Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszcie na forum o tym dropie walentynkowym

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oddajcie bonusy które znikły po przerwie ( miałem ponad 214 na mooby , a teraz mam ledwo 201 i jakoś teraz dziwnie moja postać pada przy expie a przed wszystko było dobrze , nawet w bossy teraz mniej coś bije i w metiny ;/ ) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz bd sprawiedliwie, widzisz jak sie inni czuli, tym bardziej, ze to oni mieli "sprawiedliwie", a niektorym sie udalo, byli silniejsi niz powinni.

Opublikowano

Nie za mały jest ten drop szkat amora? Ubiłem 100 metinów na 200 mapie i mam 5 tych szkat. Poleciały mi roski nieb, metale, zielona rosa , czerwona rosa, wiec pozdro za takie dropienie. Mam 220lvl -przez to tak rzadko mi lecą te szkaty czy jest taki mały drop ?

Opublikowano

Nie za mały jest ten drop szkat amora? Ubiłem 100 metinów na 200 mapie i mam 5 tych szkat. Poleciały mi roski nieb, metale, zielona rosa , czerwona rosa, wiec pozdro za takie dropienie. Mam 220lvl -przez to tak rzadko mi lecą te szkaty czy jest taki mały drop ?

Możliwe ze dzis w nocy troche zostanie zwiekszony % na drop tych szkat.

sygna1.png

Opublikowano

Ile osób gra na serwerze tak +/- i czy opłaca się wbijać ?

gra około 3 tys ludzi, opłaca.

na razie opłaca się kupować gotowe eq niż robić samemu, bo taniej wychodzi.

Opublikowano

I to ma byc k***a easy?

Scooby a w czym problem, już zapomniałeś czasy gdzie na szanownym serwerze easy pana Paniny miałeś 100k minut przegranych? :)

@ Czy to prawda, że dwuręka na 175 jest lepsza od jednoręki?

Opublikowano

Scooby a w czym problem, już zapomniałeś czasy gdzie na szanownym serwerze easy pana Paniny miałeś 100k minut przegranych? :)

Tak o wiele lepsza jest ;) 

xD 

Opublikowano

I to ma byc k***a easy?

bardzo dobrze, że tak leci. ja tylko 3 dni expiłem od 216 do 220 i gładko poszło. 

zobacz ile osób już ma 220.

Opublikowano

bardzo dobrze, że tak leci. ja tylko 3 dni expiłem od 216 do 220 i gładko poszło. 

zobacz ile osób już ma 220.

Dokładnie gdyby leciało szybciej typu 1 lv w 1h to by każdy biegał w maksymalnym poziomie i serwer straciłby sens a teraz gdy się bije 220 to można powiedzieć że coś się osiągnęło ; ) 

polecam. 

xD 

Opublikowano

Wiesz co znaczy EASY? specjalnie dla Ciebie: Easy - łatwy. Twoim zdaniem expiąć 7h na serwerze EASY jest to normalne? mam rozumieć, że te 7h to bez is, czy z is i jednak bez is nie da rady wbić? xD

@Aika: Na E*treme nie expiło się 7h, a co do moich przegranych minut, ch.. Ci do tego droga Imani ^^

PS: Powodzenia w wbijaniu 220 :D

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Wiesz co znaczy EASY? specjalnie dla Ciebie: Easy - łatwy. Twoim zdaniem expiąć 7h na serwerze EASY jest to normalne? mam rozumieć, że te 7h to bez is, czy z is i jednak bez is nie da rady wbić? xD

@Aika: Na E*treme nie expiło się 7h, a co do moich przegranych minut, ch.. Ci do tego droga Imani ^^

PS: Powodzenia w wbijaniu 220 :D

No to niech zmienią na easy/medium i nie będzie płaczu. Moim zdaniem jest ten moment, w którym możesz czuć się lepszy od innych, że dałeś radę wbić ten 220, bo prawie wszyscy stoją na 215/216. 

7h to na full itemshopie, pd z is, pd 1h, wierzchowiec z is. wszystko jest takie tanie, że można na to zarobić dosłownie w kilka godzin, bo to jeden kupon 500 sm.

Opublikowano

Może jestem w błędzie ale zauważyłem że jest chyba więcej ludzi w shinsoo jak w jinji :D

No tak, jest znacznie więcej shopów i ludzi. Na s1 w invo było tak samo ;) 

ile online w godzinach szczytu ? 

w chuy i jeszcze troszkę, wejdź do gry i sam się przekonaj ;x 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...