Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdziele, nadal nie działa przypominanie hasła? Nikt nie raczył tego naprawić? Pozdro.Co raz bardziej utwierdziam się w przekonaniu, że zrobili s2 tylko po to, żeby zarobić dodatkowe pieniądze.Za 1-2 lata pewnie będzie Invoria S3.

Będzie s3, będzie większy hajs a Ciebie dalej będzie bolała dupa, ouh. :'(

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby administracja wzięła sobie do serca słowa graczy i poprawiła pewne sprawy, to S3 mogłoby być najlepszym serwerem medium metin2. Bo S2 to jest Easy-medium z elementami harda :P

Tak btw. co do rynku - gdyby nie bug na początku i wielkie zasilenie kont graczy przez dung bodajże 170(?) te 2,5kkk/h to nikt teraz by nawet nie pomarzył o alchemii, czy pasach, także z jednej strony uratowało to im dupe hehe

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jakby administracja wzięła sobie do serca słowa graczy i poprawiła pewne sprawy, to S3 mogłoby być najlepszym serwerem medium metin2. Bo S2 to jest Easy-medium z elementami harda :P

Tak btw. co do rynku - gdyby nie bug na początku i wielkie zasilenie kont graczy przez dung bodajże 170(?) te 2,5kkk/h to nikt teraz by nawet nie pomarzył o alchemii, czy pasach, także z jednej strony uratowało to im dupe hehe

jaki bug?

bug to mogło być kupujesz taniej, sprzedajesz drożej, a nie k***a dropisz yangi i to jest bug, pierdolnijcie się w banie z tym dungiem 170, bo to było raczej niedopatrzenie.

Te % są w 100% oszukane, bo nie chcą wam powiedzieć ile jest i jak naprawdę jest. Jedyną odpowiedź jaką ja uzyskałem to było to, że ''jakby procenty były prawdziwe, to ulepszacze byłyby nic nie warte, bo wszystkim za 1 by wchodziło''.

Nie wiem czy macie coś bani pisząc, że paliło wam itemek po 24 razy, bo to jest niemożliwe. Ja znam takie podejścia, płacz o to że kilkanaście razy popaliło i prośba o zlitowanie.

Znam największego kłamcę metina, który mówi, że spaliło mu itemek 10 razy, a tak naprawdę spaliło mu tylko 3, ale liczy na współczucie..

Ja tam nie chcę mówić, ale od startu serwera zrobiłem gotowego WP`ka 215 lvl z full misjami i bestiarz kończy się 6 misja i daggera na wypasie 220 lvl z full misjami + skończony bestiarz, a wy dalej siedzicie na 170 lvl`ach i pali wam itemki po 2030020231021 razy. Weźcie się za grę, a nie płacz. 

eot.

Opublikowano

jaki bug?

bug to mogło być kupujesz taniej, sprzedajesz drożej, a nie k***a dropisz yangi i to jest bug, pierdolnijcie się w banie z tym dungiem 170, bo to było raczej niedopatrzenie.

Te % są w 100% oszukane, bo nie chcą wam powiedzieć ile jest i jak naprawdę jest. Jedyną odpowiedź jaką ja uzyskałem to było to, że ''jakby procenty były prawdziwe, to ulepszacze byłyby nic nie warte, bo wszystkim za 1 by wchodziło''.

Nie wiem czy macie coś bani pisząc, że paliło wam itemek po 24 razy, bo to jest niemożliwe. Ja znam takie podejścia, płacz o to że kilkanaście razy popaliło i prośba o zlitowanie.

Znam największego kłamcę metina, który mówi, że spaliło mu itemek 10 razy, a tak naprawdę spaliło mu tylko 3, ale liczy na współczucie..

Ja tam nie chcę mówić, ale od startu serwera zrobiłem gotowego WP`ka 215 lvl z full misjami i bestiarz kończy się 6 misja i daggera na wypasie 220 lvl z full misjami + skończony bestiarz, a wy dalej siedzicie na 170 lvl`ach i pali wam itemki po 2030020231021 razy. Weźcie się za grę, a nie płacz. 

eot.

