Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi i kolegom też popaliło podobnie tyle razy i jakoś nikt się nie poddał. Powiem ci, że warto na to biegać i wbić te trutę bo daje mega odpał. Zawsze możesz iść na łatwiznę i kupić gotową, ewentualnie kupować te lustra, niżeli dropić.

Mi jedno ulepszenie broni zajmowało około 6h, więc nie wiem skąd ty podałeś takie dane.

Podpowiem ci coś. 

Jeśli latałeś i byłeś mądry na Nariasa, nie na Razadora to masz od c***a Starych Gwiazd, a potrzeba ich ze 150 na zrobienie eq na 200, więc teraz pomyśl ile zaoszczędziłeś hajsu, bo nie latałeś też na marne.

Chyba że biegałeś na tego biednego Razadora i marnowałeś swój czas na nim.

Tak, biegalem na razadora, bo z Narisem nie daję sobie zbytnio rady.  Ledwo go ubijam, a gwiazdki mi z niego nie poleciały nigdy, a byłem może z 5 razy. Żeby go ubić muszę używać setek. 

Mam 49k hp i 205% na potwory bez wierzchowca. Dodam też, że mam 20% do pż ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo bugów na początku rozgrywki które zniszczyły rynek, youtuberow którzy dostają bardzo dużo SM ( przy czym niszczą rynek ), obecnych bugów, chujowmu balansowi od początku bety, robieniu w ciula ludzi z ulepszaniem i chyba najgorzej zoptymalizowany client w historii to i tak Polecam pograć.

Ale niestety bd tak samo jak z s1 :( Wielki szum, spora reklama a po roku dupa, dupa i jeszcze raz dupa.

Ja wolę poczekać na invorię s3 ale grajta ludziska xD

Opublikowano

Wszystkie osoby piszące, że odchodzą z serwera bo coś im się nie udało ulepszyć i wolą pograć na jakimś hardzie mają chyba nie wszystkich w domu zdrowych. xD

Ogólnie mam bekę z takich ludzi bo kończą grę bo im przedmiot spaliło (przypominam, że na serwerze przedmiot nie znika po niepowodzeniu)

0LsM05U.png

Opublikowano

Wszystkie osoby piszące, że odchodzą z serwera bo coś im się nie udało ulepszyć i wolą pograć na jakimś hardzie mają chyba nie wszystkich w domu zdrowych. xD

Ogólnie mam bekę z takich ludzi bo kończą grę bo im przedmiot spaliło (przypominam, że na serwerze przedmiot nie znika po niepowodzeniu)

I powiedz, że jeszcze przemawiasz do nas z mapy 95 nie wyżej niż 180.

Zbyt mało jeszcze wiesz, ile człowiek jest w stanie czasu poświęcić po to żeby poszło się j**** przy 80%, nie boli mnie sam fakt że trzeba to po 6 razy ulepszać tylko fakt że jest napisane 80 % i na c**j to kogoś w błąd wprowadzać. Ewentualnie możesz być mądry, jeżeli inwestujesz w Item shop, jesteś youtuberem czy inną ważną postacią w stosunku co do serwera. Wtedy możesz pozwolić sobie na zdecydowanie przeważającą ilość na potwory niż przeciętny gracz bez item shopu, wtedy jesteś bossem a boss którego Ty musisz zabijać by dropić jest dla Ciebie przeciętnym potworkiem. 

Ja natomiast życzę Ci jak najlepiej, tak żeby Ci nie spalało i Twoje nocki które musiałeś dropić po to by później to spalić nie poszło na marne.

Uczysz się na błędzie, aczkolwiek to jest przypominam easy a niekiedy na plu prostsze są rzeczy, bo w taki czas możesz się sporo dorobić.

Opublikowano

wiesz najlepiej to w jeden dzień zrobić całe eq, a reszcie niech pali, a ja będę koksem.. pomyslało milion ludzi.

ja i reszta osób 215+ podobijało te lvl`e, zrobiło caluteńkie eq + jeszcze dodatkowo ma bryłek na sm czy coś innego, ale przecież ten serwer to hard, bo pali.

nie wiem dlaczego taki płacz o te palenie, już dobrze hooltras podsumował, że gdyby ulepszało tak jak jest napisane to zero sklepów i zero yang by było na serwerze, bo rynek by padł.

kolejna sprawa bugi, ktoś napisał że mnóstwo bugów, jestem ciekaw gdzie, a najważniejsze mogę dodać, że cały czas są naprawiane, a warto przypomnieć, że nie była ich taka maaaaasa jak wszyscy piszą.

