Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko misje od biologa i kolekcjonera daja stałe bonusy? czy są jeszcze jakies? 

I dlaczego bs sie wyłacza po tepnięciu się ?

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko misje od biologa i kolekcjonera daja stałe bonusy? czy są jeszcze jakies? 

Niektóre misje od NPC'ków z nowych map też dają bonusy na stałe.

579571423327107377857.png

Opublikowano

nie dropia lodowe kamienie, robi się go z 20-30 min

wejście jest jak wszędzie - ognista ziemia i tam te bramy

A co dropi jeśli można spytać,? I czy jest jakiś dungeon z którego dropią te lodowe kamyczki?

Opublikowano

Siemka mam problem chciałbym pobrać clienta ale po naciśnięciu pobierania wyskakuje mi ze pobierać się będzie kilka milionów GB kumpel z klasy też tak ma a inni moi kumple wcześniej pobierali bez problemu czym to spowodowane a do tego nie mogę się zarejestrować na forum serwera

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Siemka mam problem chciałbym pobrać clienta ale po naciśnięciu pobierania wyskakuje mi ze pobierać się będzie kilka milionów GB kumpel z klasy też tak ma a inni moi kumple wcześniej pobierali bez problemu czym to spowodowane a do tego nie mogę się zarejestrować na forum serwera

Cooooooo? 

...

Tu na 100% działa. 

Skan w temacie.

@Wyganiasz mnie ;c

Nie ładnie Kłejk..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Cooooooo? 

...

Tu na 100% działa. 

Skan w temacie.

Idź spać noobie. xD

A dlaczego nie możesz się zarejestrować na forum? wyskakuje jakiś błąd, czy co? bo zakładałem tam konto wczoraj i nie miałem z niczym problemu.

­

Opublikowano

Idź spać noobie. xD

A dlaczego nie możesz się zarejestrować na forum? wyskakuje jakiś błąd, czy co? bo zakładałem tam konto wczoraj i nie miałem z niczym problemu.

­

Pisze żebym podał liczbę podaje ją daję zarejestruj i wyskakuje że nie podałem jej

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

A co dropi jeśli można spytać,? I czy jest jakiś dungeon z którego dropią te lodowe kamyczki?

Lustro z tego co pamietam , a lodowe Ezarius i Diablo

Opublikowano

Pisze żebym podał liczbę podaje ją daję zarejestruj i wyskakuje że nie podałem jej

Odświeżaj forum, jeśli się nie uda - zmień przeglądarkę.

Opublikowano

Tylko z tym robieniem itemków... Dropisz 2 dni ulepszacze a serwer co? "Ulepszanie nie powiodło się, spierdalaj chuju". Szczerze to już bym wolał dropić to tydzień ale mieć pewność, że ulepszy, że nie będę miał całego tygodnia w d***e! No bo ile razy może spalić itemek na 175 czy słoneczny na 175? 2,3? Nie k***a! 13 razy!!! No kużwa mać dajcie już spokój z tym.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tylko z tym robieniem itemków... Dropisz 2 dni ulepszacze a serwer co? "Ulepszanie nie powiodło się, spierdalaj chuju". Szczerze to już bym wolał dropić to tydzień ale mieć pewność, że ulepszy, że nie będę miał całego tygodnia w d***e! No bo ile razy może spalić itemek na 175 czy słoneczny na 175? 2,3? Nie k***a! 13 razy!!! No kużwa mać dajcie już spokój z tym.

Jestem tego samego zdania, szczerze mnie te palenie zniechęca strasznie do gry. Wg. mnie ankieta wśród graczy i tyle - jeżeli serwer jest dla graczy, to fajnie by było gdyby mięli coś do powiedzenia, a na palenie skarży się ogrom ludzi. Jeżeli na ulepszenie jest 50% to np. dodać 100% ulepszaczy wymaganych i tyle.