Tak na marginesie może nie wszyscy siedzą dniami i nocami przed kompem i graja w invorie pomysł trochę? widzę, że masz piękne życie :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Ja mam 215 poziom daggera. Próbuję ulepszyć teraz cholerne sztyle na 200, bo kupiłem już te na 175. Na razie 4 razy spaliło. Zobaczymy co później.

Potem będę robił zbroję na 125. Zobaczymy jak pójdzie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Twoje konto zostało czasowo zablokowane. Blokada wygaśnie 13 February 2015 - 16:10

Godzine temu miałem mieć unbana na forum i dalej nie ma ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tak na marginesie może nie wszyscy siedzą dniami i nocami przed kompem i graja w invorie pomysł trochę? widzę, że masz piękne życie :)

No to jak wam brakuje tego i tego, wylew płaczu, bo pali, bo nie da się zarobić, bo to i tamto to to cotrzeba poradzić na to jak gracie 2h dziennie? Pretensje do siebie, a nie.

Piękne życie mam, pracuję, potem wracam albo śpię i gram potem do rana albo gram od razu do późnej bardzo nocy i potem śpię. Nie wiem co masz do mojego życia. Znam też ludzi co pracują prawie całe dnie, potem wpadną w nockę i wbijają lvl`e i zarabiają tygodniowo po 10-20kkk, więc.. ehkm.

Jeśli nie wszyscy grają dnie i noce to do kogo pretensje, że nie mają lvl`a, eq i jak zarobić?

Opublikowano

No to jak wam brakuje tego i tego, wylew płaczu, bo pali, bo nie da się zarobić, bo to i tamto to to cotrzeba poradzić na to jak gracie 2h dziennie? Pretensje do siebie, a nie.

Piękne życie mam, pracuję, potem wracam albo śpię i gram potem do rana albo gram od razu do późnej bardzo nocy i potem śpię. Nie wiem co masz do mojego życia. Znam też ludzi co pracują prawie całe dnie, potem wpadną w nockę i wbijają lvl`e i zarabiają tygodniowo po 10-20kkk, więc.. ehkm.

Jeśli nie wszyscy grają dnie i noce to do kogo pretensje, że nie mają lvl`a, eq i jak zarobić?

Ja nie płacze, że pali czy coś bo mi to wisi to tylko gra, a ty już chyba bardziej wymądrzać się nie możesz co?  czy bardziej się da?

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Jakie k***a wymądrzać, kobieto k***a spójrz na to co napisałem. Mówisz mi że nie mam życia, tłumacze ci a ty do mnie że się wymądrzam ile ty k***a masz lat, że prostych rzeczy pojąć nie umiesz.

Zapraszam na serwer, od jutra zaczyna się event walentykowy, z którego będzie mogli coś zarobić 'podobno'.

Opublikowano

Jakie k***a wymądrzać, kobieto k***a spójrz na to co napisałem. Mówisz mi że nie mam życia, tłumacze ci a ty do mnie że się wymądrzam ile ty k***a masz lat, że prostych rzeczy pojąć nie umiesz.

Zapraszam na serwer, od jutra zaczyna się event walentykowy, z którego będzie mogli coś zarobić 'podobno'.

Dobra rozmowa z Tb nie ma sensu bo ty wszystko wiesz najlepiej,  ja ci mowie ze nie masz życia ? ja tylko napisałam, że masz piękne życie mądralo, powodzenia ! :)

Polecam gra dużo ludzi, nie jest za łatwo ani za trudno :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

siemka mozecie wzucic klienta na jakis inny upload bo niemoge sciagnac

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Dobra,juz wszystko ok. Nw czemu na str zegarek działa 1h do przodu...

zmien w ustawienaich konta na prawidlowa strefe czasową bo jest ustawiona jakas inna strefa...

Co do ulepszania to pali ale jak masz farta to rownie dobrze moze ci za 1 zrobic a wiec otrzyj oczy zepnij poslady i zacznij grac....

Ja mam 215 poziom daggera. Próbuję ulepszyć teraz cholerne sztyle na 200, bo kupiłem już te na 175. Na razie 4 razy spaliło. Zobaczymy co później.

Potem będę robił zbroję na 125. Zobaczymy jak pójdzie.

