Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zalosne.1dzien przed sylwkiem ... (mozna tak powiedziec)

sami widzicie ze DUUUZA POLOWA graczy (...)

Jak mi wytłumaczysz jak może być DUŻA połowa (czy też mała połowa) to uroczyście obiecuje dać Ci SM w równowartości 200zł przelewem...

Połowa to połowa. Nie ma większej lub mniejszej...

Opublikowano

Jak mi wytłumaczysz jak może być DUŻA połowa (czy też mała połowa) to uroczyście obiecuje dać Ci SM w równowartości 200zł przelewem...

Chodzi bardziej o to że dużo osób wydało na IS'a ponieważ była promocja i chciało lecieć w topke lecz jak startują dokładnie dzien przed sylwkiem no to cóż każdy też szykuje sie do niego i nie będzie przy kompie co wiąże sie z tym że nie będzie grał i Hajs pójdzie sie je....

Moge sie załozyć że jakieś 50% ludzi przez to nie wbije a jest to tylko i wyłącznie błąd administracji.

Opublikowano

wieksza polowa to ok 60% 

czekam na sm <3

Ps juz widze twojego sylwka

pewnie do 23;50 poexpisz

wyjdziesz na dwor j*b**esz fajerwerke

wrocisz dalej expic...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Juz dzis pojawią się pierwsze odcinki od Bubbexa i R3specT'a, obserwujcie nasz fanpage na facebooku ;)

Opublikowano

Juz dzis pojawią się pierwsze odcinki od Bubbexa i R3specT'a, obserwujcie nasz fanpage na facebooku ;)

to chyba antyreklama xDDD

Opublikowano

Liczyłem na chłopaków :D:D:D:D lubię jak u nich wszystko zawsze jest zgodnie z planem :D  (czyli 10 razy przekładane, to samo na s1 było) xD xD xD xD xD xD xD xD

Opublikowano

HAHAH NIE WIERZE XDD MOZE Z 200 OSOB BEDZIE :D

Opublikowano

Nie wiem czy jest się czym chwalić, ludzie nie lubią ani tego ani tego, a wiedzą że gdzie respect gra to musi mieć full hajsu, itemshopu itp

Opublikowano

@EDIT: nie wiem wtf nie moge zacytowac odpowiedniego postu... wybralo mi post Azprime i sie nie da zmienic, jakis błąd chyba :/ Odnosilem sie do koelgi co pisal ze spedze sylwestra przed mt2.

Wysłałbym Ci zdjęcie mojej dziewczyny z którą spędzę sylwestra bawiąc się na imprezie u znajomych, ale nie zrobię Ci tej przykrości bo szczęki z podłogi przez tydzień nie pozbierasz :]

Opublikowano

Juz byscie lepiej zrobili przekladajac to na 2 stycznia/1 wieczorem, teraz to ni w kij, ni w oko. Mialem wielka ochote zagrac (liczac na topke), ale przed sylwestrem to moge o niej zapomniec. Stracicie na tym naprawde duzo i wasza opinia pojdzie totalnie na glebe. 

miłosz

Opublikowano

Azprime R3specT i bubbex to reklama :)

tydzień serwera R3specT full item shop i 2 h grania i będzie 90 lvl ;)  bubbex  to samo :D beka oni zawsze coś mają od adminów więc dobra mi to reklama ;)

daje przykład na pewnym serwerze R3specT 90 lvl 72 poty w eq 66 pelerynki  cięcie 93 up 72 poty 66 pelerynek ;^ przypadek ?

Opublikowano

ja chcialem byc zabawny?

koles chcial wytlumaczenie to mu je dalem.

Noł koment...

Wallander będzie nagrywał? 

Zakończył ostatnio swoją serie i mógłby tu wbić. :)

Azprime wspominał kilka stron wcześniej. Nie powiedział że tak ani nie zaprzeczył ale napisał coś w stylu

"Wallander nie chce aby ogłaszać to przed rozpoczęciem serii" więc można się domyślić tego samemu.

Mam nadzieję że tak bo obecnie to jedyna słuszna reklama która przyciągnie graczy.

Opublikowano
Jako, że znacznej większości z Was nie podoba się pomysł, aby serwer startował 30stego postanowiliśmy, że pozostawimy ten wybór Wam - przyszłym graczom. Tak jak zadecydujecie, tak się stanie.

Zapraszamy do udziału w Ankiecie u nas na forum w dziale Dyskusje.
Opublikowano

Jako, że znacznej większości z Was nie podoba się pomysł, aby serwer startował 30stego postanowiliśmy, że pozostawimy ten wybór Wam - przyszłym graczom. Tak jak zadecydujecie, tak się stanie.

Zapraszamy do udziału w Ankiecie u nas na forum w dziale Dyskusje.

wiekszosc spamuje ze start dzis a wy w aniecie dajecie 30stego / 2stycznia / 9stycznia pozdrawiam..

56096062140461666809.png

Opublikowano

"Dał wybór a mógł zabić" ~ Paulo Coelho

A tak całkiem serio.
Z podanych wariantów najbardziej przemawia do mnie 30.12 lecz nie godzina 19+ a 10-12.

Opublikowano

"Dał wybór a mógł zabić" ~ Paulo Coelho

A tak całkiem serio.

Z podanych wariantów najbardziej przemawia do mnie 30.12 lecz nie godzina 19+ a 10-12

zajebiscie by bylo jak by wystarowali o godz. 10-12

Opublikowano

Najlepszą z opcji będzie 9 stycznia lub gdzieś przed wielkanocą :)

1410 - Pamiętamy i startujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...