Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiać mi się z ciebie chce azprime zawsze coś zrobisz i nie przemyślisz konsekwencji LeinadV2 ma racje a ty zaprzeczasz podając argumenty wzięte z dupy ;) Żal mi cie człowieczku na prawdę. Pozdro pewnie będą te same przekręty z rozdawaniem eq co na s1.

Azprime zyciowy nieudaczniku skąd Ty wiesz, ile czasu przebywam na lapku ? To, że Ty jesteś cżłowiekiem ułomnym i kłamliwym, nie oznacza, że będziesz mi wróźył z kart.

Chcemy fejmu więcej i więcej. Hejterów za mało, chcemy więcej. Więcej to za mało, chcemy więcej. Schlebiacie mi ostatnio.  B)

Z tymi prywatnymi mapkami to rzeczywiście trochę lipa.

Z jednej strony mamy v2/av1 dla siebie a nawet i powiększone spoty ale odejdą walki o spot a to jest piękne w tej grze...

A jak z bosem w grocie? jeśli wejdziemy np. do av1 to wiedźma też będzie? 

Podajcie ceny przedmiotów z IS typu kostium, wierzchowiec, fryz, pd, rękawica,

Najlepiej żeby IS był do podglądu już wcześniej np. jutro.

Zrobimy tak, aby uniknac tego co napisaliscie, spokojnie ;) Ceny beda praktycznie takie same jak na s1, mozesz sobie sprawdzic. Bossy beda tylko na normalnych mapach, powiekszone expowiska służą tylko do expa.

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no sluza tylko do expa na wh chyba no normalnie expiac na mega spocie w 1h powiedzmy ze mamy 1lvl a na wh 1h=5lvli ( spot czysty w 10sec )

moim zdaniem powinno to byc usuniete

56096062140461666809.png

Opublikowano

Mam Pytanie czy po skonaczeniu Bossa na WO bd kowal ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

no sluza tylko do expa na wh chyba no normalnie expiac na mega spocie w 1h powiedzmy ze mamy 1lvl a na wh 1h=5lvli ( spot czysty w 10sec )

moim zdaniem powinno to byc usuniete

Od tego jest wlasnie otwarta beta, ktora startuje jutro, aby wyeliminowac wszelkie niedociągnięcia i dopracowac serwer. Wpadnij, podrzuc nam pare pomyslow i zrobimy tak, jak bedzie najlepiej dla Was ;)

Mam Pytanie czy po skonaczeniu Bossa na WO bd kowal ?

Tak.

Opublikowano

Pet na stale jest na start, wprowadzilismy zmiany, pisalem o tym wczesniej :)

Powiedz mi, jakim cudem masz zamiar udzwignac sam załóżmy 5x Powiekszony spot w v1 w stosunku do oryginału? Skoro ustawilismy tak, ze -  Jak wywalisz grupe na powiększonym spocie - wywali Cie z mapy. To samo jak reszta sie wyloguje, lub wyjdzie z mapy. Po prostu nie dasz rady tego zrobic, bo bedziesz padał co sekunde, jesli sprobujesz sam dzwignac wszystko bez pomocy innych graczy, takze WH nic Ci tu nie da :)

Ale ja mówię o pecie z isu nie rozumiesz !!!!!!!!!!!!!!!! że pet z isu będzie pewnie za 100 zł na 30 dni .a a azrelka za 120 .. więc oto mi chodzi

Opublikowano

Od tego jest wlasnie otwarta beta, ktora startuje jutro, aby wyeliminowac wszelkie niedociągnięcia i dopracowac serwer. Wpadnij, podrzuc nam pare pomyslow i zrobimy tak, jak bedzie najlepiej dla Was ;)

Tak.

jak mam na bete wbic to musicie dac clienta teraz....

bo 6h pobierania w nocy mnie czeka xD

56096062140461666809.png

Opublikowano

Ale ja mówię o pecie z isu nie rozumiesz !!!!!!!!!!!!!!!! że pet z isu będzie pewnie za 100 zł na 30 dni .a a azrelka za 120 .. więc oto mi chodzi

Pisalem, ze beda takie same ceny jak na s1, czyli Azraelka - 30 pln, Pet z IS - 30 pln. Takze bez obaw, nie spotkacie tam nic droższego. 

Opublikowano

Chcemy fejmu więcej i więcej. Hejterów za mało, chcemy więcej. Więcej to za mało, chcemy więcej. Schlebiacie mi ostatnio.  B)

Zrobimy tak, aby uniknac tego co napisaliscie, spokojnie ;) Ceny beda praktycznie takie same jak na s1, mozesz sobie sprawdzic. 

Ty i fejm. Wysoka ranga patrzę, jak skomentujesz straty dorobków graczy na s1 w postaci wyeliminowania bryłek ?