Ty sie dziwisz że nie mozesz zarobic że ci pali ze ciezko na ulepki zarobic itp skoro masz 215lvl (podobno) i dopiero zbrojke na 125lvl robisz?

Najpierw naucz się podstaw gry w metina a potem narzekaj na forum....

Takie osoby jak ty powinni od razu banować na serwerze... Nie zrobi eq, potem dunga robi 50min zamiast 10 i narzeka ze ciezko ulepszyc item bo ulepek brakuje...

Ja na 215lvl (tez dagger) w ciagu 1h moge zarobic na 100 gwiazd czyi bede miał mozliwosc 25 prob przerobienia zbrojki na 200 :D

Ja tylko czekam az te wszystkie płaczki beda musiały zrobic pas na 200 gdzie trzeba spokojnie wydać 5kkk na przerobienie i nie ma 100% :D Ale bedzie płacz i konczenie gry masowe

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

jaki bug?

eot.

Nie rozmawiasz z kolegami, jak nie potrafisz się normalnie wypowiadać, to tego nie rób. Idź pobiegaj przed pisaniem postów na mpc. Niedopatrzenie, że kilka/naście/dziesiąd osób mogło w ciągu dnia zarobić tyle co teraz gracz przez miesiąc, bug, czy niedopatrzenie, nie ważne. Ważne jest tym, że jednak miało to zalete, bo gdyby nie te 'niedopatrzenie' to teraz nie byłoby tyle yang na serwie i pewnie do tej pory pas byłby ogromnym unikatem. To, że ktoś ma pecha, znaczy że ma coś na bani ? Proszę Cię, Nie prośba o zlitowanie, tylko raczej ujednolicenie. Jeden w 2h zrobi itemek, a drugi męczy go dwa miesiące, to jest fair ? Jakby ulepki trudniej byłoby zdobyć, a ulepszanie byłoby na 100%, to przynajmniej każdy by na to pracował określoną ilość czasu nie patrząc na fart. Że % są oszukane, to jest pewne bo spaliło mi przy 100%. Chodzi mi o ulepszacze, bo teraz lepiej jest kupować gotowe itemki. Wychodzi dużo taniej. Ja już na 115 lvlu miałem kupionego za yang peta, strój, wierzcha i specjalke sura, a to w kilka dni, także z kupieniem nie ma problemu, ale wole pewne rzeczy robić sam, gra ma mnie relaksować, a nie być sensem życia. Ty się tak zachowujesz, tylko opisujesz Twoje z*******e postacie. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie rozmawiam z kolegami masz rację, wypowiadam się dosyć normalnie, to że nie używam czasami polskich znaków, nie piszę wielką literą, czy może przecinek źle stoi to tylko dlatego że mam takie przywyczajenie.

No jeśli ktoś wylewa swoje żale, że ile razy to mu nie popaliło to co chce tym wskórać? Zmartwię cię, osób gra bardzo dużo, jestem pewien że już duża część jest za tym co ty teraz robisz i powiedz mi jak oni to zrobili? Przecież to niemożliwe, niesprawiedliwe i niemoralne, bo ty musisz się męczyć po 40 razy z ulepszaniem. Ujednolicenie? Haha, nie rozśmieszaj mnie. W metinie od samego początku liczy się tylko fart, nie masz szczęścia trudno, ale po co wylewać swoje żale na forum o tym, żeby to ujednolicić, bo kolega kurcze trąbka zrobił wachlarz za pierwszym na +1, a ty za 2.

O to mi chodzi. 

To, że gotowe itemki są tańsze od ulepszaczy to racja. Wchodzą nowe pomysły na serwer, zobaczymy jak to odbuduje gospodarkę. Opis moich postaci stanowić może nad wyraz porównanie, ponieważ wy mówicie, ze nieosiągalne jest zdobycie niczego na tym serwerze, bo kurcze pali i w ogóle do dupy serwer. Zresztą równie dobrze, mógłbym napisać że ty wypisujesz jakieś spierdoliny co kupiłeś a czego nie, po c**j komu to? Wy naprawdę nie wiem co macie w tych drewnianych głowach, pomyśleć czasem wystarczy.

