klasy z eq 220. Dziękuję za taki balans. 

Opublikowano

No chyba nie

10865836169261516965.jpg

To ze jak dalem [Easy/Medium] a mod jakis zmienił na samo easy to juz nie moja wina, w prezce masz dokladnie napisane ze to easy/medium.

sygna1.png

Opublikowano

To ze jak dalem [Easy/Medium] a mod jakis zmienił na samo easy to juz nie moja wina, w prezce masz dokladnie napisane ze to easy/medium.

A czy będziecie usuwać int z kolczyków czy zostawiacie?

Opublikowano

Int z kolczyków zostanie prawdopodobnie, ale i tak jest obniżony, więc nie powinno być już żadnych spin o to.

Także nie wiem czy to prawda, ale mental jednak za bardzo przesadzony jest na minus :p

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź.Wcześniej Array pisał,że już nie będzie nic grzebane w balansie postaci... to też decyzja 100%?

Opublikowano

Nerf mentala jest przesadzony, duchowe to jedyny skill i tak naprawdę jedyna rzecz na którą mental może liczyć a teraz biję się z niego po 45k.. to jest 15k różnicy, trochę sporo.

Array pisał na forum DZIŚ że mental biję podobnie jak wcześniej jednak robiąc kolejne testy zobaczyłem że tak nie jest, nadal siada po 45.

EOvDRHF.png

Opublikowano

Ja również chciałbym się dowiedzieć co z tym balansem. Będą zmiany czy nie? Ogarniecie ten balans do porządku czy będzie taki rozpierdol jak do tej pory. 

Opublikowano

Testowałem dziś wp 220 lvl z eq na 220 +9. Wale z wirka 30k z krytem w mentala 220 z eq. On bije po 45-47k z duchowego. Reszta skill takie jak było.

Czyli wp wali mniej o 10k z wirka, a mental około 15k z duchowego. Moim zdaniem teraz są wyrównane klasy. Wp osłabili i mentala też.

Opublikowano

Spokojnie, dajcie szansę. Dopiero od niedawna zaczyna się coś robić w kierunku zbalansowania klas, nie ma co pisać, że mental za słaby, body za dobry, a bm to w ogóle kosmos. Wszystko jest stabilizowane. 

Aktualnie powiem, że jest dobrze, choć nie wiem jak wygląda sprawa ze smokiem, healerem no i po części bodym. Jakieś oceny macie nt. tych profesji?

Oczywiście chciałbym usłyszeć to od ludzi 200 - 220 lvl :)

Opublikowano

Testowałem dziś wp 220 lvl z eq na 220 +9. Wale z wirka 30k z krytem w mentala 220 z eq. On bije po 45-47k z duchowego. Reszta skill takie jak było.

Czyli wp wali mniej o 10k z wirka, a mental około 15k z duchowego. Moim zdaniem teraz są wyrównane klasy. Wp osłabili i mentala też.

Ja nie rozumiem tych tekstów z eq 220lv, całe eq miałeś na 220 +9 ? Pewnie nie. Wirkiem bijesz 30 a palcem ile 45k? Tym się już nie pochwalisz no nie? No bo po co ;)

Opublikowano

Spokojnie, dajcie szansę. Dopiero od niedawna zaczyna się coś robić w kierunku zbalansowania klas, nie ma co pisać, że mental za słaby, body za dobry, a bm to w ogóle kosmos. Wszystko jest stabilizowane. 

Aktualnie powiem, że jest dobrze, choć nie wiem jak wygląda sprawa ze smokiem, healerem no i po części bodym. Jakieś oceny macie nt. tych profesji?

Oczywiście chciałbym usłyszeć to od ludzi 200 - 220 lvl :)

Czyli w WP,BM,mentalu,dagu i archerze nie będziecie już grzebać tak?

Opublikowano

Lepiej było zostawić tak jak było.

Dodać nowe misje, które dawałyby abs na klasy w różniej postaci nie takiej samej żeby nie wyszło na to samo.

Choć w sumie dać z 10 odp więcej to mniej  by się biło hp jest dużo  to i pvp by miało większy sens a nie kwestia kryta hita i dobicie byle jakim skilem. 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...