Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co? Zero odzewu. Mi tylko cofnelo fajne bonusy w bambusie, nic wiecej nie stracilem, ale osoby z gildii potracily polowe ekwipunku.. Array na forum byl, a nie napisal nic. Szybki wzlot i jeszcze szybszy upadek servera?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kupiłem słoneczny miecz za 7kkk,kasy nie mam ,miecza a to samo,a koleś od którego kupiłem ma moje 7kkk jak i słonko,gg wp invoria

79160594027661829163.png

Opublikowano

No i co? Zero odzewu. Mi tylko cofnelo fajne bonusy w bambusie, nic wiecej nie stracilem, ale osoby z gildii potracily polowe ekwipunku.. Array na forum byl, a nie napisal nic. Szybki wzlot i jeszcze szybszy upadek servera?

To co wy w 1h straciliscie?Perfekt bojowe??? Pierdolisz że aż żal dupe ściska.

Opublikowano

Nie tylko Ty, na wołaj był ogrom takich skarg, nie rozumiem dlaczego cofnięte zostało tylko eq. Dlaczego nie wszystko ? Ludzie, którzy dokonywali transakcji na godzine przed błędem stracili yang, oraz przedmiot, zaś druga strona posiada sprzedany przedmiot wraz z yang, które za niego dostali. Po prostu porażka.

Sam na cofce nie straciłem nic, bo po prostu w takich godzinach nie mam czasu na metina, ale współczuje ludziom, którzy potracili. Na forum spora część graczy pisze, że odejdzie jak itemki nie zostaną pooddawane, to może być duży cios dla serwera. Niestety teraz już na taką cofkę chyba za późno,o godzine w plecy nikt by nie marudził, bo ile można zarobić przez godzine ? Ubic pare bossów, zrobić kilka WW ? Zero straty. Jakby ktoś coś sprzedał, to po cofce miałby to w eq, ale bez yang nowego właściciela...

Tak btw. po tej całej aferze shopów w m1ch1 dar jest chyba najmniej odkąd zacząłem tu gre heh

52287137559562145640.png

Opublikowano

100% raty każde na 24h + 50% taniej is. I sprawa załatwiona. A raty 10% to se możecie w dupe wsadzić...

Walnij się w łeb ...

Kupiłem słoneczny miecz za 7kkk,kasy nie mam ,miecza a to samo,a koleś od którego kupiłem ma moje 7kkk jak i słonko,gg wp invoria

Ty jesteś jakiś upośledzony? Piszą że nie ich wina tylko OVH ..

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Walnij się w łeb ...

Ty jesteś jakiś upośledzony? Piszą że nie ich wina tylko OVH ..

Ale to, że cofneli tylko item to ich wina ;)

tenor.gif

Opublikowano

Im cos nie pyklo..

Mowili ze tylko tabelka item cofnieta o godzine, wbijam do gry a tu 10% expa ni ma, co sie rowna godzinie expa, tym samym sposobem poszlo z yangami itp.

Teoretycznie jesli serwer jest zarejestrowany mozna ubiegac sie o odszkodowanie od nich.

Ja tak duzo nie stracilem, zapraszam na serwer i tak. Niedlugo nowe zielarstwo, misje itp

Opublikowano

Dzisiejsza przerwa zostanie przesunięta na 13.02.2015 z uwagi przygotować do eventu walentynkowego, a nie chcemy robić 2 resetów w ta krótkim odstępie czasu.
Opis powinien pojawić się w ciągu najbliższych dni na forum.

sygna1.png

Opublikowano

@Quarel™

a do wczorajszych wydarzen sie nie odniesiesz? Ludziom poginely itemki, pol eq, przedmioty z depozytu.. Nie chodzi o cofke - po prostu itemy zniknely.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Quarel™

a do wczorajszych wydarzen sie nie odniesiesz? Ludziom poginely itemki, pol eq, przedmioty z depozytu.. Nie chodzi o cofke - po prostu itemy zniknely.

Nikomu nic nie znikneło, jedynie wrócilo do stanu z 20:00, chyba ze chodzi ci o tych co wczoraj banowałem za próbe wyłudzenia to ok.

sygna1.png

Opublikowano

O to chodzi, że nie wróciło. Fakt, że nie cofnęło lvl ani misji, ale to, co się kupiło po godzinie 20 zniknęło, a kasa za to nie pojawiła się z powrotem na koncie. Czy tak ciężko to zrozumieć? Spodziewałam się więcej po administracji serwera niż tłumaczenia z cyklu "była cofka, bo kosmici zaatakowali serwer" albo "nie było żadnej cofki, przywidziało się wam" :) Podkreślam NIE ZWRÓCIŁO YANG ZA COFNIĘTE ITEMY, KTÓRE BYŁY KUPIONE PO GODZINIE 20.00.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Nikomu nic nie znikneło, jedynie wrócilo do stanu z 20:00, chyba ze chodzi ci o tych co wczoraj banowałem za próbe wyłudzenia to ok.

Sporo osob sie skarzylo, chyba sobie tego nie powymyslali? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Sporo osob sie skarzylo, chyba sobie tego nie powymyslali? :)

No znikeło, a dokladniej coflo itemy do 20:00 z 21:05. Przecież ciągle o tym mowa jest. Innym sposobem nic nie znikneło.

sygna1.png

Opublikowano

Waszym zdaniem co powinni zrobić? Ja się ciesze, że nie było cofki np. o 1 dzień. 

Jedni się wzbogacili, a drudzy nie. Najgorzej mają ci co w tym czasie wymieniali się kontami, tym powinni się zająć. 

Opublikowano

Mogli uprzedzić (nie odnalazłem nigdzie informacji).

Waszym zdaniem co powinni zrobić? Ja się ciesze, że nie było cofki np. o 1 dzień. 

Jedni się wzbogacili, a drudzy nie. Najgorzej mają ci co w tym czasie wymieniali się kontami, tym powinni się zająć. 

Opublikowano

No znikeło, a dokladniej coflo itemy do 20:00 z 21:05. Przecież ciągle o tym mowa jest. Innym sposobem nic nie znikneło.

Nie chodzi o cofke, bo mi tez cofnelo bardzo fajnie wymiksowanego bambsua ale przezyje, pomiksuje od nowa.. Ale ziomkowi z gildii wyparowala zbroja na 200 lvl, nie wiem jak, pisze co mi mowili :)

Swoja droga tez jak odniesiesz sie do tego, ze robiac cofke TYLKO ITEMOW, wyglada to tak: ktos sprzedal bron za 5kkk. Sprzedajacy po cofce ma zaorwno 5kkk jak i swoja bron. Kupujacy po cofce nie ma ani 5kkk ani kupionej broni. O to tez sie rozchodzi.. 

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...