Opublikowano

K***A, będzie kiedykolwiek admin na tym jebanym TSie?...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

To nie jest temat do kłótni tylko nasze opinie o serwerze. 

@ ile mniej więcej się wbija od 215-220?

215-216 = 4h 216-217 7h i po 7h od 217-218, 218-219 i 219-220

K***A, będzie kiedykolwiek admin na tym jebanym TSie?...

cały czas są.

Opublikowano

215-216 = 4h 216-217 7h i po 7h od 217-218, 218-219 i 219-220

cały czas są.

Coś nie widać ich zbytnio.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

@Exile chodzi mi o Twój sposób wypowiedzi, wulgi i obrazy mógłbyś sobie darować - nie przeszkadza mi brak przecinka w zdaniu(nie zwracam na to zbytniej uwagi). Co do przytoczenia o tym, co kupiłem - chciałem zwrócić uwagę, że wypowiadający się to nie ludzie, którzy wylewają płacze(przynajmniej nie wszyscy), bo nie potrafią grać. Po prostu chorym jest fakt, że lepiej i taniej kupić niż zrobić. Oczywiście, że metinem rządzi fart - z tymi 100% przesadziłem, pisałem na szybko i nie przemyślałem, ale te 70% na +6 które jest na prawdę tymi 70% byłoby ok(mówię z wariantem gdzie zmniejszamy drop ulepek/zwiększamy wymaganą ilość ulepszaczy). Nie pisałem, że coś jest niemożliwe i nieosiągalne, wiem ile gra osób, bo gram prawie codziennie. Martwi mnie też fakt, że tyle osób ma z tym spore problemy. Ja osobiście nie mam, więc nie wiem skąd takie teksty w moją strone, bo nigdzie nie pisałem, że mi coś pali i serwer jest do dupy. Serwer mi się podoba, jest to medium, który pasuje do mojego stylu życia i w kilka godzin dziennie można dość ładnie zarobić, bo zarabia się szybko, wystarczy pomysł a nie siedzenie w m1. Źle po prostu odebrałeś moją wypowiedź, mi jak nie ulepsza to pale dalej, bo o ulepki bardzo łatwo, ale czasem jest to przesadzone, z czym myślę, że przyznasz mi racje. 

Przy okazji chciałbym się zapytać, jak to jest z tym petem na poli. Mam 40% na potwory, 5% z obroży, co daje razem 45%, a bez peta wale tylko kilka k mniej, słyszałem, że siła jakoś buguje te dmg, ale nie wiem czy to prawda (gram wpkiem) i jest możliwość zresetowania peta ? Z góry dzięki za pomoc. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ja się juz przyzwyczaiłem do tego ulepszania. I według mnie czy to 90% czy 70% dla mnie zawsze jest 50 i przed robieniem eq zawsze myślę albo zrobi albo nie. 50 % szans i tyle nie ulepszy raz to może się uda następnym, trzeba się z tym pogodzić ;)

<3

Opublikowano

Zgadzam sie, dla mnie tez nie ma ani 10% na ulepszenie, czy 90%, albo wejdzie, albo nie.

Up.

Mam do kupienia specjala ok.4kkk dla sury... Jak w krotkim czasie na niego zarobic? Znam ww(robie 15 min- w godzine 3/4, zalezy od farta na kluczu) Za 1 wypad mam zalozmy 125kk W godzine 500kk, 4kkk:0,5kkk=8 Czy jest jakis szybszy sposob na zarobek? Jbc mam Miecz 95lv i peta exp, lv 115 sura wp/Szaman

Opublikowano

Zgadzam sie, dla mnie tez nie ma ani 10% na ulepszenie, czy 90%, albo wejdzie, albo nie.

Up.

Mam do kupienia specjala ok.4kkk dla sury... Jak w krotkim czasie na niego zarobic? Znam ww(robie 15 min- w godzine 3/4, zalezy od farta na kluczu) Za 1 wypad mam zalozmy 125kk W godzine 500kk, 4kkk:0,5kkk=8 Czy jest jakis szybszy sposob na zarobek? Jbc mam Miecz 95lv i peta exp, lv 115 sura wp/Szaman

Zrobic 5 razy ww otworzyc szkaty i liczyc na specjala.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...