Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też nie wiem po co, najgorsze jest to, że Array w zaparte wcześniej pisał, że jest w 100% prawdziwe i na 100% pokazuje tyle ile jest i jak nam pali tyle to jest nasz pech, hehem.

No wiadomo rynek by się ruszył, ale wy nie wiecie jakie to wkurwienie człowieka bierze kiedy widzi więcej, a pali jeszcze więcej.

A kiedy możemy się spodziewać nowych kostiumów pod pvp i exp, bo nie widzi mi się odnawiać znowu czarnych bojowników i tych masek do expa, bo wyglądają jak gówno w przeręblu.

Ale ustawienie pewnie jest zgodne z bazą tylko w magicznym metalu przestawia się value0 lub inną podobną kolumnę (nie pamiętam dokładnie) i to odpowiada za tak słabe ulepszanie.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiecie moze po ile chodzi specjalka dla szamana? bo droplem wlasnie :D 5 szkat otworzylem i wyleciala,a nie chce za tanio sprzedac ;p mam narazie oferte peta exp za nią

baner.png

Opublikowano

nie wiecie moze po ile chodzi specjalka dla szamana? bo droplem wlasnie :D 5 szkat otworzylem i wyleciala,a nie chce za tanio sprzedac ;p mam narazie oferte peta exp za nią

od 2 do 3 maksymalnie kkk.

ponawiam, że setki działają na wojnach

Opublikowano

wymienilem ja na zbawke dla woja,wygrałem życie? :D

/edit po ile chodzą te dla woja? :D

Nie wygrales, cenowo podobne sa ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

wymienilem ja na zbawke dla woja,wygrałem życie? :D

/edit po ile chodzą te dla woja? :D

Ok. 4kkk

Najdroższa jest na sure, bo podobno od 6-8kkk. 

Nie wiem kto te ceny tak podbija. xD

­

Opublikowano

Nie wygrales, cenowo podobne sa ^_^

jesli zbroja dla szamana 2.5-3 to raczej wygralem,bo za ta dla woja mam juz oferte 4kkk :P

jeszcze 1 pytanie,na +9 na jaki ona jest lvl i ile % daje?

baner.png

Opublikowano

jesli zbroja dla szamana 2.5-3 to raczej wygralem,bo za ta dla woja mam juz oferte 4kkk :P

jeszcze 1 pytanie,na +9 na jaki ona jest lvl i ile % daje?

Z tego co pamiętam to 150lvl i 50% na potwory.

tenor.gif

Opublikowano

na woja dzisiaj kolega z gildii sprzedał za 7kkk, więc nie wiem czy po 4kkk chodzi.

tak na +9 daje 50% na +7/8/9 trzeba 10 medalionów, 5 szkat ripa i śmierci i jest 60% i tak samo na +8/9 

Opublikowano

EQ pali jak cholera.Pisze 80% na ulepszenie a ulepsza za 7 razem,na pewno coś jest nie tak.Admin powinien sprawdzić to i naprawić.Grałem na serwerach gdzie pisało 60% a ulepszało częsciej.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

EQ pali jak cholera.Pisze 80% na ulepszenie a ulepsza za 7 razem,na pewno coś jest nie tak.Admin powinien sprawdzić to i naprawić.Grałem na serwerach gdzie pisało 60% a ulepszało częsciej.

tak jest specjalnie, sam nie wiem co ma na celu, ale i tak jest dobrze, pomyśl sobie, że byłoby to prawdziwe to eq robiłbyś wszystko za 1 podejściem a potem masę ulepszaczy sprzedawał, a one nie byłyby nic warte, bo większość by je sprzedawała, cieszmy się z jednej strony, bo rynek się utrzymuje

Opublikowano

tak jest specjalnie, sam nie wiem co ma na celu, ale i tak jest dobrze, pomyśl sobie, że byłoby to prawdziwe to eq robiłbyś wszystko za 1 podejściem a potem masę ulepszaczy sprzedawał, a one nie byłyby nic warte, bo większość by je sprzedawała, cieszmy się z jednej strony, bo rynek się utrzymuje

To dlaczego przy ulepszaniu jest podawany fałszywy % szansy na ulepszenie? Albo niech to naprawią i będzie te 70/80/90%, albo niech podadzą prawdziwe wartości.Po za tym idąc twoim tokiem myślenia równie dobrze można by dać maks. 50% na ulepszenie i wtedy ulepy byłby więcej warte, eq robiłoby się miesiącami czyli ludzie dłużej by grali, popatrz same "plusy" tylko pytanie czy o to właśnie chodzi na serwerach easy? 