niedługo będzie zamiana zbroi 220+ nowe kostiumy, maski, kostium broni, wiele innych dodatkowych rzeczy o które hool i array dbają, ale najlepiej napisać mimo tego mimo tego mimo tego.

nie było do tej pory lepszego serwera na którym ja i wielu innych grało, a tego nie można zarzucić invorii.

kończę już ten temat i mam nadzieję, że wielu da to do myślenia. proszę także spojrzeć na inne serwery, gdzie nie ma kontaktu z adminami, są bugi, są inne jakieś utrudnienia, ale c**j zawsze trzeba coś napisać.

Tak, biegalem na razadora, bo z Narisem nie daję sobie zbytnio rady.  Ledwo go ubijam, a gwiazdki mi z niego nie poleciały nigdy, a byłem może z 5 razy. Żeby go ubić muszę używać setek. 

Mam 49k hp i 205% na potwory bez wierzchowca. Dodam też, że mam 20% do pż ;>

wiesz pamiętaj, nikt ci nie kazał robić innej postaci od WP, ja pierwszą zrobiłem WP i mam easy, teraz robiędaggera i przyjemność z gry mam.

tych setek i tak jest masa, więc nie wiem w czym problem też widzisz.

widocznie musisz popracować nad eq bądź innym. pecha do gwiazdek może i miałeś natomiast jesliby poleciały to miałbyś z 300kk na nich, bo lecą aż 3 sztuki.

I powiedz, że jeszcze przemawiasz do nas z mapy 95 nie wyżej niż 180.

Zbyt mało jeszcze wiesz, ile człowiek jest w stanie czasu poświęcić po to żeby poszło się j**** przy 80%, nie boli mnie sam fakt że trzeba to po 6 razy ulepszać tylko fakt że jest napisane 80 % i na c**j to kogoś w błąd wprowadzać. Ewentualnie możesz być mądry, jeżeli inwestujesz w Item shop, jesteś youtuberem czy inną ważną postacią w stosunku co do serwera. Wtedy możesz pozwolić sobie na zdecydowanie przeważającą ilość na potwory niż przeciętny gracz bez item shopu, wtedy jesteś bossem a boss którego Ty musisz zabijać by dropić jest dla Ciebie przeciętnym potworkiem. 

Ja natomiast życzę Ci jak najlepiej, tak żeby Ci nie spalało i Twoje nocki które musiałeś dropić po to by później to spalić nie poszło na marne.

Uczysz się na błędzie, aczkolwiek to jest przypominam easy a niekiedy na plu prostsze są rzeczy, bo w taki czas możesz się sporo dorobić.

Ja mam 215 i daggera 198 lvl, przemawiam do ciebie teraz i słucha uważnie.
zbyt dużo wiem o tym serwerze, wiem ile pali ile ulepsza ile ulepszaczy trzeba na pewno więcej od ciebie, co pokazuje sam lvl.
mimo iż załadowałem trochę w is to teraz odrobiłem na nie wiem z 10 -15 takim itemshopów pełnych i jest łatwiutko. a co warto ci dodam, koledzy z gildii nie ładowali nic i mają także pełny itemshop i kilka bryłek na kolejne.
mi pali i wiadomo trochę się wkurwiam, ale co ja będę później robił - stał w m1 i pisał że nudy i c*****y serwer? 
a jeśli boli was że jest napisane easy to proszę array czy hool`a o to żeby zmienił to na medium i zero płaczu

EOT K***A MAC
Opublikowano

wiesz najlepiej to w jeden dzień zrobić całe eq, a reszcie niech pali, a ja będę koksem.. pomyslało milion ludzi.

No dokładnie, po spaleniu zmieniają serwer a potem śmią się nazywać "starym wyjadaczem" xD Beka z retardów. :D

Pograłem tutaj jakiś czas bez IS i wszystko szło po mojej myśli, aktualnie nie gram ponieważ muszę skończyć własny projekt.

