Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

utruniony w taki sposob ze ninja jako jedyny expi z buta. wszyscy mają +10 na potwory a ninja nie...

kto Ci każe expić ninją z buta?

Opublikowano

Ludzie, spokojnie, to jest tylko beta, po niej zajdzie jeszcze troche zmian w grze, aby dopracowac maksymalnie serwer. 

Opublikowano

Ludzie, spokojnie, to jest tylko beta, po niej zajdzie jeszcze troche zmian w grze, aby dopracowac maksymalnie serwer. 

Ale to dajcie info, że przełożycie na rano albo coś. Ludzie czekają jest noc, nie jeden chciałby iść spać, ale nie bo zaraz może ruszyć beta...

Opublikowano

Ale to dajcie info, że przełożycie na rano albo coś. Ludzie czekają jest noc, nie jeden chciałby iść spać, ale nie bo zaraz może ruszyć beta...

To idz spac, nikt z nas nie karze Ci siedzieć tutaj do poznej nocy. Rano rowniez mozesz wejsc i potestowac. Serwer bedzie online za +/- 1h.

Opublikowano

Lol? To po co czekają na betę skoro chcą spać? Zresztą po co tak wyczekujecie na tą betę? Topke wbijacie czy co? :v

Idźcie spać, rano wstaniecie i potestujecie, ot cała magia.

tenor.gif

Opublikowano

To idz spac, nikt z nas nie karze Ci siedzieć tutaj do poznej nocy. Rano rowniez mozesz wejsc i potestowac. Serwer bedzie online za +/- 1h.

Rozumiem, że za 1h napiszesz, że będzie za kolejne 1h? Lecisz tak w ...., że nie mam słów, szkoda że start jest przesuwany już z godz (ok) 21-23 do 3 w nocy, pozdrawiam z startem, jak tak bierzesz się do roboty .

Opublikowano

Rozumiem, że za 1h napiszesz, że będzie za kolejne 1h? Lecisz tak w ...., że nie mam słów, szkoda że start jest przesuwany już z godz (ok) 21-23 do 3 w nocy, pozdrawiam z startem, jak tak bierzesz się do roboty .

jaki start? to beta -,-

571811439657432513510.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy oficialny start? D w niedziele tak ?

client ten sam na starcie bedzie czy trzeba sciagac jeszcze raz?

Trzeba będzie ściągać.

tenor.gif

Opublikowano

No pograłem fajnie wszystko ładnie porobione jakieś tam bugi są, ,ale gry nie utrudniają.

A co do samej rozgrywki będzie płacz xD Już to widzę ...

Jestem zwolennikiem serwerów hrad/medium lecz tutaj to czysty Hard wręcz zaryzykuje "Global".

Drop zmianek/dodanie lecą z misji i szkaty lecz nie za często do 15 lvl z misjami wybonowałem zbroje i buty.

EQ z misji +3 ;/ Szczerze sam myślałem, że bedzie łątwiej a tu O_O  szok !!!

Yang no rewelacji nie ma 15 lvl 50k.

Fajnie się gra kilka fajnych pomysłów.

Te powiększone spoty z metków powinny być usunięte na S2 było łatwo i dawało rade z nimi, lecz tutaj na 15 lvl metek bitwy padłem z 6x. A co bedzię z metkami na pustynie i dalej ? Chyba, że od 35 będzie łatwiej xD może wbije dzisiaj to się sprawdzi.

Nie chciałem tego pisać/mówić bez IS się nie obejdzie

No  i jak wiadomo będzie płacz na początku jak mówiłem, że serwer "podobny do globala, jak będę chciał grac to pójdę na niego, bo on nie padnie"

Niestety tak będzie.

Oczywiście Polecam i Zapraszam do gry trzeba bugów szukać :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zagrałbym tak jak na s1 lecz jednak 2 rzeczy mnie odpychają jest to exp (jak można aż x2 razy zmniejszyć względem s1 ci którzy tam grali wiedzą że łatwo nie było teraz będzie jak na sg) No i oczywiście administracja pamiętam co było z s1 i dlaczego przestałem tam grać dlatego radzę poczekać trochę po starcie i zapoznać się z opiniami ludzi bo najczęściej na początku jest fajnie ludzie wydają zł itd a później ........

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ten powiększony resp mobów na metkach to głupota, powiększcie resp na spotach ale nie na metkach. Body i wp nie dość że sobie podropi to jeszcze poexpi na metkach, a taką ninja czy szamanem to nawet tego metka nie ubijesz bo mobki Cię zabiją.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Spodziewałem się więcej respów metków w m1, myślałem że będzie się dało na nich expić ale jest ich zbyt mało by to robić.

Nawet teraz na becie jak się zrespi metek to od razu 5-10 osób do jednego podlatuje. Powinno być więcej metków by się dało na nich expić.

Opublikowano

Ten powiększony resp mobów na metkach to głupota, powiększcie resp na spotach ale nie na metkach. Body i wp nie dość że sobie podropi to jeszcze poexpi na metkach, a taką ninja czy szamanem to nawet tego metka nie ubijesz bo mobki Cię zabiją.

Potwierdzam, ale mam inny pomysł czyli osłabienie mobów respiących się z metina.

Spodziewałem się więcej respów metków w m1, myślałem że będzie się dało na nich expić ale jest ich zbyt mało by to robić.

Nawet teraz na becie jak się zrespi metek to od razu 5-10 osób do jednego podlatuje. Powinno być więcej metków by się dało na nich expić.

