Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

75tki moim zdaniem wyłącznie RIP. To już jest przedmiot o który warto się postarać, więc nie powinien być łatwo dostępny.

Jak ktoś lubi grind i DT to dropnie sam, jak nie to będzie musiał kupić ;d

Przecież jest nawet w prezce napisane, że tylko rip ^^

tenor.gif

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azprime możesz mi wytłumaczyć czemu promocja jest przed startem serwera ? a nie np 2 dni po starcie ?  skąd wiedzą ludzie np czy nie padnie czy nie będzie grało mało osób ;)?

Gracze wypytują, czy będzie możliwość zakupu SM przed startem. Można powiedzieć, że wychodzimy im na przeciw. 

A co do ludzi, którzy piszą o rozdawaniu eq, przekrętach i tak dalej - dam Wam po prostu odnośnik do posta Azprime, bo ile razy można się powtarzać...

http://www.mpcforum.pl/topic/1336927-zapowied%C5%BA-ascarial-s2-poznaj-to-co-najlepsze/page-12#entry11410199

Widać, że nawet nie czytacie racjonalnych argumentów, tylko ślepo hejtujecie serwer, bo czujecie się pokrzywdzeni jego istnieniem. Opinii takich osób, jak Wy nie bierze się pod uwagę. :)

c:

Opublikowano

Już za pare godzin otwartej bety s2 Ascarial. Wszyscy, który założą swoje konta do godziny 23:59 otrzymają na nią dostęp.

.

Czyli się troche spóźniłem ? <_<

Opublikowano

Czyli się troche spóźniłem ? <_<

Mozesz zakladac konto, zrezygnowalismy z tego, rejestracja bedzie caly czas otwarta :)

75tki moim zdaniem wyłącznie RIP. To już jest przedmiot o który warto się postarać, więc nie powinien być łatwo dostępny.

Jak ktoś lubi grind i DT to dropnie sam, jak nie to będzie musiał kupić ;d

i dropią wyłącznie z RIPa, przeczytaj FAQ serwerowe na poczatku prezentacji.

Wiadomo już kiedy startuje, jutro czy w sobotę?

Jutro startuje beta, po 24h od jej startu podamy termin oficjalnego startu.

Opublikowano

a doklada godzina wiadoma?

bo bete moze nawet teraz odpalic jesli all gotowe:D

Dokładnej godziny nie znamy. Prawdopodobnie między 21-23 wieczorem.

c:

Opublikowano

A klient na bete skąd ?

I gdzie zgłaszać bugi ?

Client będzie zapewnie udostępniony tutaj oraz na naszym forum.

Bugi zgłaszamy w temacie Ascarial s2 - Otwarte Beta Testy w dziale Ascarial s2 również na naszym forum. Po starcie temat będzie wyczyszczony i przeznaczony tylko do tego.

c:

Opublikowano

takie pytanie jak z tą promocją w item shopie 50% sm więcej ? podobno jest do dziś do 24 więc troche lipa

- Przelewy nie dochodzą jeszcze dziś chyba

- Sklepy zamkniete nie ma gdzie kupic nawet doładowania

Dajcie może tą promocje do 2 dnia po starcie czyli jakiej niedzieli ;)

Czekamy na Clienta do Bety :D

// Serwer Polecam I Zapraszam //

Opublikowano

Pytanie dotyczące run.

Czy owe runy są całkowicie usunięte z gry czy po prostu jest zmieniony ich system?
System podobny do tego z pl'a bardzo uatrakcyjnił by grę na serwerze.

Opublikowano

Czyli wiadomo o której dzisiaj otwarta Beta ? Bo czytam i czytam i się nie dowiedziałem ;)

Start bety ma się odbyć między 21, a 23. Beta potrwa 24h.

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy będzie w końcu IS? Nie wiem za ile muszę doładować, aby było mnie stać na podstawowe rzeczy, chciałbym sobie móc to rozplanować, a nie takie strzelanie w ciemno... czekam na odpowiedź

Opublikowano

Gdy wychodzi S2 - usuwają bryłki z S1 i cała gospodarka się wali, gracze odchodzą bo myślą że przyjdą na s2.  xD

PS.

Widzę, że rumaki misroshi przybyli. Następni hipokryci nie potrafiący się przyznać do swojego błędu?  xD

Opublikowano

Kiedy będzie w końcu IS? Nie wiem za ile muszę doładować, aby było mnie stać na podstawowe rzeczy, chciałbym sobie móc to rozplanować, a nie takie strzelanie w ciemno... czekam na odpowiedź

IS ma być dzień przed lub w dniu startu (juz nie pamiętam, jest kilka stron temu napisane), ale ceny mają być podobne do tych z s1.

tenor.gif

Opublikowano

Pytanie dotyczące run.

Czy owe runy są całkowicie usunięte z gry czy po prostu jest zmieniony ich system?

Czy będzie dodana możliwość zapisania kont?
Po ss z fb nie zauważyłem takiej opcji niestety.
Opublikowano

Azprime usłyszę odpowiedź na pytanie zadane 3 raz? Unikasz pytania ?

Jak skomentujesz stracony dorobek graczy poprzez wyeliminowanie bryłek?

W taki sposob, ze poprzedni technicy najebali takiego syfu w plikach serwerowych, ze z Przemkiem nie bylismy tego w stanie ogarnac przez poltora tygodnia. Co doprowadzilo m.in do zmiany Administracji na s2 i wywalenia NISMO. W konsekwencji do koniecznosci usuniecia waluty z serwera. 

Pisalem, ze IS zostanie otwarty w dzien startu dopiero ;)

czemu tak pozno ta beta..? :P dlugo sie wbija 30lvl ?

Troche sie bedzie bic, napewno ciezej niz na s1, pamietaj, ze to hard

Pytanie dotyczące run.

Czy będzie dodana możliwość zapisania kont?

Po ss z fb nie zauważyłem takiej opcji niestety.

Runy zostały usunięte całkowicie. Moze podejmiemy się zrobienia Smoczej Alchemii po starcie, takiej samej jak na PL. Co do mozliwosci zapisania danych kont, tymczasowo takiej nie bedzie, poniewaz wielu graczom bugował się client przez to i uniemozliwalo im to gre. Szukamy takiego rozwiazania, aby kazdemu dzialalo to prawidlowo.

Opublikowano

@Azprime

Kiedy będzie client dla ludzi, którzy mają wolny transfer, żeby pograć na becie? Będzie przedłużona promocja na sm, bo nie wiem ile mam dać za wierzchowca :)

Opublikowano

Dajcie klienta max dwie godzinki przed betą bo niektórzy nie zdążą pobrać i będzie mało ludzi i pare hostów dajcie bo na jednym to sie pozabijamy o tego klienta po 10kb/s będzie się pobierało najlepiej na MEGA wrzućcie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...