0LsM05U.png

Opublikowano

ja i reszta osób 215+ podobijało te lvl`e, zrobiło caluteńkie eq + jeszcze dodatkowo ma bryłek na sm czy coś innego, ale przecież ten serwer to hard, bo pali.

nie wiem dlaczego taki płacz o te palenie, już dobrze hooltras podsumował, że gdyby ulepszało tak jak jest napisane to zero sklepów i zero yang by było na serwerze, bo rynek by padł.

kolejna sprawa bugi, ktoś napisał że mnóstwo bugów, jestem ciekaw gdzie, a najważniejsze mogę dodać, że cały czas są naprawiane, a warto przypomnieć, że nie była ich taka maaaaasa jak wszyscy piszą.

niedługo będzie zamiana zbroi 220+ nowe kostiumy, maski, kostium broni, wiele innych dodatkowych rzeczy o które hool i array dbają, ale najlepiej napisać mimo tego mimo tego mimo tego.

nie było do tej pory lepszego serwera na którym ja i wielu innych grało, a tego nie można zarzucić invorii.

kończę już ten temat i mam nadzieję, że wielu da to do myślenia. proszę także spojrzeć na inne serwery, gdzie nie ma kontaktu z adminami, są bugi, są inne jakieś utrudnienia, ale c**j zawsze trzeba coś napisać.

wiesz pamiętaj, nikt ci nie kazał robić innej postaci od WP, ja pierwszą zrobiłem WP i mam easy, teraz robiędaggera i przyjemność z gry mam.

tych setek i tak jest masa, więc nie wiem w czym problem też widzisz.

widocznie musisz popracować nad eq bądź innym. pecha do gwiazdek może i miałeś natomiast jesliby poleciały to miałbyś z 300kk na nich, bo lecą aż 3 sztuki.

Ja mam 215 i daggera 198 lvl, przemawiam do ciebie teraz i słucha uważnie.
zbyt dużo wiem o tym serwerze, wiem ile pali ile ulepsza ile ulepszaczy trzeba na pewno więcej od ciebie, co pokazuje sam lvl.
mimo iż załadowałem trochę w is to teraz odrobiłem na nie wiem z 10 -15 takim itemshopów pełnych i jest łatwiutko. a co warto ci dodam, koledzy z gildii nie ładowali nic i mają także pełny itemshop i kilka bryłek na kolejne.
mi pali i wiadomo trochę się wkurwiam, ale co ja będę później robił - stał w m1 i pisał że nudy i c*****y serwer? 
a jeśli boli was że jest napisane easy to proszę array czy hool`a o to żeby zmienił to na medium i zero płaczu

EOT K***A MAC

Posiadam 220 WP, Archer 180, Dropy na poszczególne mapy mam ich łącznie 5, reasumując posiadam 7 kont, w tym 5 to dropy które ustawiam na mapach przez co jestem w stanie zarobić kasę w jedną noc tyle co bym harował na to 3 nocki. Doskonale znam słabe i mocne punkty serwera, nie gram tutaj tylko i wyłącznie od drugiej odsłony a również od pierwszej. 

Na takowe itemki z item shopu nie ładując totalnie w niego dropiłem łącznie chyba tyle godzin co Ty aktualnie spędziłeś na swoich postaciach - znudzilo się to już przy 3/4 mojej owocnej pracy nad zakupem wszystkiego co jest możliwe za walutę dostępną w grze.

Tu się nie tylko rozchodzi o ulepszanie a także o bilans klas. 

Opublikowano

Fakt !

Balans klas na tym serwerze to katastrofa, lecz mam nadzieje, że ogarną to i zrobią tak jak powinno to być. 

Zastanawia mnie jedno rozwiązanie na tym serwerze. Czemu ulepy na eq 170 / 175 lvl dropia od dunga / mapy 180? W tym przypadku na 175 lvl dalej mamy eq na 130 / 150, chociaż biżu i bronie są od 170 / 175 lvl. 

Jeszcze jedno te "nakładki" na bronie i zbr. też będą czasowe ?

Opublikowano

Jak na taka reklame gra i tak malo osob, na ascarialu gralo prawie 5k a teraz 50 osob, ciekawe jak bedzie tutaj.

nie gralo 5k tylko 4,5k max bylo a potem malalo bo nie umieli wykorzystac sytuacji i odpierdalali

a po 2 te 4k gralo w wakacje 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak na taka reklame gra i tak malo osob, na ascarialu gralo prawie 5k a teraz 50 osob, ciekawe jak bedzie tutaj.

Nie porównuj tego serwera z Asc... Prosze :(

Jakby tu każdy logował po 8 kont, to byłoby z 10k. 

Z resztą teraz to mają marzenia o 5k :)

PS. Kiedy zwiększycie czas na wodach, bo 3 min to jednak za mało z 10 min starczyłoby w zupełności :) 

Opublikowano

Poza dużą ilością graczy nic ciekawego :) Sporo bugów, system ulepszeń zjebany na ostro.