Ale to nie chodzi o to, żebyś expił od 1 do 110lvla na metkach o.O Tylko, żeby trochę % wpadło przy dropieniu.

tenor.gif

Opublikowano

Ale to nie chodzi o to, żebyś expił od 1 do 110lvla na metkach o.O Tylko, żeby trochę % wpadło przy dropieniu.

Jak nie? o.O O to chodziło na s1 od 85 do 132lvl (teraz jest max 136 ale inny system expienia) więc myślałem że tak samo będzie tutaj. Poza tym na s1 można było dropić i expić równocześnie co nie zajmowało aż tyle czasu i dzięki temu bardzo przyjemnie się grało.

Opublikowano

Powiekszony resp mobow z metka to strzał w 10, a nie żadna przeszkoda. Na starcie oficjalnym i tak bedzie tyle ludzi, ze kazdy metek bedzie bity w 5 osob minimum, co za tym idzie na poczatku nie padniemy łatwo, a potem szybko sie zrobi eq na hp i samemu ogarnie. Gram na becie, pogralem godzinke, wbilem 11 lvl, mam 2 itemki z full bonami, 6k hp do bodziaka, metka bitwy bije sam i expa wpada jeszcze sporo. Bardzo ladnie to wyglada, przyjemnie, troszke malych bugow jak chociazby spadajace hp (odbiera bonus peta) przy wbijaniu skilli czy punktow statusu, ale jak mowilem, male bledy, do poprawy bez problemu, poza tym gra sie przyjemnie.

Ja mam 2 pytanka do administracji:

1. Będą kupony żeby przekazywać SM? To ważne, bo np nie chciałbym puszczać 2 przelewów na główne konto i buffa, utrudnia mi to sporo, a chcąc mieć PD na buffie musiałbym robić taki myk. Łatwiej byłoby po prostu przekazać kupon.

2. Czy promocja 50% obowiązuje również na przelewy bankowe?

Edit:

Pytanko numer 3:
ile defa będzie dawać azraelka? 

PROSZĘ o odpowiedź.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Administrację(Azprime,Krzywy)

Myślę, że 1k + na starcie będzie !

Skąd Truta?

dt

ja juz pobieram klienta bety o obczajam co i jak

Opublikowano

W prezentacji jest napisane, że dzisiaj jest oficjalny start. Z tego co widzę to dzisiaj dopiero zaczyna się beta. Kiedy oficjalny start?

5.jpg
Opublikowano

Azprime  mam dobry pomysł.

Dodajcie na serwer 2 mapki nie dodawajcie tych nefrywotych itp bo to juz jest strasznie nude i się przejadło.

Dodajcie 2 mapki jedna taka np na 90 druga na 100lvl.

Zrobcie je nowe takie autorskie dodajcie tam jakies nowe skyboxy i bedzie zajebiscie.

Bedzie motywacja aby wbic lvl i udac sie na nowe mapy.

Na serwerze Malest*a są takie nowe autorskie mapy i wygląda to super taka odskocznia od tego co już było.

A te nefryty, przylądki to już jest slabe...

Opublikowano

Powiekszony resp mobow z metka to strzał w 10, a nie żadna przeszkoda. Na starcie oficjalnym i tak bedzie tyle ludzi, ze kazdy metek bedzie bity w 5 osob minimum, co za tym idzie na poczatku nie padniemy łatwo, a potem szybko sie zrobi eq na hp i samemu ogarnie. Gram na becie, pogralem godzinke, wbilem 11 lvl, mam 2 itemki z full bonami, 6k hp do bodziaka, metka bitwy bije sam i expa wpada jeszcze sporo. Bardzo ladnie to wyglada, przyjemnie, troszke malych bugow jak chociazby spadajace hp (odbiera bonus peta) przy wbijaniu skilli czy punktow statusu, ale jak mowilem, male bledy, do poprawy bez problemu, poza tym gra sie przyjemnie.

Ja mam 2 pytanka do administracji:

1. Będą kupony żeby przekazywać SM? To ważne, bo np nie chciałbym puszczać 2 przelewów na główne konto i buffa, utrudnia mi to sporo, a chcąc mieć PD na buffie musiałbym robić taki myk. Łatwiej byłoby po prostu przekazać kupon.

2. Czy promocja 50% obowiązuje również na przelewy bankowe?

Edit:

Pytanko numer 3:

ile defa będzie dawać azraelka? 

PROSZĘ o odpowiedź.

1. Tal

2. Tak

3. 200

Wlasnie od tego jest beta, zeby to zoptymalizowac :) zapraszamy do skladania sugestii/propozycji u nas na forum.

Azprime  mam dobry pomysł.

Dodajcie na serwer 2 mapki nie dodawajcie tych nefrywotych itp bo to juz jest strasznie nude i się przejadło.

Dodajcie 2 mapki jedna taka np na 90 druga na 100lvl.

Zrobcie je nowe takie autorskie dodajcie tam jakies nowe skyboxy i bedzie zajebiscie.

Bedzie motywacja aby wbic lvl i udac sie na nowe mapy.

Na serwerze Malest*a są takie nowe autorskie mapy i wygląda to super taka odskocznia od tego co już było.

A te nefryty, przylądki to już jest slabe...

Beda dodane jeszcze 4 autorskie mapy na oficjalny start, zmieni sie troche oficjalna prezentacja wzgledem zapowiedzi.

Polecam serwer ze względu na Administrację(Azprime,Krzywy)

Myślę, że 1k + na starcie będzie !

Skąd Truta?

Truta tylko z Riperka. 

W prezentacji jest napisane, że dzisiaj jest oficjalny start. Z tego co widzę to dzisiaj dopiero zaczyna się beta. Kiedy oficjalny start?

Po becie, wieczorem podejmiemy decyzje, wszystko zalezy od niej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...