Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak będzie z wierzchowcem w IS'ie? Będzie na czas wiadomo ale czy będzie to czas kalendarzowy czy po prostu np 465h i czy będzie leciał czas jak nie mamy założonego?

Opublikowano

kiedy bedzie IS(zobaczyc ceny itp.)?

jesli bylo takie pytanie to sorry ale temat ma strasznie duzo spamu

IS bedzie dostepny w dzien startu.

A jak będzie z wierzchowcem w IS'ie? Będzie na czas wiadomo ale czy będzie to czas kalendarzowy czy po prostu np 465h i czy będzie leciał czas jak nie mamy założonego?

Wierzchowca otrzymujemy na start na stałe, poczytaj dokładnie w prezentacji. 

Opublikowano

Ja mam w czterech literach kto prowadzi serwer ważne żeby się grało przyjemnie.

A na tym serwerze jest to możliwe :

Po1. Stabilność 

Po 2. Ilość graczy na starcie pamietam nie mieli wielu graczy sięgało koło 400+ a później bili rekordy po 3k +.

Po 3. Czysty prawdziwy Hard .

Polecam i Zapraszam !!!

@ Za udział w becie coś przewidujecie czy nie ? 

To jak Ty nie patrzysz kto rządzi serverem to raczej masz nierówno pod sufitem... Kariera s2 zakończy się tak samo jak s1.

Opublikowano

Client bedzie dostępny pare h przed odpaleniem otwartej bety :)

Potrwa do jutra do godziny 23:59.

1. Azraelka bedzie jak na s1, aczkolwiek duzo slabsza, nie bedzie juz dawala takiego kopa jak na s2. Ale bez problemu polatasz w niej do Groty v1.

2. Na start otrzymujemy peta na stałe + dodatkowo jest 6 czasowych na 14 i 30 dni w ItemShopie.

3. Na chwile obecna nie.

Nie da się przedłużyć promocji do 27 chociaż do 16? Bo w święta robić promocję to głupi pomysł, bo dużo sklepów jest zamkniętych ;p

Pety nie miały być na 30 i 60 dni?

tenor.gif

Opublikowano

To jak Ty nie patrzysz kto rządzi serverem to raczej masz nierówno pod sufitem... Kariera s2 zakończy się tak samo jak s1.

Ty to masz nierówno pod sufitem, zeby siedzieć cały czas w temacie i hejtować non stop od paru stron pisząc na każdej to samo. Polecam przejść się na spacer, dobrze Ci zrobi. 

Ja mam w czterech literach kto prowadzi serwer ważne żeby się grało przyjemnie.

A na tym serwerze jest to możliwe :

Po1. Stabilność 

Po 2. Ilość graczy na starcie pamietam nie mieli wielu graczy sięgało koło 400+ a później bili rekordy po 3k +.

Po 3. Czysty prawdziwy Hard .

Polecam i Zapraszam !!!

@ Za udział w becie coś przewidujecie czy nie ? 

Dzieki za opinie, co do udzialu w becie - przewidujemy dwa wynagrodzenia, w podpiętym opisie masz wszystko napisane szczegółowo, rzuć okiem ;)

Nie da się przedłużyć promocji do 27 chociaż do 16? Bo w święta robić promocję to głupi pomysł, bo dużo sklepów jest zamkniętych ;p

Pety nie miały być na 30 i 60 dni?

Wybacz, pomyliło mi się z Kostiumami, masz racje. Pety na 30 i 60 dni, Kostiumy na 14 i 30 dni. Co do promocji - zobaczymy ;)

Opublikowano

moim zdaniem jedyny minus to exp na tym servie

osobne v2/av1/av2 czyli 90% czasu na servie bede spedzal sam?

powinno sie walczyc o spota a nie ze robie pt i 10h exp samemu

56096062140461666809.png

Opublikowano

Znasz mnie ? Nie ... Raczej się nie znam więc twoje spekulacje co do mojego zdrowia są wręcz śmieszne a co gorsze obraźliwe dla mnie więc nie rzycze sobie takich tekstów, może masz kogoś w rodzinie lub sam masz problemy psychiczne lub po prostu jesteś uzależniony od komputera to nie znacz, że możesz obrażać inne osoby.

A to czy ktoś patrzy kto jest w team i czy to obchodzi kogoś to chyba jego sprawa może jesteś zazdrosny o ten serwer, albo któryś z tych chłopaków nie chciał ci dać lub cię rzucił  mnie to nie interesuje !!!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

To, jest kolego serwer hard, a nie easy. ;) Exp ma iść wolno. 

Opublikowano

Masz do wyboru jedno albo drugie, poza tym zastosowalismy to rozwiazanie tylko w Lochu Pajakow i Grocie Wygnancow, takze nie obawiaj sie o to.

