Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Azprime

Błąd w passach przy logowaniu jest oznaką tego, że jeszcze oficjalnie bety nie odpaliliście?

ladnie poszlo :P

Tak.

Opublikowano

130571419633993443580.png

@Azprime

Błąd w passach przy logowaniu jest oznaką tego, że jeszcze oficjalnie bety nie odpaliliście?

ladnie poszlo :P

ja tez miałem cos około 5 mb/s :D 3.5 minutki i siedzi client odpalajcie serwer i zobaczymy co i jak

PS. najlepiej jak by za 30lv wbity było 24h Exp , rekawica , monetka a za 50 ( niby max na becie ) coś SM :)

Opublikowano

@Azprime

jest możliwość przeniesienia sm z s1 na s2?

Nie.

I jak tam dowiemy się coś?

a co chcialbys sie dowiedziec?

Opublikowano

Czyli moge jeszcze odpasc z bety tak ? bo jak narazie pisze mi ze nieprawidlowe haslo\id

kazdemu, jest off jeszcze

<3

Opublikowano

Rozumiem wszystko, ale naprawdę, betę opóźniać? Boję się wtedy o oficjalny start serwera...

Napisałeś post 3min po planowanym starcie. Really? Niektóre serwery mają opóźnienia o kilka godzin, a ci teraz płaczą. Nie wiem czy już wystartował, ale poczekajcie. Macie jeszcze cały dzień na przetestowanie.

@DragonCraft dostęp do bety ma każdy.

tenor.gif

Opublikowano

Dzisiaj start, o której godzinie?
Mam jeszcze jedno ale co do serwa. usuncie te bony z wierzchowcow, szczegolnie to 10 na potwory. w takiej sytuacji ninja ma znacznie utrudniony i tak trudny exp. Nikt nie bedzie chciał grać ninją.

5.jpg
Opublikowano

Napisałeś post 3min po planowanym starcie. Really? Niektóre serwery mają opóźnienia o kilka godzin, a ci teraz płaczą. Nie wiem czy już wystartował, ale poczekajcie. Macie jeszcze cały dzień na przetestowanie.

@DragonCraft dostęp do bety ma każdy.

Nie wiem czy wiesz, ale na początku beta miała być o 21-23, po drugie to jest BETA nie dajmy się zwariować .

Opublikowano

Mam jeszcze jedno ale co do serwa. usuncie te bony z wierzchowcow, szczegolnie to 10 na potwory. w takiej sytuacji ninja ma znacznie utrudniony i tak trudny exp. Nikt nie bedzie chciał grać ninją.

Jak utrudniony exp? Wat? Jak tak trudno Ci expic to zrób fmsa i tyle. Od kiedy 10% na moby to utrudnienie? A bonusy są dobre, na e będzie narzekań, że serwer TYLKO POD IS, A PO PIERWSZEJ WYPŁACIE TEAM KUPUJE SOBIE BMW.

tenor.gif

Opublikowano

Jakim cudem ninja moze miec trudniej z bonusem na potwory ?!

Opublikowano

Jak utrudniony exp? Wat? Jak tak trudno Ci expic to zrób fmsa i tyle. Od kiedy 10% na moby to utrudnienie? A bonusy są dobre, na e będzie narzekań, że serwer TYLKO POD IS, A PO PIERWSZEJ WYPŁACIE TEAM KUPUJE SOBIE BMW.

utruniony w taki sposob ze ninja jako jedyny expi z buta. wszyscy mają +10 na potwory a ninja nie...

5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...