Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze nie zagram z wielu powodów ale nie chce mi się ich wypisywać bo jest ich sporo tak jak parę osób napisało serwer jest pod kasę i wyłącznie tylko dla zarabiania. Grałem na s1 miałem tam z sześćdziesiąty któryś i sam stwierdziłem że serwer nie jest wart grania dalej na nim. Nie wiem jak będzie z s2 ale raczej będzie to samo co s1 tylko kasa, kasa i kasa. Jest wiele serwerów bardzo ładniejszych, dopracowanych i o wiele lepszych niż ten. To Tyle z mojej strony <3

ddz8gi.png

Opublikowano

Jest wiele serwerów bardzo ładniejszych 

Wiedziałem, że Tiger i Kobra to hakerzy ale nie sądziłem, że spotkam ich na MPC :P,

Żeby oceniać, trzeba spróbować! :) 

Opublikowano

Konczymy upload clienta, niedlugo pojawi sie w tym temacie ;) Wybaczcie male opoznienie z nim, ale wywalilo mi polaczenie z internetem podczas uploadu.

Opublikowano

Na serwerze nie zagram z wielu powodów ale nie chce mi się ich wypisywać bo jest ich sporo tak jak parę osób napisało serwer jest pod kasę i wyłącznie tylko dla zarabiania. Grałem na s1 miałem tam z sześćdziesiąty któryś i sam stwierdziłem że serwer nie jest wart grania dalej na nim. Nie wiem jak będzie z s2 ale raczej będzie to samo co s1 tylko kasa, kasa i kasa. Jest wiele serwerów bardzo ładniejszych, dopracowanych i o wiele lepszych niż ten. To Tyle z mojej strony <3

Co do tego to się nie zgodzę.

60 któryś level to z 10h gry więc na tym poziomie jeszcze nie wiele się dało tam zrobić.

Ale po wbiciu 100+ i zrobieniu eq przedmioty z IS-u w grze dla takich graczy były bardzo łatwo dostępne. Ja osobiście mam przedmioty warte około 300+ zł w IS na S1 nie wydając ani złotówki. Więc samemu nie trzeba wydawać kasy ważne że ktoś inny będzie to robił i utrzymywał serwer. ;)

Opublikowano

kiedy start k***a

Start bety 0:00-1:00, a oficjalny pewnie 28 w godzinach wieczornych.

O której będzie client?? Jeśli wbije na becie ten 30lvl, to jak dostane te SM na officialu?

Jak wbijesz 30lvl to dostaniesz na oficjalu PD, rękawiczkę i monetkę na 24h.

tenor.gif

Opublikowano

Wo kurfa to pozdro jak od 1.Nocek nie wiem jak inni ale ja na Bete zarywać nie bd , tylko szkoda bo czekałem od 22 miałem nadzieje że jesteście punktualni a tylko godzinę straciłem

Ciekawe jak będzie z startem oficjalnym

Opublikowano

Wo kurfa to pozdro jak od 1.Nocek nie wiem jak inni ale ja na Bete zarywać nie bd , tylko szkoda bo czekałem od 22 miałem nadzieje że jesteście punktualni a tylko godzinę straciłem

Przecież było napisane, że client o 22 (przesunął się termin przez internet azprime'a), a start po północy. Zresztą masz cały dzień jeszcze na testowanie.

tenor.gif

Opublikowano

Dlatego @Azprime specjalnie napisał, że start nie jest jeszcze przesądzony wszystko zostanie ustalone podczas bety, wiadomo jak jest niby wszystko OK ale najgorszy syf wychodzi zawsze w trakcie prania. Więc nie wprowadzaj nerwowej atmosfery i czekaj na oficjalne info :) 

Opublikowano

Dlatego @Azprime specjalnie napisał, że start nie jest jeszcze przesądzony wszystko zostanie ustalone podczas bety, wiadomo jak jest niby wszystko OK ale najgorszy syf wychodzi zawsze w trakcie prania. Więc nie wprowadzaj nerwowej atmosfery i czekaj na oficjalne info :)

Dokladnie, nic dodac, nic ująć. 

Wszystko zostanie odpalone zgodnie z planem naszym.

Opublikowano

Dokladnie, nic dodac, nic ująć. 

Wszystko zostanie odpalone zgodnie z planem naszym.

Za ile mniej więcej będzie client? Kwestia 5-10 minut, czy może np. 45? Bo bym pobrał przez noc, żeby rano pocisnąć :D

Azraelka ile będzie kosztować SM? Bo pisałeś, że 30PLN tylko nie wiem czy SMS czy przelew czy jak.

Może jakaś sygnaturka dla graczy? :D

tenor.gif

Opublikowano

Za ile mniej więcej będzie client? Kwestia 5-10 minut, czy może np. 45? Bo bym pobrał przez noc, żeby rano pocisnąć :D

Azraelka ile będzie kosztować SM? Bo pisałeś, że 30PLN tylko nie wiem czy SMS czy przelew czy jak.

Może jakaś sygnaturka dla graczy? :D

dołączam się do pytania  co do clienta :3

Opublikowano

O której będzie start bety? Bo już się z kolegami no-lifami doczekać nie możemy. Ile będzie trwała beta?

o 00:00 - 01:00 start , ma trwac 24h

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...