Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiekszony resp mobow z metka to strzał w 10, a nie żadna przeszkoda. Na starcie oficjalnym i tak bedzie tyle ludzi, ze kazdy metek bedzie bity w 5 osob minimum, co za tym idzie na poczatku nie padniemy łatwo, a potem szybko sie zrobi eq na hp i samemu ogarnie. Gram na becie, pogralem godzinke, wbilem 11 lvl, mam 2 itemki z full bonami, 6k hp do bodziaka, metka bitwy bije sam i expa wpada jeszcze sporo. Bardzo ladnie to wyglada, przyjemnie, troszke malych bugow jak chociazby spadajace hp (odbiera bonus peta) przy wbijaniu skilli czy punktow statusu, ale jak mowilem, male bledy, do poprawy bez problemu, poza tym gra sie przyjemnie.

Ja mam 2 pytanka do administracji:

1. Będą kupony żeby przekazywać SM? To ważne, bo np nie chciałbym puszczać 2 przelewów na główne konto i buffa, utrudnia mi to sporo, a chcąc mieć PD na buffie musiałbym robić taki myk. Łatwiej byłoby po prostu przekazać kupon.

2. Czy promocja 50% obowiązuje również na przelewy bankowe?

Edit:

Pytanko numer 3:

ile defa będzie dawać azraelka? 

PROSZĘ o odpowiedź.

No właśnie, grasz bodziakiem. A co ma powiedzieć taki dagger? Jak mu z metka cienia wyskoczy 10 zawadiak to może jedynie ubolewać nad swoim losem.

@Azprime ile SM będzie kosztować azraelka?

tenor.gif

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szykuje się ciekawy hard.

Jeśli system zgłoszeń będzie na chodzie, jeśli będą regularne aktualizacje (czyt. eventy, nowości) to możecie na tej scenie zaistnieć.

Oczywiście najpierw wystartujcie bez większych problemów :)

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Startujcie dzisiaj albo jutro, bo jestem najarany na ten serwer. Ten serwer Uzurpatora to niewypal jak dla mnie, a tutaj ostro bede cisnal jak na S1  <3  

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada. Tylko takie niemiłe wrażenie jakby ten serwer typowo pod $$$$ był . Kiedy start?

Pety na stałe za darmo na start, wierzchowce tak samo, bardzo pod hajs, duzo na tym zarobie  xD

o której start

Pisalem pare postow wyzej, ze wieczorem podejmiemy decyzje.

No właśnie, grasz bodziakiem. A co ma powiedzieć taki dagger? Jak mu z metka cienia wyskoczy 10 zawadiak to może jedynie ubolewać nad swoim losem.

@Azprime ile SM będzie kosztować azraelka?

Tyle samo co na s1

Opublikowano

Pograłem chwilę aby sprawdzić czego się spodziewać na oficjalnej wersji i serwer zapowiada się ciekawie.
Ten exp niby x2 jest bardzo przyjemny.
Peleryn jest bardzo dużo - wystarczająco raczej.
Misje mają ciekawe nagrody i warto je z początku wykonać.

Co do respów z metków.
Proponuję aby ograniczyć resp łuczników. Spotkałem się z sytuacją w m2 gdzie nawet metka nie było widać bo zostało tyle nie wybitych łuczników po kimś kto poległ.

Łuczników chodzi ogólnie o mooby które biją z dystansu.

Startu można spodziewać się jutro czy co najmniej poniedziałek?

Opublikowano

Pety na stałe za darmo na start, wierzchowce tak samo, bardzo pod hajs, duzo na tym zarobie  xD

Pisalem pare postow wyzej, ze wieczorem podejmiemy decyzje.

Tyle samo co na IS.

Chyba chodziło Ci o s1, a nie IS :D Ale wracając do tematu - na s1 mam błąd połączenia, więc nie mogę sprawdzić ile tam kosztuje ;-;

Byłby ktoś miły i napisałby ile SM kosztuje azraelka na s1?

tenor.gif

Opublikowano

Chyba chodziło Ci o s1, a nie IS :D Ale wracając do tematu - na s1 mam błąd połączenia, więc nie mogę sprawdzić ile tam kosztuje ;-;

Byłby ktoś miły i napisałby ile SM kosztuje azraelka na s1?

Dokladnie, zajebalem sie w akcji troche :D Azraelka na s1 kosztuje 30 pln smsem.

Pograłem chwilę aby sprawdzić czego się spodziewać na oficjalnej wersji i serwer zapowiada się ciekawie.

Co do respów z metków.

