Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczymy jak wam wyjdzie serwer z tym x2 expem :). Życzę wam jak najlepiej.
Serwera nie polecam bo szczerze niczym nie przyciąga, a serwer typowo wydaje sie pod is.

Opublikowano

Gwarantowana stabilność, serwer na pewno nie upadnie. Jak Azprime się będzie dobrze sprawował od startu serwera, to zapewne będzie to topowy serwer HARD.

Jedynie bym zmienił zbroje, bo lipa straszna..

Polecam, lecz osobiście sam nie zagram.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Widzę co się z S1 dzieje i nie polecam. Azprime niby ma tą swoją firme, która specjalizuje się w tego typu sprawach, ale jest po prostu nieogarnięty, sytuacja z S1 to potwierdza. Nie dają sobie rady z s1, a chcą s2 wypuszczać.

Opublikowano

Wy chyba oszaleliście, tyle tych serwerów startuje, że chyba się w nich pogubię ;( 

Co do serwera, to jeżeli ktoś lubi Hardy to myślę że warto tutaj wbić, chociaż ja osobiście za panem Azprime nie przypadam, dlatego nie zagram. Ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Powiem tak, jeśli ktoś szuka serwera (na dłużej) i nie przejmuje sie że administracja będzie go olewać, eventy będą zawsze do kitu i ma cierpliwość.

To oczywiście polecam! a jeśli ktoś myśli ze to będzie serw bez bugów, administracja będzie prze milutka dla graczy to sie MYLI!

56928084622805469272.png

Opublikowano

Jeden z najbardziej stabilnych serwerow metin2 - takze najlepszych *ostatnio pojawily sie drobne problemy na s1, ale szykuje sie spory update takze s1 nie pojdzie w zapomnienie.

Teraz będą mieli na głowie 2 serwery, to dużo pracy, jeśli jednak podołają to mogą przebić nawet ravie :)

Polecam i widzimy sie na starcie

Opublikowano

Widzę co się z S1 dzieje i nie polecam. Azprime niby ma tą swoją firme, która specjalizuje się w tego typu sprawach, ale jest po prostu nieogarnięty, sytuacja z S1 to potwierdza. Nie dają sobie rady z s1, a chcą s2 wypuszczać.

Coś kosztem czegoś, jakis czas temu pisałem, ze swoją całą prace skupiamy w tym momencie nad s2, przez co s1 poszło troche w odstawke, nie da sie robic pierdyliarda rzeczy jednocześnie. Każdy popełnia swoje błędy, aktualna forma s1 jego tego idealnym przykładem, ale taka już jest branża. Na s1 przyjdzie pora wraz z zapowiadanym przeniesieniem na source, o to sie nie bój kolego.

Opublikowano

Mam pytanie co do waszej współpracy z MPCForum ( jeśli takowa była w ogóle) jest dalej czy coś się zmieniło ?

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Niby wszystko pieknie, ladnie

jak sie patrzy na team to jakbym czytal wyjsciowa jedenastke Realu Madryt ale...

co tak malo technikow? jak dla mnie powinno byc ich conajmniej 6- 8, panowie badzmy powazni techniko- mechanik metin2 to podstawa kazdego serwera. Nie zagram jesli nie bede mial pewnosci, ze po serewerze nie bedzie sie szwendal jakis technik. 

Jak na ta chwile mimo to polecam jednak mam zastrzezenia.

Opublikowano

Mam pytanie co do waszej współpracy z MPCForum ( jeśli takowa była w ogóle) jest dalej czy coś się zmieniło ?

Czekamy na jej rozpoczęcie, finalizujemy ostatnie rzeczy o czym wspominałem w wywiadzie. Niedługo zobaczycie efekty, nie jestem w stanie przyśpieszyć pracy skarbówki ani ZUSu, takze musicie uzbroić się w cierpliwosc. 

Opublikowano

Czekamy na jej rozpoczęcie, finalizujemy ostatnie rzeczy o czym wspominałem w wywiadzie. Niedługo zobaczycie efekty, nie jestem w stanie przyśpieszyć pracy skarbówki ani ZUSu, takze musicie uzbroić się w cierpliwosc. 

Ok dzięki za informacje ;). Serwer graficznie jest bardzo dobrze wykonany zobaczymy po starcie co z resztą. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie polecam. Admini na s1 mieli w d***e graczy. Serwer Pod $_$

nie polecam, serwer pod hajs

Heeeejterów za małooo, chcemy więcej. Proponuje abyś sprobowal sam ogarnac +200 wiadomosci dziennie, a pozniej sie wypowiedzial w tym temacie ;) Gdybym chcial zrobić serwer pod kase, zrobiłbym sobie kopiuj wklej z s1, tak jak zrobiła to Ravia. Tyle ode mnie ;)

Opublikowano

Heeeejterów za małooo, chcemy więcej. Proponuje abyś sprobowal sam ogarnac +200 wiadomosci dziennie, a pozniej sie wypowiedzial w tym temacie ;) Gdybym chcial zrobić serwer pod kase, zrobiłbym sobie kopiuj wklej z s1, tak jak zrobiła to Ravia. Tyle ode mnie ;)

Za każdą pracę się zarabia ;) 

Zrobienie plików serwerowych to nie jest kilka dni, a maszyna i hosting też coś trzeba wydać :) 

Żeby żaden serwer nie  był po to by na nim zarobić gralibyście ciągle na globalu, tyle ode mnie, pozdro ;)

Opublikowano

Niby wszystko pieknie, ladnie

jak sie patrzy na team to jakbym czytal wyjsciowa jedenastke Realu Madryt ale...

co tak malo technikow? jak dla mnie powinno byc ich conajmniej 6- 8, panowie badzmy powazni techniko- mechanik metin2 to podstawa kazdego serwera. Nie zagram jesli nie bede mial pewnosci, ze po serewerze nie bedzie sie szwendal jakis technik. 

Jak na ta chwile mimo to polecam jednak mam zastrzezenia.

Nie martw się, ja nie dopuszczę nikogo do moich plików, nie zgodziłbym się nawet na współpracę, gdyby ktoś prócz mnie miał dostęp do nich. :rolleyes:

Q4iKmxa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...