Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Truta v3 za 3 razem przerobiona 

Tarcza na 200 przerobiona za 9 razem :>

Według mnie % na ulepszenie troche okłamany bo potrafi palić przy 90% po kilkanaście razy ale no cóż nie narzekam i gram dalej :D

Serwer polecam tak czy siak ;p

Chociażby powiedzmy, że jest 'oszukany' to chyba dobrze? jakieś trudności też muszą być chociaż w robieniu eq..

Polecam i zapraszam na serwer ;-)

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie są tutaj sposoby zarobku na mniej więcej 95-115? Bo bossa na mapie 115 rzadko znaleźć, dungeon 115 robi się długo i nie bardzo opłacalne.. Zostaje tylko dt/ww? Medaliony/szkatułki śmierci stoją na rynku już bardzo tanio 80/100kk :/

No to źle jak w 15 minut idzie np. ze śmierci zarobić coś blisko 200 kk ?? :)

Jedyna opcja wbij tam sobie 140 to jest 1 pd roboty, i lataj po dungeonach a w między czasie metki na mapie tam 130 drop to potrzebne ulepy do wytworzenia eq do expa.

Chociaż lepiej już chyba na tym dt/ww zostać. ( w duecie możesz zrobić w 9 minut ).

Opublikowano

Chociażby powiedzmy, że jest 'oszukany' to chyba dobrze? jakieś trudności też muszą być chociaż w robieniu eq..

Ta,ale niech chociaż wyłączą widoczność % skoro i tak nie jest to prawdą.

Nothing.

Opublikowano

Te ulepszanie jest poebane 80% na przerobienie Truty v3 i spaliłem 4 razy xD Najlepsze jest to, że nie tylko mi tak pali, ale innym również, także ja nw czy % są oszukane, czy każdy ma takiego pecha xD

Co do serwera polecam, sporo osób jest z kim się bić i handlować. Zapraszam ;x 

Z całym szacunkiem... ale właśnie ten nowy przelicznik zapewnił Wam dobry rynek... inaczej rynek by skończył jak na thespii a Wasze ulepki byłyby gówno warte :) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Te ulepszanie jest poebane 80% na przerobienie Truty v3 i spaliłem 4 razy xD Najlepsze jest to, że nie tylko mi tak pali, ale innym również, także ja nw czy % są oszukane, czy każdy ma takiego pecha xD

Co do serwera polecam, sporo osób jest z kim się bić i handlować. Zapraszam ;x 

No te % zadziwiaja... 90% i 6 razy zbroje na +1 zjebalo

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

serw polecam

ale ulepszanie(albo masz szczescie ,albo dobre nerwy)

pali jak..

przy 90% spalic kolo7 razy to chyba cos nie tak!!!

a dotego robic dunga kolo20 minut razy 5 i nic nie wejdzie bo wszystko spali???

przelicznik boski, gdzie na 3 postaciach to samo robione (ogolenie srednia byla moze 1/3 z tego co staty podaja)

Opublikowano

Racja, ale gdyby było 50% to bym się nie zdziwił ale jak widzę 80 lub 90% na ulepszenie i potrafi spalić 10 razy to ja nie wiem co o tym myśleć xD ja osobiście już przy tym kurwicy dostaje, zarabiam całe dnie i nocki a tu bum spalił xD No ale nic, trzeba zarabiać dalej ;x 

xD 

Opublikowano

Niedługo zostaną dodane na serwer kostiumy na bronie i nowy wygląd zbroi na 220 poziom. (Wszystkie modele beda nowe i nie spotykane)

Możliwe również ze dodany dodatkowy slot na pierścienie (beda wtedy 2 sloty) jednak w tym wypadku wartości pierścieni beda troche edytowane.

sygna1.png

Opublikowano

Niedługo zostaną dodane na serwer kostiumy na bronie i nowy wygląd zbroi na 220 poziom. (Wszystkie modele beda nowe i nie spotykane)

Możliwe również ze dodany dodatkowy slot na pierścienie (beda wtedy 2 sloty) jednak w tym wypadku wartości pierścieni beda troche edytowane.

Lepiej popracujcie nad optymalizacją clienta ^^ Bo aktualnie niestety qpa.

Opublikowano

dla rudych mamy -45% na ulepszenie... sorry  :(

No widzę, że kultury osobistej to wam "nie brakuje" .. gram na serwerze i  jest super ale mam nadzieje ze administratorom się w 4 literach nie poprzewraca.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Nie no chyba sobie ku*wa żarty robicie..

Na pas nie jest 100%!!! What!

Zajebiscie dziś chciałem zrobić pas a tu co?

Wytwarzanie niepomyślne 

GG WP

Jak tak to ile jest % na wytorzenie pasu?

Opublikowano

Nie no chyba sobie ku*wa żarty robicie..

Na pas nie jest 100%!!! What!

Zajebiscie dziś chciałem zrobić pas a tu co?

Wytwarzanie niepomyślne 

GG WP

Jak tak to ile jest % na wytorzenie pasu?

90% a na przetopy w tym oknie 50%, pozostale przedmioty 100%.

sygna1.png

Opublikowano

Ja bym zwiekszyl drop z BARONOWEJ i ja troszke podkoxal bo za slaba jest a Berana w Av2 bym ciutke oslabil a jesli nie oslabic to zwiekszyc drop bo lipny troszke robilem z ziomkiem okolo 100kluczy i ten drop taki przecietny jak na easy.

Aaa i jeszcze jedno server easy a pali nawed z ulepszaniem na +4/5 no to troszke bym zmienil chyba ze pasuje to wiekszosci to ok niech zostanie.

