Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial s2

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak bardzo serwer pod hajs. Pety były na początku na 14 dni - Azprime zmienił je na 30 i 60 dni. Kostiumy tak samo - miało być 7 dni, zrobił na 14 i 30 dni. Zresztą pokaż mi serwer, który nie jest pod hajs, pls.

Do tego dochodzą jeszcze Wierzchowce na stałe i Pet na stałe na start, aby lepiej się Wam rozpoczynało grę u nas. No ale nic, są ludzie i taborety Lord Asasin jest tego idealnym przykładem.

• Odpowiedzi 715
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To po co piszesz bajki na moj temat pare postów wyżej? xD co za człowiek. 

To, jest tylko czysta prawda o Tobie. 

Koniec spamu w tym temacie, au revoir. Nie polecam.

@Edit: @Azprime , ale to nie są bajki, po raz drugi powtarzam, że to prawda. ;) Uwierz, że za pisanie prawdy mi nic nie zrobią. Zbanują mnie przez ACP? :( Wbiję, na ten serwer tylko po to, aby zobaczyć, czy coś się zmieniło, zdania nie zmienię do póki sytuacja na serwerze się nie zmieni.  

Dużo się teraz słyszy o Tobie i o Twoich wybrykach serwerowych.

@Tezo, broń dalej tego serwera, a prawdę na oczy sam przejrzysz, żegnam. 

@Azprime dodałbym coś jeszcze, ale szkoda mi klawiatury i rangi na Ciebie. 

Opublikowano

Czysta prawda? Chyba stek bajek wymyślonych przez Ciebie, pogrążyłeś się z tym PW. Administracja MPC przyjrzy się Tobie po takiej akcji, gwarantuje ;) 

Opublikowano

@Edit: @Azprime , ale to nie są bajki, po raz drugi powtarzam, że to prawda. ;) Uwierz, że za pisanie prawdy mi nic nie zrobią. Zbanują mnie przez ACP? :( Wbiję, na ten serwer tylko po to, aby zobaczyć, czy coś się zmieniło, zdania nie zmienię do póki sytuacja na serwerze się nie zmieni.

Panie moderatorze, czemu pan moderator pisze, żeby obrazki dawać w spoiler, a sam się pan moderator do tego nie stosuje?

@Azprime będzie zwiększany maksymalny lvl w przyszłości? Jakby był to zwiększacie lvl czy PM?

Jak z metkami? Jest więcej respów i zmniejszony czas respu?

tenor.gif

Opublikowano

A co to jest niby jak nie bajki? 

Od czego tu zacząć... Nie dość, że było sporo przekrętów na S1, to do tego dochodzi dzisiejsza leniwa i nieroby Moderacyjne forum.. Czekałem na forum 10 dni, aż ktoś mi odpisze ze sprawą mojego bana, na następny dzień wbijam a tu temat usunięty.. Powód? ''Spam'', to jest śmieszne. Dodatkowo, napisałem do moderatora forum, dlaczego mój temat został usunięty, to po prostu pod względem ''spamu'' a tam spamu żadnego nie było.. Napisałem, że pogadam z Administratorem, to zaczął się wygłupiać i cwaniakować. Wolałbym starą Administrację, niż tych dzisiejszych nierobów. 

1. Nie pisałeś na naszym forum, tylko do mnie na PW. Dowod masz na screenach wyzej.

2. Odpisałem Ci po paru minutach, a nie po 10 dniach. Dowód masz na screenach wyżej.

3. Błagałeś mnie o unbana. Dowód masz na screenach wyżej.

4. Za unbana chciales się nam troche podlizać w tym temacie. Tak samo jak poprzednio.. Dowód masz na screenach wyżej.

Reasumując, jako, że nie dałem Ci unbana na s1, postanowiłeś sobie wejść do zapowiedzi s2 i troche pościemniać. Wszystko masz przedstawione panie moderatorze na screenach pare postów wyżej. Coś jeszcze dodac? ;)

@Azprime dodałbym coś jeszcze, ale szkoda mi klawiatury i rangi na Ciebie. 

A myślałem, że weny twórczej do bajkopisarstwa  xD

@Azprime będzie zwiększany maksymalny lvl w przyszłości? Jakby był to zwiększacie lvl czy PM?

Jak z metkami? Jest więcej respów i zmniejszony czas respu?

Resp metinow jest dwukrotnie zwiekszony, czas respu bez zmian. Co do zwiekszania leveli i PM, nie jestem w stanie teraz Ci na to odpowiedzieć.