Nie przesadzaj, nie jest tak zle.. Co prawda system ulepszen jest troche smieszny, ale na bugi jak narazie sie dosc tak nie natknalem (procz "gasnacych" wartosci rosek rzekomo na 30 minut -_- ).

Mnie zastanawia natomiast dosc nagly i szybki spadek cen broni 75. 3 dni temu truta 1,3kkk a bambus 1kkk a dzis? trute kupi po 900-1 a bambusa nawet za 600...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Poza dużą ilością graczy nic ciekawego :) Sporo bugów, system ulepszeń zjebany na ostro.

Powiedzial typ ktory mowi, ze Ascarial S2 to dobry serwer bez bugow  xD

Opublikowano

Ulepszanie najlepsze! 
polecam serwer

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Zapraszamy na piewszy turniej pvp który będzie sie 15-17 lutego! 

Podziały lv i nagrody:

Przedział lvlowy: 90lvl - 130lvl
Data: 15.02.2015
Godzina: 20:00
Nagrody: 
1 miejsce: 1000 SM + ranga champion
2 miejsce: 800 SM + Czarny Bojownik
3 miejsce: 800 SM

Przedział lvlowy: 131lvl - 180lvl
Data: 16.02.2015
Nagrody:
1 miejsce: 1500 SM + Ranga Champion + Klucz CS: GO na steam
2 miejsce: 1000 SM + Wybrany zwierzak
3 miejsce: 1000SM

Przedział lvlowy: 181 - 220lvl
Data: 17.02.2015
Nagrody:
1 miejsce: 1500 SM + Złoty Hwang na 30 dni + Ranga Champion + Klucz CS: GO na steam
2 miejsce: 1200 SM + Wybrany zwierzak
3 miejsce: 1200 SM

Zapisy dostępne są na naszym forum! Zapraszamy.

sygna1.png

Opublikowano

Ulepszanie najlepsze! 

polecam serwer

A ja prosiłem surką o nicku "PaniDomu" żebyście mnie pozdrowili xD

@Quarel™ też bym prosił o ss'a jakiegoś choć wiem, że już troszkę mniej graczy gra ale i tak jest duużo :P

Opublikowano

Zapraszamy na piewszy turniej pvp który będzie sie 15-17 lutego! 

Podziały lv i nagrody:

Przedział lvlowy: 90lvl - 130lvl

Data: 15.02.2015

Nagrody: 

1 miejsce: 1000 SM + ranga champion

2 miejsce: 800 SM + Czarny Bojownik

3 miejsce: 800 SM

Przedział lvlowy: 131lvl - 180lvl

Data: 16.02.2015

Nagrody:

1 miejsce: 1500 SM + Ranga Champion + Klucz CS: GO na steam

2 miejsce: 1000 SM + Wybrany zwierzak

3 miejsce: 1000SM

Przedział lvlowy: 181 - 220lvl

Data: 17.02.2015

Nagrody:

1 miejsce: 1500 SM + Złoty Hwang na 30 dni + Ranga Champion + Klucz CS: GO na steam

2 miejsce: 1200 SM + Wybrany zwierzak

3 miejsce: 1200 SM

Zapisy dostępne są na naszym forum! Zapraszamy.

Troche niesprawiedliwe przedzialy :P Pierwszy powinien byc np DO 100. Bo tak na dobra sprawe to 90 ze 115 nie ma co rywalizowac, o 130 juz nie wspominajac..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Robić turniej, a nawet postacie tutaj nie są wyrównane. Bodym nie wygra się turnieju na pewno, przeczuwam, że na każdym przedziale lv'owym będzie  wygrywał SURA/SZAMAN

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Ile mniej więcej potrzeba pereł na przerobienie całego eq na które potrzebne są właśnie perły? Bo nie wiem ile zapasu robić, a chce ich mieć wystarczająco zanim zacznę przerabiać itemy. 

Opublikowano

Ile mniej więcej potrzeba pereł na przerobienie całego eq na które potrzebne są właśnie perły? Bo nie wiem ile zapasu robić, a chce ich mieć wystarczająco zanim zacznę przerabiać itemy. 

po 150/200 potrzeba aby gładko zrobić eq całe

Opublikowano

Pytanko mam na czym tutaj najlepiej jest zarabiać grube yangi :D ? Ogólnie na którym lvlu prosiłbym o poważne odpowiedzi. Z góry wielkie dzięki. Serwer oczywiście polecam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...