Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie ma co. Trzeba przyznać że serwer im się naprawdę udał ;) Dziś zuo o 19. Zobaczymy ile wiary będzie ^^ Coś czuję że dziś mój komputer piorun strzeli. No i mnie przy okazji też

Opublikowano

zmiencie bonusy w tej tarczy i bransy do expa zeby bylo oplacalne, chyba ze to jest zamierzone, ze mam robic branse i tarcze pod PVP do expa?

Opublikowano

Dzwonek jest dobry na ninje. A wachlarz robił bym przeciwko szamanowi. A więc zrobiłby tak. Dzwonek:woj ninja sura, wachlarz :szaman sura woj

Opublikowano

Kiedy zostanie naprawiona opcja przypomnienia hasła? 

Jest naprawiona.

ile online w godzinach szczytu ? 

W luj i jeszcze trochę, w godzinach 11-22 ubić samemu bossa/metka to cud  o.O

Około 3k w godzinach szczytu ( w weekendy być może i 3.2k )

No nie ma co. Trzeba przyznać że serwer im się naprawdę udał ;) Dziś zuo o 19. Zobaczymy ile wiary będzie ^^ Coś czuję że dziś mój komputer piorun strzeli. No i mnie przy okazji też

Inwazja bossów a nie ZUO, taki szczegół :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Nadał nie działa.Po kliknięciu linka z e-maila przenosi mnie po prostu na stronę główna s2.

Opublikowano

Czy tutaj mozna miec 2 pety NA RAZ?
Tzn tego do expa i tego do pvp? Nie beda ze soba kolidowac, expi sie je osobno? Nie bedzie jeden drugiemu resetowal expa np?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy tutaj mozna miec 2 pety NA RAZ?

Tzn tego do expa i tego do pvp? Nie beda ze soba kolidowac, expi sie je osobno? Nie bedzie jeden drugiemu resetowal expa np?

1 tylko i każdego expi się osobno ;) 

xD 

Opublikowano

Mam problem, otóż kupiłem kostium z IS'a 12%lud i 3k pż i nie działa. Niestety support nic nie odpisuję, na forum również...

Opublikowano

Te zbugowane misje mamy wykonywać jeszcze raz czy jest w planach odbugowanie ich??? Chodzi mi o misje przejete po wypadzie w party na dungeon od partnera....

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej, bug podobno występuje już od bety. Zamierzacie ogarnąć te bugujace się misje?

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę?

Tak, troszkę inny niż s1 ale wciąż gra bardzo dużo osób. Szybko się nie znudzi, ale radzę się pośpieszyć, bo gracze z czasem będą znikać. :-)

Opublikowano

Kiedy naprawicie to przypominanie hasła? Po kliknięciu w link z e-maila, przenosi mnie po prostu na stronę główną.To już z tydzień tak jest jak nie więcej...

Opublikowano

Ołaca, 3k ludzi codziennie online.

Sporo nowości, administracja w porządku.

To.

Serwer zbalansowany do dobrej rozgrywki, miło się gra. Na graczy trochę można ponarzekać bo niektórzy to totalni buce, ale zdarzają się też fajne osoby. Ogólnie polecam z całego serca. 

Opublikowano

10384617_701992676586197_420415936793081

mapa na nowy dung

Może być, ale weź człowieku napraw to przypominanie passów, z góry dzięki.

Opublikowano

dziala od 4dni

Jak działa, jak po kliknięciu w link z e-maila po prostu mnie przenosi na stronę główną S2? Wcześniej nawet link nie działał, teraz po prostu właśnie przenosi na główną.

Opublikowano

10384617_701992676586197_420415936793081

mapa na nowy dung

Jakie potrzebne będą przepustki na dunga ?

Nowe dodacie czy np. te z 215 będą i tu ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Jakie potrzebne będą przepustki na dunga ?

Nowe dodacie czy np. te z 215 będą i tu ?

będą nowe i najprawdopodobniej będą one z Yeraka, choć ręki nie dam uciąć sobie.

dung też bodajże będzie co 30 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...