Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie mam... o co chodzi z tym invoria.exe (ta wasza łatka), sciagnalem clienta, spatchowalem, sciaga sie to .exe, niby sie sciagnelo, pojawilo sie na doslownie 1 sek i znowu zniknelo, kolega wyzej podrzucil mi łatke z innego hostingu, wrzucam i znowu znika od razu. Sciagnalem drugi raz clienta, i znowu to samo... Wirus czy jaki c**j?

Opublikowano

Po kilkunastu minutowej grze można stwierdzić, że bilans postaci taki sam jak na s1  kto grał ten wie jaki :D Ogólnie masa bugów lecz do "oficala" pewno znikną. Ogólnie wszystko z pomysłem i zagazowaniem. Zobaczymy co wyjdzie dalej.

Nawet nie mów, że taki sam balans :D To już wiem jakie 2 postacie zrobie :D

Może do startu zbalansują lepiej bo szkoda, żeby tutaj też 70-80% serwera latało mentalem i daggerem :D

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Wchodzę na betę i co? WOW. Wielki mega plus za mapy, szczególnie ta na 95 jest świetna.

Reszta przetestuje jutro i tylko czekać na start.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wymienimy część mobów na nowe.
Niestety okazało się, że procesory AMD nie radzą sobie z częścią nowych mobów w związku z tym jesteśmy zmuszeni zamówić nowe modele. 
Zamówiliśmy już nowe u @The Naid i czekamy na realizację zlecenia z jego strony. 

Nowe potworki powinny pojawić się jeszcze przed zakończeniem bety. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Gdy odpalam patcher mam taki błąd

http://screenshooter.net/101712517/vwjlykh

Gdy odpalam bez patchera to wyskakuje, że błędne dane jednak na stronie normalnie się loguję. 

Po pobraniu łatki i wrzucenia Invoria.pl.exe wyskakuje LOG i wgl włączyć clienta nie mogę -.-

Rozpakuj na nowo clienta, wrzuć łatke i odpal patchera :)

Nawet nie mów, że taki sam balans :D To już wiem jakie 2 postacie zrobie :D

Może do startu zbalansują lepiej bo szkoda, żeby tutaj też 70-80% serwera latało mentalem i daggerem :D

Co Ty chcesz mówić o balansie. Kolega nawet nie zrobił wszystkich misji nie ma broni do pvp i full eq perf. Najpierw zróbcie biologa i inne pierdoły a potem mówcie że jest tak samo :)

Opublikowano

Wymienimy część mobów na nowe.

Niestety okazało się, że procesory AMD nie radzą sobie z częścią nowych mobów w związku z tym jesteśmy zmuszeni zamówić nowe modele. 

Zamówiliśmy już nowe u @The Naid i czekamy na realizację zlecenia z jego strony. 

Nowe potworki powinny pojawić się jeszcze przed zakończeniem bety. 

A pokażesz jak mniej więcej będą one wyglądać? Czy dowiemy się "później"

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Na s1 grałem i szybko mi się znudziła gra. Ogólnie wszystkiego za dużo server nie dla mnie.

Prezentacja ładna ale komu chce się aż tyle oglądać i czytać ? 

Powodzenia.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A pokażesz jak mniej więcej będą one wyglądać? Czy dowiemy się "później"

Niestety jeszcze nie mamy wszystkich modeli.

Musisz zaczekać ;) jak dobrze pójdzie to w czwartek/piątek zobaczysz je na serwerze. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Rozpakuj na nowo clienta, wrzuć łatke i odpal patchera :)

Co Ty chcesz mówić o balansie. Kolega nawet nie zrobił wszystkich misji nie ma broni do pvp i full eq perf. Najpierw zróbcie biologa i inne pierdoły a potem mówcie że jest tak samo :)

Ja nie gram na becie. ;) Grałem na s1 i wiem jak tam było i mam nadzieję, że na s2 będzie to bardziej wyrównane.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Po co nowe mooby na serwerze moyes.pl dodali cos takiego ze mamy albo normalne mooby albo PSY ktore najmniej laguja z moobw w metinie i mozna sobie w ustawieniach to zmieniac dodac tylko takie cos :)))

Opublikowano

Oczywiście polecam.

Administracja zawsze robi najlepiej, wybiera najlepsze, stara się. Profesjonalizm to u nich podstawa.

OVH, Quarel, Hooltras = rozpierdol.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Podczas próby połączenia wyskakuje mi błąd. Ktoś wie jak to naprawić? :)

bo od kilkunastu minut trwa prawdopodobnie przerwa :)

Edit: Już działa 

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...