Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak juz mamy do wyboru te 3 daty to 30 Grudnia bedzie najlepszy... chociaz nie bede zdziwiony jak we Wtorek dacie informacje, ze jednak start po nowym roku  :)

Opublikowano

Czytam i czytam płacz niektórych i aż łezka się w oku kręci jak przypomną się czasy nauki chociaż by w technikum w którym i tak nie było jej zbyt wiele... Macie rację, patrząc z waszej perspektywy (uczniów) odpowiadał by wam start na dzisiaj a najlepiej na teraz na tą chwilę aby jak najdłużej spędzić wolny czas przed komputerem, poniedziałek i wtorek rodzice idą do pracy a wy macie cały dzień wolny na expienie. Są tego plusy spadł śnieg więc można pojeździć na sankach!!!!!!!! Nie ma co płakać dla mnie i pewnie dla wielu osób ten serwer może wystartować po nowym roku, ba nawet lepiej jak by wystartował po nowym roku poniedziałek i wtorek idę do roboty, środa jak to środa sylwester, wiadomo noc nie przespana 1 styczeń leczenie bólu głowy, wstajesz sobie spokojnie o 15 regenerujesz siły i powiedzmy start serwera jest na godzinę 22:00 :D, tak wiem musicie już iść spać :D, dobra dość pierdo*** idę spać bo rano wstaję. pozdrawiam 

Opublikowano

Witam miałem nie zagrać przez hardcorowy exp ;D

Ale jak doczytałem że stara wyga Vitron jest w team to muszę i od tego momentu polecam :D

Edit: może przemyślcie dodanie pod nazwą serwera (mini mapą) datę i godzinę zawsze to jakaś wygoda.

Edit2: Bierzecie pod uwagę inne pety na start? Same feniksy są ... (Dla tych co nie pakują w is)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Wallander będzie nagrywał? 

Zakończył ostatnio swoją serie i mógłby tu wbić. :)

Wallander już z kimś pisał, że jednak chyba odmawia Ascariala na rzecz Invorii. Nie potwierdzone w 100%

Opublikowano

Moglibyscie zostawic bete do jutra do nocy, osobiscie nie mialem czasu wbijac wczesniej 30, a jutro chetnie bym to dobil :X

Przedłużyliśmy ją do jutra. 

Opublikowano

Nie polecam, serwer pod haj$$$! B)

i o co chodzi z tym PM na ss?

gl.

Hahahahah leże. Harnaś mówi o serwerze pod hajs Ty hipokryto ! 

Opublikowano

wiecie co wam powiem p******e nie czekam na ascarial na theespi jest 2k osob online z*******y medium od uzurpatora zero przekretow podoby do malesti . tam mozna sie dobrze pobawic . zapraszam gram u redow mozemy zrobic ekipe

Opublikowano

wiecie co wam powiem p******e nie czekam na ascarial na theespi jest 2k osob online z*******y medium od uzurpatora zero przekretow podoby do malesti . tam mozna sie dobrze pobawic . zapraszam gram u redow mozemy zrobic ekipe

Na razie nie wiem gdzie tam naliczyłeś 2k online do tego tam ten serwer jest dziwny dla mnie easy/medium lecz nadal dziwny może dlatego, że fabryka gry jest dziwna a ch** z tym Ascarial to Hard jedni wolą hardy a inni mediumy więc nie wiem po co piszesz, że mamy iść na The...

Do tego Ascarial to już ma swoją historię i warto na niego poczekać :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Człowieku nie wpierdal*j się z serwerem w ten temat bo go nie dotyczy My tu gadamy o Ascarialu, a jak nie masz ekipy to w bij na ich forum i po szukaj...

#Azprime

Macie przybliżoną godz. Startu ?

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Najwięsza głupota startować 30stego grudnia - lubię to! Nie lepiej 1 stycznia?

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

@D4vidoff

Dlatego na naszym forum jest ankieta dotycząca startu :)

(Co dziwne, większośc osób, która usłyszała o starcie 2.01 stwierdziła, że 30 będzie idealną datą :v )

Opublikowano

A co chcesz wiedziec na ich temat?

No pytałem stronę wcześniej, może przeoczyłeś.

Jakie wierzchy będą w IS? Jakie bony będą dawać? Na ile będą? Od którego lvl będzie można z nich korzystać?

PS: A ta beta przedłużona, ale do której godzinki? Bo wróciłem z pracy, lecę na trening i chciałbym wiedzieć czy mam potem sens jeszcze expić 30 lvl czy już nie zdarzę...

Opublikowano

mogli od razu dac bete na kilka dni a nie wlaczaja na 24h   o 3 rano ja napieprzam z expem dobijam 30 okolo 11 lub 12 osoby a oni przedluzaja bete o kilka dni bez sens 3majcie sie dat a nie na odpierdol gadacie... 

non stop jakies zmiany...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

mogli od razu dac bete na kilka dni a nie wlaczaja na 24h   o 3 rano ja napieprzam z expem dobijam 30 okolo 11 lub 12 osoby a oni przedluzaja bete o kilka dni bez sens 3majcie sie dat a nie na odpierdol gadacie... 

non stop jakies zmiany...

Tak będzie samo jak na s1. 

Opublikowano

Azprime wrócił :v

To rzucaj info czy jutro na 100% start, bo zaladowalbym SM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...