Opublikowano

loch i grota.to lipa bo 3/4osoby beda expic non-stop i wbija na nowa mape  i maja full'a

a takto zeby wbic ten 75/90 trzeba troche sie pomeczyc/odbijac spoty

56096062140461666809.png

Opublikowano

No, trochę lipa, że musi być body+wp+buff. Bo tak to gildia ma łatwiej, a samotni gracze muszą się męczyć ;p Moglibyście chociaż dodać przepustki na taki loch samemu, ale coś jak przepustka na WO, gdzie trzeba kopać żyły. Po 300 rud kilku by było spoko :D

Jak coś to płakać nie będę, bo topki nie wbijam zwykle, ale to by było dobre udogodnienie.

tenor.gif

Opublikowano

takie cos moim zdaniem psuje gre

wbijasz do av2 w kilku masz mega duzy spot / odpalasz wh / i jazda nikt nie cie zobaczy

1 spot jak 7/8normalnych

56096062140461666809.png

Opublikowano

wbijasz do av2 w kilku masz mega duzy spot / odpalasz wh / i jazda nikt nie cie zobaczy

1 spot jak 7/8normalnych

Na wh to będzie magia :)

Opublikowano

Ty to masz nierówno pod sufitem, zeby siedzieć cały czas w temacie i hejtować non stop od paru stron pisząc na każdej to samo. Polecam przejść się na spacer, dobrze Ci zrobi. 

Dzieki za opinie, co do udzialu w becie - przewidujemy dwa wynagrodzenia, w podpiętym opisie masz wszystko napisane szczegółowo, rzuć okiem ;)

Wybacz, pomyliło mi się z Kostiumami, masz racje. Pety na 30 i 60 dni, Kostiumy na 14 i 30 dni. Co do promocji - zobaczymy ;)

Azprime zyciowy nieudaczniku skąd Ty wiesz, ile czasu przebywam na lapku ? To, że Ty jesteś cżłowiekiem ułomnym i kłamliwym, nie oznacza, że będziesz mi wróźył z kart.

Opublikowano

1 spot jak 7/8normalnych

Gwarantuje, ze sam nie udźwigniesz takiego spota, takze odpalenie WH nic Ci absolutnie nie da. Jak wywalisz grupe na powiększonym spocie - wywali Cie z mapy. To samo jak reszta sie wyloguje, lub wyjdzie z mapy. Nie ma tu mowy o zadnych sztuczkach jak bylo na s1 ;)

Azprime zyciowy nieudaczniku 

Okej, nie mam pytan  xD

Opublikowano

1 spot jak 7/8normalnych

A no, o tym chyba nikt nie pomyślał ;_;

WH górą :c Idą sobie do v2 i wbijają na wh 75 w 1 dzień :P

Gwarantuje, ze sam nie udźwigniesz takiego spota, takze odpalenie WH nic Ci absolutnie nie da. Jak wywalisz grupe na powiększonym spocie - wywali Cie z mapy. To samo jak reszta sie wyloguje, lub wyjdzie z mapy. Nie ma tu mowy o zadnych sztuczkach jak bylo na s1 ;)

Czyli, że jak weźmie się spota to wywali z mapy? Czy jak, bo nie rozumiem.

tenor.gif

Opublikowano

"+"

Po 1. Stabilność & doświadczenie napewno nie padnie po tygodniu.

Po 2. Ilość graczy na starcie ( patrząc po s1 ) wbije napewno okolo tysiąca.

Po 3. Hard - To co lubie ;)

"-"

Z tego co widziałem i wyczytałem pety na 30 oraz 60 dni będą w item shopie ( Dużyyyy minus ... )

" Ogólne "

Beta jutro będzie napewno zawitam potestuje sie może coś sie dostanie SM

no i cóż jak by nie było i tak wbije może i o topce sie coś pomyśli :D

Pozdrawiam I Wesolych Swiąt ;)

Opublikowano

no jakby pomyslec 8 osob = x8 wiecej moboy WP+body+smok na wh = 2dzien servera 90+

56096062140461666809.png

Opublikowano

Wogóle Azprime odpowiedź mi na 1 pytanie

Czemu dajesz promocje przed startem serwera :)    A nie np 2 dni pierwsze kiedy serwer ruszy . .coś tu śmierdzi :) serwer nie ruszył a już dajesz promocje  i to jeszcze do dnia co nawet serwer nie wystartuje +

Chciałem grać  z ekipą ale coś tu mnie dziwi do 26 promocja a serwer rusza 28 xD to tak jak bym stawiał serwer start za 2 lata a dziś bym dał promocje na SM.

