Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już działa.Naprawdę ogromny + za bs'a.Można ustawić sobie kilka broni,zminimalizować i iść expić,a wszystko ładnie się miesza,bez opóźnień,nie trzeba się martwić o zmianki ;)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Opłaca sie wracac do gry? Ile ludu gra?

zależy jak kto na to patrzy, bo gra około 3 tysiące ludzi, wiec jak powiem że się opłaca to powiesz, że nie bo dropnąć nic nie można będzie bo za dużo ludzi.

ja natomiast polecam, w c**j ludzi, rynek elegancko stoi, zarobić naprawde na wszystkim można.

Opublikowano

Opłaca sie wracac do gry? Ile ludu gra?

Jedni mowia 2k+, inni 3k+, ale generalnie to wszedzie o metki ciezko, spoty pozajmowane, a w m1 nawet na ch2-6 znajdziesz po kilkanascie-kilkadziesiat osob, zatem ludu gra "w ch*j". Warto.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

na czym tutaj łatwo zarobic?

Riper, ww, metki +90, metki grota, general, wróżka, baronówna, wszystkie dungeony.

Robienie itemów z perfectami ( mniej opłacalne  ) Dropienie przedmiotów do biologa.

Jest wiele wiele sposobów na zarobek.

Opublikowano

server spoko nawed mi nie pszeszkadza ze tyle ludzi gra ale najbardziej jest wkurwiajace to ze np. ja majac 90 expie np. w Av2 i spada metek bije go juz 50% i wbiega 170lvl i jak tu grac ? ma swoja mape a jeszcze przylatuje na takie low i cie deda. Teraz do tych co maja wielkie lvl-e i zabijaja mniejsze bez EQ no poprostu szacun ziomki ze sie wam udaje kogos zabic ale pamietaj ja zapisuje nicki a na wielu serverach one sie powtarzaja :P wtedy tobie tez nie dam podropic ani poexpic jak bedzie mi sie podobalo no to bedzie na tyle.

Opublikowano

server spoko nawed mi nie pszeszkadza ze tyle ludzi gra ale najbardziej jest wkurwiajace to ze np. ja majac 90 expie np. w Av2 i spada metek bije go juz 50% i wbiega 170lvl i jak tu grac ? ma swoja mape a jeszcze przylatuje na takie low i cie deda. Teraz do tych co maja wielkie lvl-e i zabijaja mniejsze bez EQ no poprostu szacun ziomki ze sie wam udaje kogos zabic ale pamietaj ja zapisuje nicki a na wielu serverach one sie powtarzaja :P wtedy tobie tez nie dam podropic ani poexpic jak bedzie mi sie podobalo no to bedzie na tyle.

No, to też jest problem.Tak samo jakby na PL wbił ci jakiś 90 level na Doline Orków i bił metki na 45, bo ma drop i szybko je kasuje.Na PL bywały i pewnie nadal są akcje, że 65 lvl kasuje 90, bo ma lepsze eq, a tutaj jak ci wbije 170 to nie ma bata, żebyś go dednął, więc jest trochę ale da się żyć.

Opublikowano

Mieli wprowadzać te przedziały ale widzę że dalej nic nie robią z tym, ankieta jak stała tak dalej stoi i nie widać efektów póki co.

Zobaczymy może niebawem wejdzie to w życie i nieco zmniejszy się zamęt na dropach.

Chociaż wtedy każdy dropki będzie robił nie ma problemu wbić dropkowi np. 140 poziomu bo to jest dwa dni roboty niecałe.

Opublikowano

Mieli wprowadzać te przedziały ale widzę że dalej nic nie robią z tym, ankieta jak stała tak dalej stoi i nie widać efektów póki co.

Zobaczymy może niebawem wejdzie to w życie i nieco zmniejszy się zamęt na dropach.

Chociaż wtedy każdy dropki będzie robił nie ma problemu wbić dropkowi np. 140 poziomu bo to jest dwa dni roboty niecałe.

No i bardzo dobrze.Jak ludzie na globalach mogą robić dropki, to oni na easy też mogą.Po za tym nikt im nie każe tak zapierdzielać z levelem, niech po prostu robią eq razem z levelem, a nie, że expią w smoczej do 140 i potem dopiero im się przypomina o eq.

Opublikowano

No i bardzo dobrze.Jak ludzie na globalach mogą robić dropki, to oni na easy też mogą.Po za tym nikt im nie każe tak zapierdzielać z levelem, niech po prostu robią eq razem z levelem, a nie, że expią w smoczej do 140 i potem dopiero im się przypomina o eq.

I tak zawsze warto mieć przy sobie eq z absami nawet na te głupie miecze i dwurękę.

Przyjdzie niekiedy cwaniaczek ze 140 levelem i tak z samych absów dłużej się utrzymasz a tak gdy nic nie masz to podbiega ledwo Cie dotknie i gleba.

Mam dropa na serwerze z full eq do pvp i full eq do dropa jest metek zmieniam tą szybką opcją eq ktoś coś robi nie tak to j*b, eq  do pvp kilka hitów i pada jak muszka.

Eq do pvp to dosłownie godzina roboty z niebianskich łez oczywiscie bo nie przerabiałem na natury.

Opublikowano

z invoriańskich szkat, zgłoś się do mnie dam ci je, mam ich około 100+

nick w grze Exile, Mashu

@PanCiemny

sorry mordeczko, ale biłem się o spota, a później po prostu zapomniałem lub zamknąłem twoje PW, postaraj się dzisiaj napisać a będzie git ;p

Opublikowano

Właśnie spaliłem 6 raz trute v2 na v3, a te 80% na jej ulepszenie to bujda. Dropienie ulepszaczy zajmuje przynajmniej 2 dni przy długim graniu. Od ponad tygodnia próbuję zrobić tą broń i tylko tracę czas Ja swoją grę na tym serwerze kończę niestety, ale serwer oczywiście polecam. 

Wolę sobie pograć na jakimś hardzie jednak, albo w lola ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

jezu takie lagi mieć i nagrywać... masakra ;p

@NoApologies - takie życie...

Program do nagrywania strasznie jej zamula.Kiedyś nagrywałem frapsem metina na laptopie z Intel hd graphics i chodziło o wiele lepiej  :O Nie powinno się jej tak dziać.

Gdzie dropić perły?

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Właśnie spaliłem 6 raz trute v2 na v3, a te 80% na jej ulepszenie to bujda. Dropienie ulepszaczy zajmuje przynajmniej 2 dni przy długim graniu. Od ponad tygodnia próbuję zrobić tą broń i tylko tracę czas Ja swoją grę na tym serwerze kończę niestety, ale serwer oczywiście polecam. 

Wolę sobie pograć na jakimś hardzie jednak, albo w lola ;>

Mi i kolegom też popaliło podobnie tyle razy i jakoś nikt się nie poddał. Powiem ci, że warto na to biegać i wbić te trutę bo daje mega odpał. Zawsze możesz iść na łatwiznę i kupić gotową, ewentualnie kupować te lustra, niżeli dropić.

Mi jedno ulepszenie broni zajmowało około 6h, więc nie wiem skąd ty podałeś takie dane.

Podpowiem ci coś. 

Jeśli latałeś i byłeś mądry na Nariasa, nie na Razadora to masz od c***a Starych Gwiazd, a potrzeba ich ze 150 na zrobienie eq na 200, więc teraz pomyśl ile zaoszczędziłeś hajsu, bo nie latałeś też na marne.

Chyba że biegałeś na tego biednego Razadora i marnowałeś swój czas na nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...