Proponuję aby ograniczyć resp łuczników. Spotkałem się z sytuacją w m2 gdzie nawet metka nie było widać bo zostało tyle nie wybitych łuczników po kimś kto poległ.

Łuczników chodzi ogólnie o mooby które biją z dystansu.

Startu można spodziewać się jutro czy co najmniej poniedziałek?

Dzieki za opinie. Jesli macie jakies propozycje jeszcze, smialo, rozpatrzymy wszystko. Sprobujemy cos wykombinowac z tymi Lucznikami. Co do startu, przed koncem dnia podamy oficjalna informacje. 

Opublikowano

Szamanem gra wygląda tu piekielnie trudno. wbiłem 7 lvl koniec wszystkich potów i nie stać mnie na nowe. :/ exp bardzo powoli leci ale to akurat mi się podoba. :)

5.jpg
Opublikowano

Szamanem gra wygląda tu piekielnie trudno. wbiłem 7 lvl koniec wszystkich potów i nie stać mnie na nowe. :/ exp bardzo powoli leci ale to akurat mi się podoba. :)

Wlasnie po to jest beta, aby wszytko zoptymalizowac :) Napewno zwiekszymy troche drop yang, zmniejszymy ceny w sklepach, a takze exp pojdzie w gore minimalnie. 

Szykuje się ciekawy hard.

Jeśli system zgłoszeń będzie na chodzie, jeśli będą regularne aktualizacje (czyt. eventy, nowości) to możecie na tej scenie zaistnieć.

Oczywiście najpierw wystartujcie bez większych problemów :)

Startujcie dzisiaj albo jutro, bo jestem najarany na ten serwer. Ten serwer Uzurpatora to niewypal jak dla mnie, a tutaj ostro bede cisnal jak na S1  <3  

Dzieki za opinie, staramy sie ;)

Opublikowano

Ja tak od siebie bym coś zaproponował EQ te co dostaje się za misje zamiast +3 to zbroja/bron+7, bizu,hełm,tarcza +6 to już  sporo ułatwienie jak na początek.

Troszeczkę bym drop szkat poprawił bo nie wiem jak innym, ale mi lipnie lecą.

I dodał bym drop z metków EQ  +5/6 z tych m1 już w m2 nie wymagam. Bo nie ma co z nich dropić po za KU.

I w ogóle jakoś ułatwić rozgrywkę nie chodzi o exsp bo on jest spoko.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Drop tych szkat czerwonych jest troszkę dziwny. Do 18lvla poleciały dwie.
Na 18lvlu bijąc metki 15lvl leciały mi po 2/3 z metka (z ubitego respu)

Jak wygląda sytuacja z marmurami? Dobrze lecą?

Opublikowano

Serwer zrobiony pod kase, pety 14 dni -.-,
Nie polecam, admini na s1 troche zarobili, zostawili serwer zatrudnili oszukanych modów jednym słowem mieli wy**bane na serwer.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

zwiekszcie drop yang 10 razy,

Z mini bossnow z m2 typu chuong leca sztabki 500k wiec yangi nie sa wielkim problemem

Opublikowano

Nie polecam, admini na s1 troche zarobili, zostawili serwer zatrudnili oszukanych modów jednym słowem mieli wy**bane na serwer.

A to zaskoczenie...

Na start pet na zawsze który daje 1,5k HP oraz 10% na potwory.

Na start wierzchowiec którego szkoli się jak zwykłego konia + dodaje bonusy i także jest na start.

Niby na s1 ma być lub już nawet była aktualizacja.

A co do zarobków to nikt nie przymuszał do zakupywania rzeczy w IS.

To jest takie polskie...

Opublikowano

Zrobcie twak aby pieczec wierzchowca moznabylo zalozyc tam gdzie sie wklaa pd i wchodzic schodzic Ctrl+h. Bo tak jak jest jest bez sensu chodzic odpalic aure lub ostrze bedzie klopotem ://

Opublikowano

Zrobcie twak aby pieczec wierzchowca moznabylo zalozyc tam gdzie sie wklaa pd i wchodzic schodzic Ctrl+h. Bo tak jak jest jest bez sensu chodzic odpalic aure lub ostrze bedzie klopotem ://

dajesz sb pieczec na pasek i nie ma problemu

Opublikowano

Zaszły również zmiany w paru systemach:

- Na start otrzymujemy Peta 1000 HP + 10% na moby NA STAŁE.
- Kostiumy beda na 14 i 30 dni.
- Pety beda na 30 i 60 dni.

Zapraszamy na bete!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...