+ Pet będzie za 60 zł  sms - Azraelka za 100 zł sms ? tak jak na S1 żeby azraelke kupić sms muszę wydać coś koło 80-100 zł ?  i czemu nie dajesz petów na stałe tak jak inne serwery tylko na dni ?  To nie hejt tylko wielkie zapytanie ....

Opublikowano

"+"

Po 1. Stabilność & doświadczenie napewno nie padnie po tygodniu.

Po 2. Ilość graczy na starcie ( patrząc po s1 ) wbije napewno okolo tysiąca.

Po 3. Hard - To co lubie ;)

"-"

Z tego co widziałem i wyczytałem pety na 30 oraz 60 dni będą w item shopie ( Dużyyyy minus ... )

" Ogólne "

Beta jutro będzie napewno zawitam potestuje sie może coś sie dostanie SM

no i cóż jak by nie było i tak wbije może i o topce sie coś pomyśli :D

Pozdrawiam I Wesolych Swiąt ;)

Na start masz peta na zawsze też. A pety te z IS można przedłużać itemami dropiącymi w grze.

Czemu dajesz promocje przed startem serwera :)    A nie np 2 dni pierwsze kiedy serwer ruszy . .coś tu śmierdzi :) serwer nie ruszył a już dajesz promocje  i to jeszcze do dnia co nawet serwer nie wystartuje +

Chciałem grać  z ekipą ale coś tu mnie dziwi do 26 promocja a serwer rusza 28 xD to tak jak bym stawiał serwer start za 2 lata a dziś bym dał promocje na SM.

+ Pet będzie za 60 zł  sms - Azraelka za 100 zł sms ? tak jak na S1 żeby azraelke kupić sms muszę wydać coś koło 80-100 zł ?  i czemu nie dajesz petów na stałe tak jak inne serwery tylko na dni ?  To nie hejt tylko wielkie zapytanie ....

2 lata, a 2 dni to jest różnica. Zresztą Przemek nie dopuściłby do tego, żeby Azprime wziął kasę i zamknął serwer ;) O to się martwić nie musisz.

Pety z IS można przedłużać, na start masz peta na zawsze. "jak inne serwery" na wielu serwerach są właśnie pety na start.

Wiadomo, przed startem mniej osób załaduje w IS, ci "pierwsi" mają lepiej ;>

tenor.gif

Opublikowano

Znasz mnie ? Nie ... Raczej się nie znam więc twoje spekulacje co do mojego zdrowia są wręcz śmieszne a co gorsze obraźliwe dla mnie więc nie rzycze sobie takich tekstów, może masz kogoś w rodzinie lub sam masz problemy psychiczne lub po prostu jesteś uzależniony od komputera to nie znacz, że możesz obrażać inne osoby.

A to czy ktoś patrzy kto jest w team i czy to obchodzi kogoś to chyba jego sprawa może jesteś zazdrosny o ten serwer, albo któryś z tych chłopaków nie chciał ci dać lub cię rzucił  mnie to nie interesuje !!!!

Jeżeli mówisz, że server stabilny jak s1 to współczuję Ci stabilności umysłowej.

Opublikowano

Pet na stale jest na start, wprowadzilismy zmiany, pisalem o tym wczesniej :) 

Powiedz mi, jakim cudem masz zamiar udzwignac sam załóżmy 5x Powiekszony spot w v1 w stosunku do oryginału? Skoro ustawilismy tak, ze -  Jak wywalisz grupe na powiększonym spocie - wywali Cie z mapy. To samo jak reszta sie wyloguje, lub wyjdzie z mapy. Po prostu nie dasz rady tego zrobic, bo bedziesz padał co sekunde, jesli sprobujesz sam dzwignac wszystko bez pomocy innych graczy, takze WH nic Ci tu nie da :)

Opublikowano

Śmiać mi się z ciebie chce azprime zawsze coś zrobisz i nie przemyślisz konsekwencji LeinadV2 ma racje a ty zaprzeczasz podając argumenty wzięte z dupy ;) Żal mi cie człowieczku na prawdę. Pozdro pewnie będą te same przekręty z rozdawaniem eq co na s1.

Opublikowano

Z tymi prywatnymi mapkami to rzeczywiście trochę lipa.
Z jednej strony mamy v2/av1 dla siebie a nawet i powiększone spoty ale odejdą walki o spot a to jest piękne w tej grze...
A jak z bosem w grocie? jeśli wejdziemy np. do av1 to wiedźma też będzie? 

Podajcie ceny przedmiotów z IS typu kostium, wierzchowiec, fryz, pd, rękawica,
Najlepiej żeby IS był do podglądu już wcześniej np. jutro.

@Edit
Z tym wywalaniem to też nie najlepiej myślicie moim zdaniem.
Dobry buff, ogarnięte osoby z dobrym eq + podmiana modeli i nie wywali na powiększonym spocie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...