Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest smieszne. Start serwera nastapi nie wczesniej jak 31.12. Na stronce jest napisane promocja PRZED STARTEM. Czas jej strwania? Do 30.12.. Co oznacza, ze serwer wystartuje po promocji przed startowej. Smiech na sali. Najpierw mowili 22.12 potem 27/28, teraz jest info, ze nie szybciej jak 31.12. Mnie i sporego odsetku graczy na pewno nie zobaczycie. Wiele osob czekalo cale swieta na start tego serwera, ale teraa widaz, ze dalej lecicie w c***a, tak jak na s1. Przed sykwestrem startuje wiele spoko serwerow i nie polecam nikomu tego serwera. Bedzie to samo co z s1, totalna olewka. Coraz bardziej watpie, ze ten serwer wystartuje w tym roku.

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Websky dla mnie priorytetem jest to, zeby serwer był maksymalnie dopracowany i dokończony. Juz raz ten błąd popełniłem przy s1, sluchajac sie takich osob jak Ty i puściłem go przed dokonczeniem, czym to sie skonczylo, wszyscy widzieli. Moge równie dobrze wystartować w Wrześniu 2015, ale przynajmniej nie będe siedział 24/7 przez PC i martwił się, że coś padnie. Jesli tak bardzo Cie to boli i chcesz grać na zrobionym serwerze w 5 minut, to możesz iść już w tym momencie do konkurencji, NIKT Cie tu nie trzyma. Pozdrawiam. 

Opublikowano

@Websky dla mnie priorytetem jest to, zeby serwer był maksymalnie dopracowany i dokończony. Juz raz ten błąd popełniłem przy s1, sluchajac sie takich osob jak Ty i puściłem go przed dokonczeniem, czym to sie skonczylo, wszyscy widzieli. Moge równie dobrze wystartować w Wrześniu 2015, ale przynajmniej nie będe siedział 24/7 przez PC i martwił się, że coś padnie. Jesli tak bardzo Cie to boli i chcesz grać na zrobionym serwerze w 5 minut, to możesz iść już w tym momencie do konkurencji, NIKT Cie tu nie trzyma. Pozdrawiam. 

We wrzesniu 2015 ? XDD A jak zarobisz naz zycie do tego czasu? Przeciez na s1 juz ludzi nie da sie opierdalac na isie bo mozna powiedziec, ze juz padl XDD Smiechlem mocno.

Opublikowano

Czyli start nie wcześniej jak 30/31 ? Bo już nic z tego nie rozumiem Azprime :)

Bo z tego co przeczytałem na głownej stronie ''Promocja trwa od 22 do 30 '' '' Promocja przed Startem serwera '' tak wynika . Przeginacie ...

Opublikowano

Czy osoby z Teamu beda miec mogly prywatne postacie ?

Chyba juz wszystko gotowe bo gm owie stoja w m1 i popisuja sie eq +9 wiec start pewnie jutro

Opublikowano

Przed przedłużeniem promocji również się kończyła przed startem serwera, została przedłużona tylko i wyłącznie po to, że były święta i żaden bank nie księgował przelewów, co to startu lepiej poczekać dłużej niż później płakać, że coś jest nie tak i tylko narzekać, póki co niech ta beta stoi aż większość grubszych bugów zostanie znaleziona i miejmy nadzieję, że zgłoszona. Takie jest moje zdanie i tego się trzymam, gram na becie i jest dosyć dobrze, zgłosiłem zauważone błędy wraz z propozycjami zmiany na forum i mam nadzieję, że wszystko zostanie naprawione i zmienione, zresztą @Azprime już pisał, że oficial będzie się różnił od bety i tak powinno być, to co złe naprawione + ulepszone tak aby nam, graczom grało się lepiej! Pozdrawiam 

Opublikowano

jesli start ma byc 30+ to ja tez podziekuje :) mimo ze serwer wyglada ok to od 10 zaczynam prace i bede gral rzadziej wiec jak wystartuje 30 to 3 dni odpadna bo w sylwka siedziec na serwie i expic :D chyba nikt tego nie robi :D no nic zobaczymy stanowisko administracji pozdro

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dokładnie tak jak długi jeżeli serwer ma wystartować w sylwestra lub pózniej to też podziekujemy  z kolegami ile można czekać jak cały czas ma być przekładany start a jak wy jeszcze mówicie że wolicie czekać poki nie skończycie wszystkiego to było nie pisać ze startujecie bo tylko wkurr.. to  graczy.

Ogólnie daliście tą promocje a nikt nie wie kiedy start i np. właduje wy przełozycie start na sylwka to pozdro.

Opublikowano

No w sylwestra chyba nie wystartuje to bym ich uznał za kompletnie głupich kto by startował w sylwestra xD z 40% graczy by nie było raczej tego nie zrobią więc się nie martwcie.

Prędzej bym startował 01.01.15 niż w Sylwestra !!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

Wy dalej wierzycie we wszytsko co ci zlodzieje powiedza? Po raz n-ty ta "administracja" poleciała z wami w c***a. Puste slowa asprima, mial podac info o starcie wieczorem - ma was w d***e i nawet nie wejdzie na forum, zeby odpowiedziec na pytania :)

Polecam poczytac o przekretach ascarial i jego teamu na internecie, a potem sie zastanowic czy jest sens grac na tym syfie. ;)

Opublikowano

o 22:45 odbedzie sie godzinna przerwa techniczna, poprawimy bugi, ktore nam zglosiliscie, niedlugo przedstawie Wam liste szczegółową.

Wy dalej wierzycie we wszytsko co ci zlodzieje powiedza? Po raz n-ty ta "administracja" poleciała z wami w c***a. Puste slowa asprima, mial podac info o starcie wieczorem - ma was w d***e i nawet nie wejdzie na forum, zeby odpowiedziec na pytania  :)

Polecam poczytac o przekretach ascarial i jego teamu na internecie, a potem sie zastanowic czy jest sens grac na tym syfie.  ;)

Bez obrazy, ale Ty jestes przyjebany. Wybacz, nie siedze 24/7 przed PC i nie hejtuje jak Ty ;) Po przerwie podamy informacje, dopiero do domu wrocilem, takze zluzuj poslady i przejdz sie na spacer, zamiast pisac farmazony w tym temacie. 

Czy osoby z Teamu beda miec mogly prywatne postacie ?

Nie ma takiej opcji. Ponadto dostęp do komendy item mam TYLKO ja oraz przemek (Vitron), nikt więcej.
Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim o godzinie 22:45 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić dotychczasowe błędy. Potrwa ona ok. 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

A co ze startem ? info miało być ''wieczorem'' już jest pozny wieczor a w zasadzie NOC , wszystko Wam się przedluza nic w pore ... oby start chociaż nie miał takiej przebitki z czasem.

Opublikowano

A co ze startem ? info miało być ''wieczorem'' już jest pozny wieczor a w zasadzie NOC , wszystko Wam się przedluza nic w pore ... oby start chociaż nie miał takiej przebitki z czasem.

Informacje o starcie poda jakiś czas po przerwie technicznej Azprime, bo to od niego zależy.

Q4iKmxa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...