Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mam pytanie, czy dodacie więcej CH? Bo jak widzę teraz, to są tylko cztery?

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie gadajmy już o tamtym gównianym serwerze.

Invoria s2 będzie petardą i ja czekam tylko i wyłącznie na nią. Zadbajcie o wszelkie szczegóły, dopracujcie wszystko na ostatni guzik i możemy zaczynać przygodę z najlepszym serwerem, który startuje w tym roku, bo wydaje mi się że żaden nie dosięgał do stóp Invorii w tym roku. Miłym akcentem zakończymy ten rok ze startem Invorii, mam też nadzieję, że warto będzie grosik włożyć w itemshop i docenić pracę administracji, ale i skorzystać z niektórych dogodności, które mam nadzieję nie będą tak drogie.

Jeśli zapytam i jest to w ogóle ustalone, co mógłbym kupić za 50 zł przelew? Peta, kostium, wierzchowiec, jakiś fryz czy jak to wygląda? ;p

Za 50 dych kupisz Peta, pd 7 dni,kostium,fryz ;p

Opublikowano

Witamy,

Mamy dla Was kilka informacji:

1. Można już zakładać konta (strona s2 dostępna)
2. Client jest do pobrania w sekcji download (pobierz). Przed rozpoczęciem bety, będziecie musieli pobrać łatkę lub spaczowac clienta paczerem.
3. Otwieramy serwer bety (open beta, dla każdego) o godzinie 20. Prosilibyśmy (głównie) o sprawdzenie dungeonów a w szczególności abyście wybierali się na nie w PT. Im więcej osób w grupie tym lepiej (mamy podejrzenie błędu w tej sekcji ale bez errora z silnika gry, nie jesteśmy w stanie namierzyć usterki).
4. Do zobaczenia w grze:)

Team, Invoria.pl

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Weezy będzie na Invorii nagrywał, jupi! :D

Zapraszam na serwer, na s1 grało się świetnie, mam nadzieję że tu będzie jeszcze lepiej.

JA nie wiem czy bede nagrywal xD

ale zapraszam do gildii XDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Witamy,

2. Client jest do pobrania w sekcji download (pobierz). Przed rozpoczęciem bety, będziecie musieli pobrać łatkę lub spaczowac clienta paczerem.

3. Otwieramy serwer bety (open beta, dla każdego) o godzinie 20. Prosilibyśmy (głównie) o sprawdzenie dungeonów a w szczególności abyście wybierali się na nie w PT. Im więcej osób w grupie tym lepiej (mamy podejrzenie błędu w tej sekcji ale bez errora z silnika gry, nie jesteśmy w stanie namierzyć usterki).

Team, Invoria.pl

Dodatkowo głownymi bledami jakie macie sprawdzić to:

- Jeśli wystąpi bład "?????" to dokładna okoliczność (gdzie wtedy byliście, co chcieliście zrobić itd)

- Sprawdzić questy (czy nie bugują się, nie ma zlej nagrody niz pisze, czy cel jest dobry itd)

- Czy działają wszystkie mapy, dungeony moby (ogolnie czy wszystko widzicie)

- Czy widzicie wszystkie zbroje, bronie (np. czy postać nie jest w ziemi itd)

i na razie to tyle.

sygna1.png

Opublikowano

Nie chce mi się czytać 17 stron i dlatego spytam: Bronie 75 tak jak na s1?

Tak

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Witamy,

Team, Invoria.pl

jeśli chodzi o ten mirror 2 to on jest normalny bo jak pobieram to nie pokazuje mi ile ma się pobierać tylko lecą mb

elo here

Opublikowano

Dodatkowo głownymi bledami jakie macie sprawdzić to:

- Jeśli wystąpi bład "?????" to dokładna okoliczność (gdzie wtedy byliście, co chcieliście zrobić itd)

- Sprawdzić questy (czy nie bugują się, nie ma zlej nagrody niz pisze, czy cel jest dobry itd)

- Czy działają wszystkie mapy, dungeony moby (ogolnie czy wszystko widzicie)

- Czy widzicie wszystkie zbroje, bronie (np. czy postać nie jest w ziemi itd)

i na razie to tyle.

No dobrze to jak chcecie od razu testować dungeony itp ... to lepiej jak byście dodali npc co da kase, lv, eq i takie tam dopalacze. Wtedy każdy będzie mógł testować mapy i rajdy na wybrany lv.

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer super ;) Najważniejsze że będzie stabilny bo raczej o to nie ma co się martwić. Zawitam na pewno

Do zobaczyska na becie jak i na officialu.

Opublikowano

ehh 99 % pobierania i sie zacielo i nie leci ..

spróbuj przez inną przeglądarkę. nie wiem czemu macie takie problemy z Mega pobierac, ja zawsze na tym hostingu pobieram i jeszcze nigdy nie miałem takiego problemu :)

<3

Opublikowano

Spróbuj na tym drugim. Mi na mega śmiga.

Od jutra rusza reklama serwera?

ljbc.png

Opublikowano

Ściagnij z innego linku ;]. Masz 2 podane lub jak up powiedział zmień przeglądarke :)

Opublikowano

od dzisiaj. 

Czyli dzisiaj już pierwsze filmiki?

Nwm czy maszyny youtube to wytrzymają, jak tyle filmików będzie.

HEHE

ljbc.png

Opublikowano

No chuy że dzisiaj startuje beta a nie officjal ale polecam każdemu wbić, zobaczyć i zagrać na serwerze bo naprawdę warto to będzie serwer roku juz powoli mijającego 2014 oraz naszego nowego 2015 !
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :3 !

ddz8gi.png

Opublikowano

Dam rade bez buffa ekspić mentalem, czy buff konieczny?

Buff nie jest konieczny, da się grać bez niego.

Do zobaczyska! :)

[GM]Wendy

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...