Opublikowano

IS wszystko fajnie, ale Azraelke dał bym tylko tą od 75+, żeby na początku nie było za łatwo, ale wszystko jutro sprawdzi się na becie :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Pisalem, ze beda takie same ceny jak na s1, czyli Azraelka - 30 pln, Pet z IS - 30 pln. Takze bez obaw, nie spotkacie tam nic droższego.

30PLN przelewem czyli pewnie koło 60zł SMS? ;p Ile SM będzie kosztować?

Do kiedy będzie trwać ta beta? Wiem, że do 27, tylko, do której godziny?

tenor.gif

Opublikowano

30PLN przelewem czyli pewnie koło 60zł SMS? ;p Ile SM będzie kosztować?

Do kiedy będzie trwać ta beta? Wiem, że do 27, tylko, do której godziny?

Ale Wy macie teorie spiskowe :D Pisalem, ze ceny beda takie same jak na S1. To samo tyczy się zakupu SM. Tak samo jak na s1, przy SMSie za 30 zł otrzymamy 450 SM. Otwarta beta potrwa równe 24h. 

Opublikowano

Ale Wy macie teorie spiskowe :D Pisalem, ze ceny beda takie same jak na S1. To samo tyczy się zakupu SM. Tak samo jak na s1, przy SMSie za 30 zł otrzymamy 450 SM. Otwarta beta potrwa równe 24h.

Nooo, napisałeś, że azraelka 30PLN, ale nie wiem czy płacąc SMS czy przelewem :D. I chodziło mi o to ile będzie kosztować SM azraelka, bo na s1 mam błąd połączenia i nie mam jak sprawdzić ;p

tenor.gif

Opublikowano

Azprime masz pw jesli moglbys odp

i co do drop trut itd proponuje dodac je do jakiegos dangeona od 105lvla (do zrobionia w minimalnie 3 osoby)

wtedy taka bron byla by wieeeele warta

56096062140461666809.png

Opublikowano

Azprime możesz mi wytłumaczyć czemu promocja jest przed startem serwera ? a nie np 2 dni po starcie ?  skąd wiedzą ludzie np czy nie padnie czy nie będzie grało mało osób ;)?

Opublikowano

Azprime możesz mi wytłumaczyć czemu promocja jest przed startem serwera ? a nie np 2 dni po starcie ?  skąd wiedzą ludzie np czy nie padnie czy nie będzie grało mało osób ;)?

to jest cos w stylu zatrzymywania graczy

jesli kupia teraz to juz musza zostac na servie.

56096062140461666809.png

Opublikowano

i co do drop trut itd proponuje dodac je do jakiegos dangeona od 105lvla (do zrobionia w minimalnie 3 osoby)

A do 105 bedziesz latal w fmsie?
Opublikowano

Ty chyba masz nierówno pod sufitem. 

Ile będzie broni po zatrutym mieczu? nie działają mi obrazki w prezentacji.

Opublikowano

teraz 90% hardow co startuje to truta to 1-2h roboty po wbiciu 75lvl'a

po tygodniu  servera truta nie ma wartosci nie mowie juz o broniach dla szamana../ninja

a przy 700/800+ graczy taka trute wtedy nawet za 100zl mozna sellnac

mozna tez zostawic z ripera tylko

ale raz na 50-60ripkow 1 bron na 75.

56096062140461666809.png

Opublikowano

teraz 90% hardow co startuje to truta to 1-2h roboty po wbiciu 75lvl'a

po tygodniu  servera truta nie ma wartosci nie mowie juz o broniach dla szamana../ninja

a przy 700/800+ graczy taka trute wtedy nawet za 100zl mozna sellnac

mozna tez zostawic z ripera tylko

ale raz na 50-60ripkow 1 bron na 75.

Jak dodają do jakiejś baronówny czy innego syfa, to tak jest.. truta powinna być ONLY rip, takie jest moje zdanie. 

Opublikowano

2.

Opublikowano

Czy mozna juz ladowac SM? Przelew idzie ten jeden dzien, a "W tytule przelewu prosimy podać: Nick na forum, ID Konta w grze, Nick Postaci.

Bez danych wymienionych w tytule przelewu nie jesteśmy w stanie przydzielić monet."

Raczej ciezko wziac mi nick postaci 2 dni przed premiera

edit: zapomnialem, ze sa swieta i banki nie dzialaja  :ninja:

miłosz

Opublikowano

75tki moim zdaniem wyłącznie RIP. To już jest przedmiot o który warto się postarać, więc nie powinien być łatwo dostępny.

Jak ktoś lubi grind i DT to dropnie sam, jak nie to będzie musiał kupić ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...