Wprowadzil bym kostiumy na stale, pety dostepne w grze oczywiscie na wymiane za najdrorzsze brylki ale tez by cena nie byla mala bo szybko by ludzie nazbierali.

Drop kluczy i map w DT bym usunol by odrazu tepalo na ripa, ale za to tak jak na PL ten sam czas oczekiwania na spota ze Pieczeciami i po 1 pieczeci ze calego spota.

Niebieska Śmierc moze byc tylko ciagle sie zastanawiam czemu mi na niej tnie nie wiem czy da sie to zmienic fajnie by bylo.

Metki co do nich nie mam zastrzezen i do respu bosow jest ok Exp tak samo moze byc.

Nie jestem pewny ale chyba ABS-y na szamana sa mniejsze wezcie sprawdzcie.

KD i sloty nie wiem czy jest w stanie dodac 4 sloty na KD do broni i zbroi NIE WIEM jak nie to cuz sie nie da i kij zawsze sprubowac warto, KD moze dodac wieksze poziomy ? oczywiscie na ulepszenie 50% i ulepszacze standardowe kasa i perly.

"TO CO ZROBICIE JAKIE WPROWADZICIE ZMIANY MOZE WPLYNAC NA WZROST LUB SPADEK POPULACJI SERVERA" 

POZDRAWIAM

lajkujcie by zobaczyli 

Opublikowano

Z całym szacunkiem... ale właśnie ten nowy przelicznik zapewnił Wam dobry rynek... inaczej rynek by skończył jak na thespii a Wasze ulepki byłyby gówno warte :)

to jak to w końcu jest, chociaż powiedzcie prawdę, bo Quarel już pisał, że jest w 100% prawdziwe, a kazdy wie że tak nie jest.

wy nie wiecie jak to w*****a człowieka, gdy widzi że jest 90% i pali po kilka razy.

Opublikowano

No widzę, że kultury osobistej to wam "nie brakuje" .. gram na serwerze i  jest super ale mam nadzieje ze administratorom się w 4 literach nie poprzewraca.

to był żart... 

Pokazuje dobrze ale nie jest % a jest pula. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ja bym zwiekszyl drop z BARONOWEJ i ja troszke podkoxal bo za slaba jest a Berana w Av2 bym ciutke oslabil a jesli nie oslabic to zwiekszyc drop bo lipny troszke robilem z ziomkiem okolo 100kluczy i ten drop taki przecietny jak na easy.

Aaa i jeszcze jedno server easy a pali nawed z ulepszaniem na +4/5 no to troszke bym zmienil chyba ze pasuje to wiekszosci to ok niech zostanie.

Wprowadzil bym kostiumy na stale, pety dostepne w grze oczywiscie na wymiane za najdrorzsze brylki ale tez by cena nie byla mala bo szybko by ludzie nazbierali.

Drop kluczy i map w DT bym usunol by odrazu tepalo na ripa, ale za to tak jak na PL ten sam czas oczekiwania na spota ze Pieczeciami i po 1 pieczeci ze calego spota.

Niebieska Śmierc moze byc tylko ciagle sie zastanawiam czemu mi na niej tnie nie wiem czy da sie to zmienic fajnie by bylo.

Metki co do nich nie mam zastrzezen i do respu bosow jest ok Exp tak samo moze byc.

Nie jestem pewny ale chyba ABS-y na szamana sa mniejsze wezcie sprawdzcie.

KD i sloty nie wiem czy jest w stanie dodac 4 sloty na KD do broni i zbroi NIE WIEM jak nie to cuz sie nie da i kij zawsze sprubowac warto, KD moze dodac wieksze poziomy ? oczywiscie na ulepszenie 50% i ulepszacze standardowe kasa i perly.

"TO CO ZROBICIE JAKIE WPROWADZICIE ZMIANY MOZE WPLYNAC NA WZROST LUB SPADEK POPULACJI SERVERA" 

POZDRAWIAM

lajkujcie by zobaczyli 

Nie zartuj. Baronka byla za silna wiec zostala oslabiona. Drop z niej jest dobry. Ze smoka rowniez jest wrecz bardzo dobry. Reszta Twoich pomyslow (no, procz proby zmniejszenia lagow na smierci) jest lekko moiwac absurdalna wiec sie nie wypoaidam :P

Polecam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

to był żart... 

Pokazuje dobrze ale nie jest % a jest pula. 

Nie rozumiem, jaka pula?

Po co Wy graczy oszukujecie? :D

Nie łatwiej jest napisać ''% są oszukane''?

1 raz spotykam się z takim problemem na serwerze.. wszędzie jest normalnie tylko tu pozmieniane.

Po co?

­

Opublikowano

Też nie wiem po co, najgorsze jest to, że Array w zaparte wcześniej pisał, że jest w 100% prawdziwe i na 100% pokazuje tyle ile jest i jak nam pali tyle to jest nasz pech, hehem.

No wiadomo rynek by się ruszył, ale wy nie wiecie jakie to wkurwienie człowieka bierze kiedy widzi więcej, a pali jeszcze więcej.

A kiedy możemy się spodziewać nowych kostiumów pod pvp i exp, bo nie widzi mi się odnawiać znowu czarnych bojowników i tych masek do expa, bo wyglądają jak gówno w przeręblu.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze te cale "kostiumy na bronie" beda tylko poprawialy estetyke, bez zadnych kolejnych bonusow? Bo jesli tak to bedzie parodia ^_^ I tak wszystkie wspomagacze sa tylko w ISie...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...