Opublikowano

A co to jest niby jak nie bajki? 

1. Nie pisałeś na naszym forum, tylko do mnie na PW. Dowod masz na screenach wyzej.

2. Odpisałem Ci po paru minutach, a nie po 10 dniach. Dowód masz na screenach wyżej.

3. Błagałeś mnie o unbana. Dowód masz na screenach wyżej.

4. Za unbana chciales się nam troche podlizać w tym temacie. Tak samo jak poprzednio.. Dowód masz na screenach wyżej.

Reasumując, jako, że nie dałem Ci unbana na s1, postanowiłeś sobie wejść do zapowiedzi s2 i troche pościemniać. Wszystko masz przedstawione panie moderatorze na screenach pare postów wyżej. Coś jeszcze dodac? ;)

A myślałem, że weny twórczej do bajkopisarstwa  xD

Resp metinow jest dwukrotnie zwiekszony, czas respu bez zmian. Co do zwiekszania leveli i PM, nie jestem w stanie teraz Ci na to odpowiedzieć.

A kiedy będziesz w stanie? Będą jakieś aktualizacje, jeżeli kilka osób wbije max?

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

A kiedy będziesz w stanie? Będą jakieś aktualizacje, jeżeli kilka osób wbije max?

Po starcie, to raczej oczywiste. Co do aktualizacji, jest to pewne, ze po wbiciu przez parenascie osob max levela się pojawią. 

Opublikowano

Za ub w grze lizać dupe ciekawe co jest w realu...

Serwer s1 był świetny. Cała seria u Wallandera przyciągnęła sporo graczy - sam zagrałem.

Serwer s2 zapewne także przyciągnie dużą liczbę graczy. 

Nie dodawajcie tylko tego całego wilka na serwer ponieważ spowoduje to że ciężej będzie o ku oraz mixowanie bonów a poza tym cała ta postać jakoś nie pasuje do tej gry.

Reklama jest jakaś planowana poza mpc? 

Opublikowano

Za ub w grze lizać dupe ciekawe co jest w realu...

Serwer s1 był świetny. Cała seria u Wallandera przyciągnęła sporo graczy - sam zagrałem.

Serwer s2 zapewne także przyciągnie dużą liczbę graczy. 

Nie dodawajcie tylko tego całego wilka na serwer ponieważ spowoduje to że ciężej będzie o ku oraz mixowanie bonów a poza tym cała ta postać jakoś nie pasuje do tej gry.

Reklama jest jakaś planowana poza mpc? 

Tak, youtuberow mamy juz zaklepanych, pare stron wczesniej napisalem, ze swoja serie rozpoczną po starcie serwera ;) 

Opublikowano

czekam na start, mam nadzieje że nie będzie taki zbugowany jak ta euthoria

Opublikowano

Ja mam w czterech literach kto prowadzi serwer ważne żeby się grało przyjemnie.

A na tym serwerze jest to możliwe :

Po1. Stabilność 

Po 2. Ilość graczy na starcie pamietam nie mieli wielu graczy sięgało koło 400+ a później bili rekordy po 3k +.

Po 3. Czysty prawdziwy Hard .

Polecam i Zapraszam !!!

@ Za udział w becie coś przewidujecie czy nie ? 

837371446280124127260.png
Opublikowano

Niedługo pierwszy odcinek u R3specT'a, DIIIM2 i Małysza. Pompa! :D

Już jutro start otwartej bety s2 Ascarial. Wszyscy, który założą swoje konta do godziny 23:59 otrzymają na nią dostęp.

Zasady udziału w beta testach serwera:

1. Otwarte Beta Testy trwaja od 26.12 do 27.12. Godzina zostanie jeszcze podana.
2. Każda osoba, która weźmie udział w becie i osiagnie minimum 30lv na swojej postaci dostanie od nas prezent na starcie s2.
3. Pięć osób, które zgłoszą nam najwięcej bugów otrzymają nagrodę w postaci 1200 SM na start (Równowartość 50 pln przelewem/100 pln smsem).
4. Bugi należy zgłaszać w specjalnym temacie u nas na forum (Link na Fanpage Facebookowym). 
5. Po otwartej becie wszystkie testowe postacie oraz itemy zostają usunięte. Prosimy nie kupować nic w IS do czasu oficjalnego startu.
Opublikowano

Po1. Stabilność 

Po 2. Ilość graczy na starcie pamietam nie mieli wielu graczy sięgało koło 400+ a później bili rekordy po 3k +.

Polecam i Zapraszam !!!

