Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli mogę wiedzieć kiedy startujecie ? jest takowe info ? 

przepraszam nie czytałem wszystkich stron.

Nie ma oficjalnej informacji, start się przesuwa ze względu na trwające ciągle beta testy i szukanie bugów (oraz ich naprawę)

Opublikowano

Zrobiłem ową ankietę na forum nie po to żeby startować dziś, tylko sprawdzić jakie jest wasze zdanie na ten temat. 

Przy okazji zobaczymy jak administracja to odbierze i co nam na to odpowie. 

Opublikowano

administracja robi w h*ja przekladaja daty startów z 22 na 27/28 rozumiem to nie byly pewne daty . ale k***a od 22 mileno juz w h*j czasu wtedy nie zdazylisice z beta testami a teraz dopiero sie rozpoczely ? to nie sa bugi. tylko bledy drobne . startujcie Dzis i nie pierdolcie patrz ankiete 3/4 glosow za dzis . jak nie chcecie zjebac serwera i liczysz na te 5 k OSOB :D to startuj dzis . Malastia padla duzo ludzi czeka na cos podobnego . Musicie ich przejac 

"Musk ON "

Opublikowano

Moim zdaniem także powinniście startować dzisiaj, niema żadnego dopracowanego serwera, każdy ma jakieś blędy/bugi. Na serwerze wyeliminowaliście z tego co widze większosc bugów, to co zostało, jak pisze kolega wyżej to małe błedy i możecie  zrobić jakąś mała przerwe w nocy i to naprawić. A serwer moze naprawde stracić, a takim przekłądaniu startu.

Opublikowano
Beta testy s2 Ascarial dobiegają powoli końca, dziś wieczorem zamykamy otwartą betę.

Oficjalny start serwera 30.12 - Między godziną 18, a 22. 
Opublikowano

Bardzo mały drop yang. Co najmniej x10 trzeba podnieść ponieważ brak kasy na ulepszanie oraz potki.

Mały drop kamieni teleportacji. Do 26lvla tylko 1 sztuka

Brak dropu z bestów. Ubite 5 sztuk i nic...
Kijowy drop ze szkat wodza. Kolce i zbroja +3 na 54lvl... Zmieńcie to na jakieś dodania/zmianki/zielone D/roski/wody typu SamBo
Zwiększenie dropu roślinek aby móc wytwarzać wody itp
Zwiększenie dropu marmurków - chyba jest bardzo niski...

Zwiększenie nagród z misji - za misję z monetami dla handup tylko 2k yang...

Opublikowano

Stulic mordy jak wam szkoda poczekac 1 dzien dluzej to znaczy ze macie najebane w glowie. na takie serwy czeka sie miesiącami. Zagram na 100% jebac policje

5.jpg
Opublikowano

czarno widzę te 5k online na takim hardzie, z tak mała ilością ułatwień. Jak będzie i utrzyma się 500, to będzie początkowy sukces ;)

who cares?

Opublikowano

Beta testy s2 Ascarial dobiegają powoli końca, dziś wieczorem zamykamy otwartą betę.

Oficjalny start serwera 30.12 - Między godziną 18, a 22. 

To są chyba jakieś żarty.
31 pogra tylko kilka osób. 1 stycznia to samo...
start w nocy to już całkiem kijowy pomysł. 

Posłuchajcie się Nas, Graczy i dajcie start jutro po południu.

Opublikowano

Bardzo mały drop yang. Co najmniej x10 trzeba podnieść ponieważ brak kasy na ulepszanie oraz potki.

Mały drop kamieni teleportacji. Do 26lvla tylko 1 sztuka

Brak dropu z bestów. Ubite 5 sztuk i nic...

Kijowy drop ze szkat wodza. Kolce i zbroja +3 na 54lvl... Zmieńcie to na jakieś dodania/zmianki/zielone D/roski/wody typu SamBo

Zwiększenie dropu roślinek aby móc wytwarzać wody itp

Zwiększenie dropu marmurków - chyba jest bardzo niski...

Zwiększenie nagród z misji - za misję z monetami dla handup tylko 2k yang...

Wszystko co napisales uwzglednilismy w kolejnej liscie z poprawkami na becie. 

Opublikowano

Ludzie, piszecie " AAA jak dzisiaj nie wystatruje to nie gram "  i tak napewno wejdziecie na serwer ci co tak pisza . Nierozumiem waszego wkurwiena bo szkola za kilka dni i sie nie nagracie czy co ?

Opublikowano

Ja nie rozumiem jak serwer może startować dzień przed sylwestrem. Przeciez nikt w sylwka i dzień po nie będzie grał, a teraz jest przerwa i masa chętnych graczy. Wszyscy wam spierdol... na invorie, bo startuje jutro i jest dopracowanym serwerem . 

Opublikowano

zalosne.1dzien przed sylwkiem ... (mozna tak powiedziec)

sami widzicie ze DUUUZA POLOWA graczy chce start dzic tak czy tak wejda na server tego 30'tego ale napewno nie wszyscy

obecnie w temacie jest 70osob i jakies 90% chce start dzis..

powiedzcie mi  jakie sa takie powazne bugi?

item do questa nie dropi? achchc sr zapomnialem ze przez to dostaniemy 2kkk i 99lv....

56096062140461666809.png

Opublikowano

mi sie powoli zaczyna zdawac ze start 27/28grudnia ale chyba w 2015roku ......

jak narazie wydaje mi sie ze team robi wszystko by sie pozbyc graczy..

56096062140461666809.png

Opublikowano

Uparli się na taką kijową datę i nic już chyba tego nie zmieni...
A nasze zdanie poszło w 4 litery...

1k SM dla każdego konta za każdy bug po 30.12.2014 na serwerze 

Opublikowano

AHHAHAHAHA Co dojebali nie no  Specjalnie dali promocje zeby kazdy ładował hajs zapewne z 15k + poleciało to w d***e maja.

Dzień przed sylwestrem startować to trzeba byc popierdolonym na  mózg wiadomo że nikt nie będzie siedział przed metkiem ( prócz gimbów. ) tylko każdy woli iść pobawić sie na impreze,wypić. Całe szczeście że przelew za 500zł nie poszedł bo wczesniej bank był off a dziś czasu nie było szkoda tylko tego czasu bo czekam od 22 grudnia a wy w huja lecicie to powodzenia sami powinniscie sobie grać w tego sylwka.

Opublikowano

Ale spiny hahah śmiać się chce , jak chcą dopracować wszystko to czemu się tak spinacie , że start kilka dni później ? 

O to że każdy chce zagrać na początku aby się wybić i następnie ma łatwiej. Jeżeli szedłeś kiedyś w topkę na serwerze nie ważne czy to priv czy pl to powinieneś wiedzieć;

-mniej ludzi na metkach 65+ - łatwiej o zarobek i drop

-mniej ludzi na bossach - łatwiej o zarobek i drop

-wolne spoty

-zarabiasz więcej w stosunku do innych - stać cię na wszystko

Start 30.12 o tej godzinie sprawia że wielu graczy chcących iść w topkę (tym samym zasilających konto) rozmyśla się.

Często można zarobić na tym np. sprzedaż yang na allegro

Sam zastanawiam się czy nie poczekać na inny serwer którego startu spodziewam się niedługo.

Co do zmian na serwerze polecam sprawdzić ile expa dają BO i ile mooby w m2.

Mam dziwne wrażenie że mooby w m2 są bardziej opłacalne...tzn. za spot m2 dostaję 7-8% natomiast za spot (4-6grupek BO) jest jakieś 3%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...