Tak btw. działa zwój +10% na ulepszenie ? Jest możliwość gdzieś zobaczyć prawdziwy % na ulepszenie danego przedmiotu  ? 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jestem tego samego zdania, szczerze mnie te palenie zniechęca strasznie do gry. Wg. mnie ankieta wśród graczy i tyle - jeżeli serwer jest dla graczy, to fajnie by było gdyby mięli coś do powiedzenia, a na palenie skarży się ogrom ludzi. Jeżeli na ulepszenie jest 50% to np. dodać 100% ulepszaczy wymaganych i tyle.

Tak btw. działa zwój +10% na ulepszenie ? Jest możliwość gdzieś zobaczyć prawdziwy % na ulepszenie danego przedmiotu  ? 

Administracja tłumaczy, że to jest prawdziwy % tylko to jakaś pula a nie szansa... czyli chyba, ze jeśli masz 55% szans na ulepszenie, to w momencie ulepszania losuje ci się szansa w % od 0 do 55%. Czyli powiedzmy, że wylosowało Ci w danym momencie 37%. I ta liczba jest dopiero szansą na ulepszenie podawaną tak jak na innych serwerach. a 55% pod ulepszaniem oznacza jedynie, że nie można wylosować szansy większej, niż te 55%.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje. A ja właśnie 24 raz spaliłem sztylety na 175 poziom... Nie dość, ze czekanie na ajkijla to 45 minut, dropią po 2 to trzeba iść 3 razy, to ten "j****y k***s k***a serwer" ma czelność powiedzieć  że ulepszanie nie powiodło się... To już nie jest nawet wkurwiające, denerwujące, irytujące... To jest kur wa głupie. To nie ma sensu bytu. To podchodzi pod hazard już...

A może administracja chce, żebym zamiast ulepszać sztylety to kupił kuponik 500sm za 30zł i kupił gotowe sztyle? cooo? Może o to chodzi?

Ja zrozumiem spalić 2-3 razy... No ale 24 razy pod rząd? I to tylko sztylety na marny 175 poziom? A gdzie 200? Gdzie 220? A gdzie reszta EQ???? No przecież tak się nie da. Mam dość tej głupoty. Sztylety sprzedałem u handlarki... Bo bardziej wkurwić się już nie da. 

Zaoszczędzę więcej zdrowia kupując teraz gotowe, ładne +9 za 2kkk, które zarobię w 1 dzień na ajkajlu... Gdybym po pierwszym spaleniu tak postąpił to już bym sobie kupił 5 sztuk takich. Ale czy na tym polega ulepszanie? żeby sprzedawać ulepszacze a za kasę kupować gotowe sztuki?? Bo przecież w końcu, jak każdy zacznie tak robić to tych sztyletów braknie... I będzie jak na początku truta na allegro za 130zł licytacja, i aukcja zakończona... Już widzę minę kolesia który kupił, jak po 2 tygodniach widzi taką trutę w sklepie za 550kk... I tak samo ja mam teraz, i za pewne nie tylko ja. 10 dni ulepszam te sztyle, dropię, czekam, kłócę się z innymi, którzy też dropią ziółka. A tutaj co? Ulepszanie nie powiodło się...

25hmxok.png

Opublikowano

Serwer dla osób z mocnymi nerwami, bo racja itemy pali jak poebany nawet przy 80% ; d No ale polecam, ponieważ jest bardzo rozbudowany i gra sporo osób ; ) 

xD 

Opublikowano

Ja pierdziele, nadal nie działa przypominanie hasła? Nikt nie raczył tego naprawić? Pozdro.Co raz bardziej utwierdziam się w przekonaniu, że zrobili s2 tylko po to, żeby zarobić dodatkowe pieniądze.Za 1-2 lata pewnie będzie Invoria S3.

No i frajerzy twojego pokroju nadal będą przelewali posłusznie pieniążki.

A dupa to boli ciebie, bo ktoś ośmielił się skrytykować twój ukochany serwerek.Jak masz problem z wolnością wypowiedzi, to się przeprowadź do Korei Północnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...