Jeśli wbijesz 30lvl to dostajesz jakiś upominek.

Pięć osób które zgłoszą najwięcej bugów też coś tam otrzymują. 

Dziś pojawi się odcinek u R3SPECT'a z zamknietej bety, Jutro DIII i Małysz. Pompa!  :D

Już jutro start bety s2 Ascarial. Wszyscy, który założą swoje konta do godziny 23:59 otrzymają na nią dostęp.

Zasady udziału w beta testach serwera:

1. Otwarte Beta Testy trwaja od 26.12 do 27.12. Godzina zostanie jeszcze podana.
2. Każda osoba, która weźmie udział w becie i osiagnie minimum 30lv na swojej postaci dostanie od nas prezent na starcie s2.
3. Pięć osób, które zgłoszą nam najwięcej bugów otrzymają nagrodę w postaci 1200 SM na start (Równowartość 50 pln przelewem/100 pln smsem).
4. Bugi należy zgłaszać w specjalnym temacie u nas na forum (Link na Fanpage Facebookowym). 
5. Po otwartej becie wszystkie testowe postacie oraz itemy zostają usunięte. Prosimy nie kupować nic w IS do czasu oficjalnego startu.

Reklama u Wallandera ponownie będzie?

Wallander prosił mnie aby nie zdradzać takich informacji, więc siedze cicho  ;)

W taki razie o nic już się nie pytam tylko zakładam konto :D
Opublikowano

Reklama u Wallandera ponownie będzie?

Wallander prosił mnie aby nie zdradzać takich informacji, więc siedze cicho ;)

Opublikowano

Nie polecam ostatnio tylko 100zł straciłem na serwer z Andrzejt niby miało być sporo graczy reklamy i dupa kasa w plecy.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Mam 3 pytanka ;)

1.Znowu tu będzie tak że ktoś kupi azraelke i  jest tak jak by o 70 % do przodu od innych graczy ?

2.Pety będą na stałe  z IS ?

3.Będzie możliwość kupienia SM za paysafecard ?

Opublikowano

Mam 3 pytanka ;)

1.Znowu tu będzie tak że ktoś kupi azraelke i  jest tak jak by o 70 % do przodu od innych graczy ?

1. Azraelka będzie słabsza niż na s1.

2. Będą na 30 i 60 dni.

3. W przyszłości być może tak, ale nie na starcie.

Info z czytania tematu, mogą być błędy, ale nie powinny :P

tenor.gif

Opublikowano

Od czego tu zacząć... Nie dość, że było sporo przekrętów na S1, to do tego dochodzi dzisiejsza leniwa i nieroby Moderacyjne forum.. Czekałem na forum 10 dni, aż ktoś mi odpisze ze sprawą mojego bana, na następny dzień wbijam a tu temat usunięty.. Powód? ''Spam'', to jest śmieszne. Dodatkowo, napisałem do moderatora forum, dlaczego mój temat został usunięty, to po prostu pod względem ''spamu'' a tam spamu żadnego nie było.. Napisałem, że pogadam z Administratorem, to zaczął się wygłupiać i cwaniakować. Wolałbym starą Administrację, niż tych dzisiejszych nierobów. 

@Azprime napisałeś, że te przekręty były przez inną Administrację, a nie przez Ciebie, to ja się pytam dlaczego kłamiesz? A skąd jest ten filmik? ;) https://www.youtube.com/watch?v=LiMauiDvYzc (Na tym filmiku udostępniono całą prawdę o Tobie) Nic się nie zmieniłeś, serwera jeszcze raz nie polecam, dla początkujących szukających fajnego serwera, teraz startuję wiele serwerów lepszych od tego przynajmniej z ogarniętą Administracją, Nie Pozdrawiam. 

Jeżeli, ktoś jeszcze chce coś wiedzieć o serwerze, to zapraszam PW. Grałem na tym serwerze od początku jego powstania, więc wiem co tam się działo i mam duużo do powiedzenia. Prezentacja tego serwera, nadaję się tylko do usunięcia, bo robi zbędny bałagan w dziale takim syfem ;)

@Edit: Nie chce mi się więcej pisać, szkoda mi klawiatury, ale dochodzi do tego zero kontaktu z Administracją. 

Ty jesteś tutaj KidModem? To jakiś żart?

Ile razy można pisać Ci jedno i to samo? Założyłeś temat i dostałeś odpowiedź od Azprime, że nie dostaniesz unbana. Założyłeś kolejny, a ja go zamknęłam, ponieważ Lya podzieliła zdanie Azprime. 

