Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy dalej wierzycie we wszytsko co ci zlodzieje powiedza? Po raz n-ty ta "administracja" poleciała z wami w c***a. Puste slowa asprima, mial podac info o starcie wieczorem - ma was w d***e i nawet nie wejdzie na forum, zeby odpowiedziec na pytania :)

Polecam poczytac o przekretach ascarial i jego teamu na internecie, a potem sie zastanowic czy jest sens grac na tym syfie. ;)

Prawda.

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim o godzinie 23:00

odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić dotychczasowe błędy. Potrwa ona ok. 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

małe przypomnienie.

Wy dalej wierzycie we wszytsko co ci zlodzieje powiedza? Po raz n-ty ta "administracja" poleciała z wami w c***a. Puste slowa asprima, mial podac info o starcie wieczorem - ma was w d***e i nawet nie wejdzie na forum, zeby odpowiedziec na pytania   :)

Polecam poczytac o przekretach ascarial i jego teamu na internecie, a potem sie zastanowic czy jest sens grac na tym syfie.   ;)

Bez obrazy, ale Ty jestes przyjebany. Wybacz, nie siedze 24/7 przed PC i nie hejtuje jak Ty  ;) Po przerwie podamy informacje, dopiero do domu wrocilem, takze zluzuj poslady i przejdz sie na spacer, zamiast pisac farmazony w tym temacie. 

Czy osoby z Teamu beda miec mogly prywatne postacie ?

Nie ma takiej opcji. Ponadto dostęp do komendy item mam TYLKO ja oraz przemek (Vitron), nikt więcej.
Opublikowano

Ogranicz drop syfu bronie itp. Dalbym tez ze za miast 1 potki czerwonej badz niebieskiej leci po 10 bo i tak nie zbiera a tak chociaz by na poty nie trzeba wydawac calej kasy .troszke za duzo tych budynkow w m1, nie ma to jak orginalna mapa, czulo sie ten klimat. Oczywiscie przyzwyczaje sie .

Opublikowano

A jeśli ktoś z administracji chciałby pograć sobie na serwerze, to nie może? 

Nie może, podjelismy taka decyzje po zajsciach w wakacje z Danielem i Crazy'm. 

Ogranicz drop syfu bronie itp. Dalbym tez ze za miast 1 potki czerwonej badz niebieskiej leci po 10 bo i tak nie zbiera a tak chociaz by na poty nie trzeba wydawac calej kasy .troszke za duzo tych budynkow w m1, nie ma to jak orginalna mapa, czulo sie ten klimat. Oczywiscie przyzwyczaje sie .

Niedlugo przedstawimy liste zmian, ktore pojawia sie po przerwie. 

Opublikowano

Niedlugo przedstawimy liste zmian, ktore pojawia sie po przerwie. 

I to beda juz ostateczne zmiany? moglbys tez napisac czy serwer wystartuje jutro czy pozniej. Moim zdaniem nalepiej jak jutro wieczorem, upadl wlasnie serwer ma*lestia gdzie gralo ok 2k graczy i ludzie szukaja podobnego serwera jak twoj. :) oczywiscie mi sie nie spieszy aby zagrac, jednak nie startuj tez 30 badz 31 bo malo ludzi wbije :)

Zdajesz sobie sprawę, że taki "syf" całlkiem fajnie ratuje jak nie ma się yang na poty? : )

Tak rozumiem, tylko nieraz z jednego respu leci okolo 5 potek pojedynczych i 10 broni :)

Opublikowano

I to beda juz ostateczne zmiany? moglbys tez napisac czy serwer wystartuje jutro czy pozniej. Moim zdaniem nalepiej jak jutro wieczorem, upadl wlasnie serwer ma*lestia gdzie gralo ok 2k graczy i ludzie szukaja podobnego serwera jak twoj. :) oczywiscie mi sie nie spieszy aby zagrac, jednak nie startuj tez 30 badz 31 bo malo ludzi wbije :)

Tak rozumiem, tylko nieraz z jednego respu leci okolo 5 potek pojedynczych i 10 broni :)

Do konca roku serwer napewno wystartuje, tak jak juz pisalem wczesniej, chcemy maksymalnie go dopracowac, aby nie bylo powtorki z s1, ze 3x musielismy zmieniac przebieg gry. 

Opublikowano

Startuj i nie wkurwiaj rozumiesz ze malestia padla ? to twoja jedyna szansa ludzie teraz siedza w domach i nie maja co robic . przerwa swiateczno noworoczna . Wezcie sei za robote i wystartujcie jutro .  a nie pierdolicie za kazdym razem jak sie uda to wystaryujemy start przekladany jest juz w h*j czasu .

Opublikowano

Wkurza mnie, ze nie mozna korzystac z handlarzy gdy sie ma u nich misje. I ta misja z olejkiem pizmowym- troche ja robilem i nie polecial olejek.

A tak to po becie mam pozytywne wrazenie. Jak patrzylem w prezce jakie sa raty to sie balem, ze exp bedzie lecial jak krew z nosa a w m1/m2 lecial spoko.

Opublikowano

Wkurza mnie, ze nie mozna korzystac z handlarzy gdy sie ma u nich misje. I ta misja z olejkiem pizmowym- troche ja robilem i nie polecial olejek.

A tak to po becie mam pozytywne wrazenie. Jak patrzylem w prezce jakie sa raty to sie balem, ze exp bedzie lecial jak krew z nosa a w m1/m2 lecial spoko.

