Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Schować nie, ale mogę zrobić, by się pokazywało tylko przy lvlu maksymalnym, bo od tego się to aktywuje, ale Azprime zadecyduje.

To jest dobry pomysł bo ten [PM] to miało być wyróżnienie dla gracza który to zdobędzie. 

Opublikowano

Rozumiem że mamy z kolegami nie czekać ponieważ jak by dziś był start temat już byłby w publikacjach serwerów. Wczoraj @Azprime miałeś podać date startu po przerwie i co ? jakoś daty startu nigdzie nie widać.

PS. Tak wgl. to ciągle sie binka ( to przez co sie odpala clienta ) jebie w tym cliencie na S1 miałem to samo z 2 razy odpale clienta potem juz nie moge bo jakieś błędy są trzeba od nowa ja wypakować i tak w koło ...

( beta miała być do wczoraj < 24h > a ciągle jest odpalona widać że troche wyjebane macie tak jak na s1. )

Opublikowano

Server zostanie wypuszczony wtedy, kiedy będzie odpowiednio dopracowany.

Wszelkie informacje na ten temat zostaną Wam podane w swoim czasie.

JESTES POJEBANY/POJEBANA. 

SERWER MIAŁ STARTOWĄC K***A 21 MAMY DZIŚ 28 I TAK C**J JAK WYSTARTUJE DZIŚ BO BUGÓW MILION. + PROMOCJA PRZED STARTEM TRWA DO 30 WIEC SERWER MOZE K***A PO NOWYM ROKU BEDZIE 

KONIEC 

azprime spierdolisz  to i tak idz naprawic prad z administracja serwera eloszka

Opublikowano

Server zostanie wypuszczony wtedy, kiedy będzie odpowiednio dopracowany.

Wszelkie informacje na ten temat zostaną Wam podane w swoim czasie.

takie pierdo*enie kotka za pomocą młotka, kiedy ty widziałaś serwer dopracowany do końca podaj mi 2 przykłady a załaduję Ci w ItemShop'a. 

haha 

--

Opublikowano

Jak wygląda exp.
23lvl - spot w m2 (jinno, resp best. łucznik)

Z pd 50% w rogu (mikstura mądrości czy coś) + pd 30min = 8% spot

Tylko z pd w rogu - 7.30%

Czyli pd 30minut chyba nie działa.
na 4 kulki (23lv-24lv) poleciało 20k z moobów.

Jak sytuacja wygląda z marmurami? Ile jest na serwerze sztuk?

Opublikowano

pd-ki i ta mikstura chyba nie dziala bo tez tak expilem i exp taki sam 

pozniej sprawdzalem na bo i wydaje mi sie ze nie ma roznicy 

exp na metkach ciemnosci :) ja na 28lvl-u z calkowicie ubitego metka 15% pozniej porob misje ktore daja Ci jakis % potrzebnego expa :D

co do marmow dropnal mi jeden bezuzyteczny od 1-30lvla  

co do startu slyszalem o dacie 28/29  pozniej sie zmienilo i dlatego zrezygnowalem gdyz nie bede gral w sylwka :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

exp na metkach ciemnosci :) ja na 28lvl-u z calkowicie ubitego metka 15% pozniej porob misje ktore daja Ci jakis % potrzebnego expa :D

co do startu slyszalem o dacie 28/29  pozniej sie zmienilo i dlatego zrezygnowalem gdyz nie bede gral w sylwka :D

Co sie zmieniło miało być ostatni start albo wczoraj albo dziś jak dziś nie wystartują to sobie sami będą grać na serwerze jak graczy nie szanują. inny serwer startuje 29 więc takto kazdy pewnie tam pójdzie

Opublikowano

Co sie zmieniło miało być ostatni start albo wczoraj albo dziś jak dziś nie wystartują to sobie sami będą grać na serwerze jak graczy nie szanują. inny serwer startuje 29 więc takto kazdy pewnie tam pójdzie

Ale weź pod uwage że tamten serwer to jest easy / medium a ten hard .

Więc to zależy od ludzi ludzie co lubią hardy przyjdą tu a ludzie co lubią się pobić i tp to tam pójdą więc nie rozumiem twojej wypowiedzi :D

Opublikowano

zmienilo sie to ze z 28/29 wyszla ta promocja z sm+%  do 30.12 

i kazdy zaczal sie zastanawiac czy start 30/31 a Azprime nie zaprzeczyl i powiedzial ze date poda wczoraj po przerwie :)

wiec zobaczymy dzisiaj jak wstanie :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Metka bije się  o wiele dłużej niz resp 2 spotów więc bardziej opłacalny jest exp na normalnym spocie.

Była taka data proponowana i rzeczywiście jest to dobry dzień. Wczoraj zdecydowali że będzie to trochę później...

Poniedziałek w godzinach 12-15 byłoby dobrze wystartować...

Opublikowano

DZISIAj START o 20 pewnie . :P widizmy sie panowie i panie na starcie . :D

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/4776-do-administracji-serwera-pytanie/

kolega pomyslal ..wiec glosujcie. :P zakladajcie konto i glosujcie (chyba ze bez zakladania sie da) 

NA DZIs :P

Sądzę że taka ankieta nic nie da ale zagłosowałem.

Ciekawe na ile wezmą zdanie graczy.

Opublikowano

Też mogę zrobić ankietę, czy jakiś tam serwer Bxxxs2 ma startować dzisiaj i co jak będzie 1k głosów na TAK to ruszamy z czymś czego nie ma tak? 

Opublikowano

Na cholere mają ruszać z czymś co nie jest przygotowane? Nie możecie poczekać parę dni? ( wielu z Was ma wolne bo jest w wieku szkolnym)

Po starcie z kolei będziecie płakać,że grać się nie da po X bug jest na serwerze . I tak źle i tak nie dobrze. Ja osobiście wole poczekać i wejść na stabilny serwer bez przerw technicznych co parę godzin. Przemyślcie to zanim napiszecie kolejny post w tym temacie.

#rein

Opublikowano

Widzę, że najgłośniej krzyczy gimbaza, która za pare dni wraca do szkoły i nie może przeżyć, że nie po no lifi. Nie bądźcie śmieszni... naprawi podstawowe bugi, a co jak wyjdzie coś w trakcie? Jak pogracie pare godzinek, a się okaże nagle jakiś bug i trzeba będzie ruszać od nowa? Wtedy będzie ok? Zastanówcie się. To serw na dłużej, przynajmniej tak wygląda i tak się zapowiada, żeby tu osiągnać coś więcej będzie trzeba pograć pare miechów zapewne, nie rozumiem co Wam robią 2-3 dni różnicy... no chyba, że faktycznie sama gimbaza się tu wypowiada i nie może przeżyć, że wolnego czasu nie spędzi przed mt2

Opublikowano

Wydaje mi się że serwer ruszy dopiero jakiś czas po invori s2, raczej wątpię w tak długie usuwanie bugów żeby przesuwać start, zagranie czysto marketingowe :) ale ja nie widzę w tym nic złego, chyba każdy chce żeby było jak najwięcej graczy :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się że serwer ruszy dopiero jakiś czas po invori s2, raczej wątpię w tak długie usuwanie bugów żeby przesuwać start, zagranie czysto marketingowe :) ale ja nie widzę w tym nic złego, chyba każdy chce żeby było jak najwięcej graczy :)

Tylko zauważ że wiele osób ma teraz wolne i chciałoby ten czas wykorzystać na wybicie się na tym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...