Twoja reakcja? - wyzwiska w stronę administracji! A po tym, jak otrzymałeś blokadę, zacząłeś tworzyć x multikont.

Już nie wspominam o straszeniu mnie Moniką i o...

1bHK97g.jpg

Zachowanie godne dojrzałej osoby, pełniącej funkcję moda na forum. Naprawdę.

Ciekawe, kto był Twoją inspiracją, jeżeli chodzi o nick.

@Miszczu chyba ma fana. :)

c:

Opublikowano

Ty jesteś tutaj KidModem? To jakiś żart?

Ile razy można pisać Ci jedno i to samo? Założyłeś temat i dostałeś odpowiedź od Azprime, że nie dostaniesz unbana. Założyłeś kolejny, a ja go zamknęłam, ponieważ Lya podzieliła zdanie Azprime. 

Twoja reakcja? - wyzwiska w stronę administracji! A po tym, jak otrzymałeś blokadę, zacząłeś tworzyć x multikont.

Już nie wspominam o straszeniu mnie Moniką i o...

206101419532115822568.jpg

Zachowanie godne dojrzałej osoby, pełniącej funkcję moda na forum. Naprawdę.

Ciekawe, kto był Twoją inspiracją, jeżeli chodzi o nick.

@Miszczu chyba ma fana. :)

Niektórzy to widzę jakieś wirtualne wartości przekładają nad te realne. 

Zero jakiego kolwiek honoru czy czegoś, dostałeś bana bo byłeś głupi to trudno.

Przyjmujesz to jak facet i tyle lub jak pizda i płaczesz gdzie się da...

Świat schodzi na psy jak już trzeba się tak zniżać dla jakichś wirtualnych rzeczy.

Nie ośmieszajcie już typa :(

Opublikowano

Po1. Stabilność 

Polecam i Zapraszam !!!

Stabilność? gdzie ty ja widzisz, bo napewno na s1 tego nie bylo.

Majac niby "3k" na servie i to zniszczyc no to trzeba mieć nie równo pod sufitem. :)

Opublikowano

Widzę, że w tym temacie nie można wyrazić swojej własnej opinii i prawdy o serwerze, bo zaraz Cię napadnie setki osób, którzy myślą, że zaraz Administracja ich poprze i dam im GM na forum lub w grze (jak niektórym po znajomości) Ja tylko wyraziłem swoją opinię, trudno serwer S1 Wam nie wyszedł, to miejmy nadzieję, że S2 wyjdzie ja osobiście wbiję na S2, i zobaczę czy coś się zmieniło ;) Niektórzy tu po prostu podlizują się administracji, że szok.. 

Wesołych. 

@Lizzy, Żartem jest to, że Ty dostałaś tam GM na tym forum, po tak krótkim moderatowaniu, jeszcze raz brawo dla administracji Ascariala, na pewno polecę Wasz serwer, taka osoba jak ona powinna zostać już dawno usunięta lepszych moderatorów nie było? Co do tych multikont, to mogę zakładać tam ile chcę nic mi nie zrobisz, bo tamtymi kontami nic nie robiłem.  

Niektórzy to widzę jakieś wirtualne wartości przekładają nad te realne. 
Zero jakiego kolwiek honoru czy czegoś, dostałeś bana bo byłeś głupi to trudno.
Przyjmujesz to jak facet i tyle lub jak pizda i płaczesz gdzie się da...
Świat schodzi na psy jak już trzeba się tak zniżać dla jakichś wirtualnych rzeczy.
Nie ośmieszajcie już typa  :(

Chłopie zaraz piszę do Admina i usuwam konto na MPC, bo mnie ośmieszyliście :(  xD.

To, się robi już naprawdę śmieszne, co w tej prezentacji się dzieję. 

Opublikowano

@Azprime kiedy będzie client dostępny do pobrania? Nie każdy ma super pro mega internet :P

Client bedzie dostępny pare h przed odpaleniem otwartej bety :)

#Azprime

Ta promocja 50% więcej SM do której godziny trwa ?

Potrwa do jutra do godziny 23:59.

Mam 3 pytanka ;)

1. Azraelka bedzie jak na s1, aczkolwiek duzo slabsza, nie bedzie juz dawala takiego kopa jak na s2. Ale bez problemu polatasz w niej do Groty v1.

2. Na start otrzymujemy peta na stałe + dodatkowo jest 6 czasowych na 30 i 60 dni w ItemShopie.

3. Na chwile obecna nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...