Po przerwie zostanie to poprawione. Exp zostanie zwiekszony o 20%.

Opublikowano

@Azprime

jakie dokładnie bony daje Azraelka? Tylko 200 defa? Czy 20 do PZ tez?

Przedluzycie promocje na SM? Do kiedy bedzie 50% wiecej?

@EDIT:
Azraelka dalej od 40?

@EDIT2:
Dalej beda leciec sztabki 500k golda z tych bossow w m2? Czy jakies mniejsze, np 100k?

Opublikowano

@Azprime

jakie dokładnie bony daje Azraelka? Tylko 200 defa? Czy 20 do PZ tez?

Przedluzycie promocje na SM? Do kiedy bedzie 50% wiecej?

@EDIT:

Azraelka dalej od 40?

@EDIT2:

Dalej beda leciec sztabki 500k golda z tych bossow w m2? Czy jakies mniejsze, np 100k?

Drop yang zostanie zwiekszony, drop sztabek wywalony. Azraelka bedzie od 30lv, bonusy: 200 def i reszta obnizona o polowe wzgledem s1. 

Co do promocji - przedłużyliśmy do dnia startu oficjalnej wersji. Mozna rowniez juz przelewem zakupic SM. 

Opublikowano

Drop yang zostanie zwiekszony, drop sztabek wywalony. Azraelka bedzie od 30lv, bonusy: 200 def i reszta obnizona o polowe wzgledem s1. 

Co do promocji - przedłużyliśmy do dnia startu oficjalnej wersji. Mozna rowniez juz przelewem zakupic SM. 

drop sztal powinien byc 50/100k

ta azraelka ZA DUZO DAJE 70-80deff max powinno byc... do tego to ma byc mega hard.

56096062140461666809.png

Opublikowano

A więc przesunięcie startu o dwa dni? Nie ciekawie...

Opublikowano

Jeżeli przełozycie start pewnie wiele osob pojdzie na inny serwer : }  Weźcie sie do roboty zrobice 1 nocke ogarnijcie wszystko i jutro sie zobaczymy na starcie tak jak mialo byc na poczatku : }

Opublikowano

drop sztal powinien byc 50/100k

ta azraelka ZA DUZO DAJE 70-80deff max powinno byc... do tego to ma byc mega hard.

Przetestuje sie to, od tego jest beta ;)

Opublikowano

juz nie wiem o co chodzi jutro o 15;00 usunac all poprawic troche tam

i po 17/18 dac official start

inaczej ludzie na serio beda miec wyje**** na server

ja juz nie wiem co sie dzieje 90% serverow ktore teraz startuja ADMINI ROOBIA WSZYSTKO zeby  server na starcie rozwalic

56096062140461666809.png

Opublikowano

ja juz nie wiem co sie dzieje 90% serverow ktore teraz startuja ADMINI ROOBIA WSZYSTKO zeby  server na starcie rozwalic

Dobra, moge puscic serwer jutro, z masa bugow, czy wolisz poczekac pare dni, az zoptymalizujemy wszystko i miec serwer odbugowany, w pełni grywalny? Nawet nie chce sobie wyobrażać tego płaczu i bólu dupy, gdybym Was posłuchał i wypuscil serwer w takiej wersji. 

Opublikowano

Dobra, moge puscic serwer jutro, z masa bugow, czy wolisz poczekac pare dni, az zoptymalizujemy wszystko i miec serwer odbugowany, w pełni grywalny? Nawet nie chce sobie wyobrażać tego płaczu i bólu dupy, gdybym Was posłuchał i wypuscil serwer w takiej wersji. Z całym szacunek do Was, ale momentami mam wrażenie, że rozmawiam z 10latkami z niedojebaniem mózgowym. 

uważaj co piszesz bo jutro będą pisali, że obiecałeś start na dzisiaj (czyt. jutro) :D

Opublikowano

Dobra, moge puscic serwer jutro, z masa bugow, czy wolisz poczekac pare dni, az zoptymalizujemy wszystko i miec serwer odbugowany, w pełni grywalny? Nawet nie chce sobie wyobrażać tego płaczu i bólu dupy, gdybym Was posłuchał i wypuscil serwer w takiej wersji. Z całym szacunek do Was, ale momentami mam wrażenie, że rozmawiam z 10latkami z niedojebaniem mózgowym. 

mase bugow? wiekszosc masz na forum 99%osob na forum daje tego samego buga (jest ich z 20max) obecnie

mysle ze nie ma nic powaznego przez co ludzie odejda w mig

a bardzo duzo osob juz sie napalilo na ten 28 a za kilka dni moga isc tez na inny server

a jednak jesli na starcie bedzie wiecej bugow oprocz tych co juz sa na forum i  zapewne beda one usuniete

to zawsze mozna o 24:00 offnac server na 30minut prawda?

a bugu na expa/yang raczej nie bd...

ps zobacz jeszcze na forum co ludzie wypisuja moze 2/3bugi reszta to lekkie bledy

do tego fajnie myslissz o twoich graczach .. dzieki wielkie

@microlab pet ktory daje 200deffa na hardzie ... nawet na PL tego nie ma...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Jest jeszcze jedna sprawa, że bugi jest sporo bugów do 30 lvl'a powinno być tak, że teraz wszystkie założone postacie otrzymują high lvl + yang i npc z itemami zmiankiami itp. i trzeba by było polatać po dungach, mapach i innych lokacjach z tym, że jest z tym trochę roboty i znowu będzie płacz, że start się przesuwa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...