Opublikowano

To dlaczego przy ulepszaniu jest podawany fałszywy % szansy na ulepszenie? Albo niech to naprawią i będzie te 70/80/90%, albo niech podadzą prawdziwe wartości.Po za tym idąc twoim tokiem myślenia równie dobrze można by dać maks. 50% na ulepszenie i wtedy ulepy byłby więcej warte, eq robiłoby się miesiącami czyli ludzie dłużej by grali, popatrz same "plusy" tylko pytanie czy o to właśnie chodzi na serwerach easy? 

nie martw się ja też się wkurwiam na to ulepszanie, ale co ty byś chciał może żeby wszystko za 1 wchodziło?

do mnie dotarło w końcu, że w ogóle by nie było rynku, bo po c**j jak wszystko za 1 prawie i ulepszacze są do wyjebania. nie wiem czemu są oszukane wartości, ale widocznie jakiś cel w tym jest.

pewnie głowisz się nad eq na 95 lvl, a ja ci powiem że mam full 200 i trochę popłakałem ale zrobiłem to szybko, wystarczy chcieć, bo w końcu invoria to nie jest serwer easy tylko medium, a jeśli ci nie pasuje to nie graj.

2,5k ludzi nie będzie za tobą płakało bo jesteś jednym z niewielu płaczków, którzy płaczą o ulepszanie.

ps. ja też płakałem

Opublikowano

nie martw się ja też się wkurwiam na to ulepszanie, ale co ty byś chciał może żeby wszystko za 1 wchodziło?

do mnie dotarło w końcu, że w ogóle by nie było rynku, bo po c**j jak wszystko za 1 prawie i ulepszacze są do wyjebania. nie wiem czemu są oszukane wartości, ale widocznie jakiś cel w tym jest.

pewnie głowisz się nad eq na 95 lvl, a ja ci powiem że mam full 200 i trochę popłakałem ale zrobiłem to szybko, wystarczy chcieć, bo w końcu invoria to nie jest serwer easy tylko medium, a jeśli ci nie pasuje to nie graj.

2,5k ludzi nie będzie za tobą płakało bo jesteś jednym z niewielu płaczków, którzy płaczą o ulepszanie.

ps. ja też płakałem

Skoro też płakałeś to co mu żałujesz ;d? Ja również jestem zdania ze ok słabo ulepsza a te 80% wkur***. Niech zostanie jak jest ale niech nie ciulają z tymi % ;)

Opublikowano

Dlaczego gdy odpalam patchera usuwa mi invoria.exe i pokazuje się komunikat, że to wirus? Nawet jak mam anty wirusa off to usuwa mi invoria.exe i nie mg wgl. odpalić.

Opublikowano

Exp i drop z mapy 115 z*********e zrobiony!
Polecam server

Dowód 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Dlaczego gdy odpalam patchera usuwa mi invoria.exe i pokazuje się komunikat, że to wirus? Nawet jak mam anty wirusa off to usuwa mi invoria.exe i nie mg wgl. odpalić.

Usuń z kwarantanny i ze skanowania.­

tenor.gif

Opublikowano

ps. ja też płakałem

Po primo, to się nie wkurwiam, bo jeszcze nie jestem takim debilem, żeby się wkurwiać na jakiś tam serwer metina.Ja tylko chce, żeby wszystko było jasne.Dla mnie może być i 50% tylko, żeby to było napisane, a nie, że admini coś zwalili i jest napisane 90% a jest powiedzmy 60, jasne? Po 2 równie dobrze ulepy mogłyby dropić dużo rzadziej i też byłyby więcej warte.Po 3 primo cieszę się, że prężysz muskuły na easy i chwalisz się swoim 200 levelem, ja na tym serwie gram jak mi się nudzi i naprawdę nie mam nic innego do robienia.Po 4 invoria s2 to serwer jak najbardziej easy i nie z nazwy tylko ze specyfiki.Były mediumy, na których trzeba było dropić zmianki, wiec medium mediumowi nie równy, albo po prostu niektórzy źle klasyfikują serwery.

I po 5 primo o to się upominało wiele osób.Nie wiem jak oni, ale ja chce po prostu jasności i tyle.

Opublikowano

no to ja ci powiem, że nie będziesz miał jasno i wszystkie twoje prima możesz już sobie ... (dokończ sam)

Kiedy planujecie kolejny update dot. nowych kostiumów, masek, naprawienia setek na wojnach itd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...