Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No pafcio jak staniesz na środku m1 : <

M1 Shinsoo ma wymiary 4x5, mój biceps by się tam nie zmieścił a co dopiero ja cały ;)

Opublikowano

A więc tak czas na bardzo konsekwetną subiektywną ocene. Nie przepadam za Karolkiem i Quarelem tak jak oni zamną ale...

Sam projekt i pomysł jest naprawdę na +,  chociaż od s1 nie bardzo się rózni to mimo wszystko jest ładnie i schludnie złożony. I przynajmiej pojawiły się jakieś nowe rozwiazania a nie jak na co nie których S2.

Sama beta też nawet jakoś zorganizowana chociaż wolałbym żeby była robiona etapowo no ale nie ma co narzekać. Chwile grałem i jestem nawet pod lekkim wrażeniem.

Ostatnia sprawa to, to że mam nadzieje że Quarel tym razem nie będzie robił swoich lewych akcji z kumplami z MINEKRAFTA xD i dziefczynami :<

Nic no życze powodzenia jak będzie sporo graczy to zawitam jak nie to może ^

fajne te bronie ostatnie do expa #kradne

Ah no jeszcze co zauwazyłem to tak :

Marmury nie działają.

No i syserr strasznie sra

OnPickMoney() takes exactly 2 arguments (1 given)

Najwięcej miałem chyba 6k linijek xD

A co dokładnie nie działało ci z marmurami? Bo nie widziałem zadnego blędu kupując je teraz

sygna1.png

Opublikowano

A co dokładnie nie działało ci z marmurami? Bo nie widziałem zadnego blędu kupując je teraz

No są puste xD

821411419534381347745.png

e: Szkata z jakiegoś Weimera(boss 95) nie ma nazwy, i obiekt na tej mapie ma tylko 55% tekstury.

Opublikowano

No są puste xD

821411419534381347745.png

e: Szkata z jakiegoś Weimera(boss 95) nie ma nazwy, i obiekt na tej mapie ma tylko 55% tekstury.

Już poprawione, wczesniej działały tylko na 1 i 2 stronie eq. (Wrzucona poprawka bedzie potem)

sygna1.png

Opublikowano

Czy będzie tutaj faworyzowanie graczy którzy grają w grupie? Chodzi mi głowie o same silne bossy czy trzeba koniecznie  bić w grupie? Ja lubię grać solo a na s1 nie grałem więc nie wiem jak to jest. Jak masz ponad przeciętne eq na dany lv to da radę sobie poradzić z mega silnym bossem solo? I drugie pytanie czy np. na WW Czy też Dungeony możemy wybrać się w pojedynkę? Są jakieś wyjątki?

Opublikowano

Czy będzie tutaj faworyzowanie graczy którzy grają w grupie? Chodzi mi głowie o same silne bossy czy trzeba koniecznie  bić w grupie? Ja lubię grać solo a na s1 nie grałem więc nie wiem jak to jest. Jak masz ponad przeciętne eq na dany lv to da radę sobie poradzić z mega silnym bossem solo? I drugie pytanie czy np. na WW Czy też Dungeony możemy wybrać się w pojedynkę? Są jakieś wyjątki?

Nie trzeba, wystarczy dobre eq do expa (oczywiście istnieja bossy ktore trudno zabic samemu), a jedyny dungeon na ktory trzeba pt to katakumby.

sygna1.png

Opublikowano

Polecam, testowałem, więc co nieco wiem, wszystko jest IDEALNE, tylko grać :]

Opublikowano

Bilem troche bossów i z wiekszosci nazwy szkat z bossa nie mają nazwy. I mam pytanie czy tu tak ma byc, że rekawiczka ma byc na 30 min? bo jak pamietam na s1 wszystkie byly na 2h ;d. Nic tylko czekac do tego 29 ;d

Opublikowano

Server polecam wbije zobacze obczaje i pewnie zostane.

P.S Będziecie mieli niezły przypływ graczy z pewnego servery którego nazwa zaczyna się na "E" tam prawdopodobnie server upadnie za 3 dni więc licze na wielki sukces i hasju z ISu :D

Opublikowano

Do jutra zostanie zaaktualizowane wiekszość modeli nowych bossów i npc (nie dzialajacych na AMD) oraz wgrane pełno poprawek, wszystko bedzie rozpisane na FB.

sygna1.png

Opublikowano

Do jutra zostanie zaaktualizowane wiekszość modeli nowych bossów i npc (nie dzialajacych na AMD) oraz wgrane pełno poprawek, wszystko bedzie rozpisane na FB.

AMD cierpi ? to już lepiej nie dodawaj 

Opublikowano

AMD cierpi ? to już lepiej nie dodawaj 

Obecne mooby nie działają na amd i zostawią wgrane nowe xD KMINISZ ?

Opublikowano

Obecne mooby nie działają na amd i zostawią wgrane nowe xD KMINISZ ?

Tak wlaśnie, aktualnie nie dzialają i zostana one zaaktualizowane.

sygna1.png

Opublikowano

Mam pytanie do ludzi grających na becie. Jak jest ze spotami i szybkością ich respu? Są powiększone lub szybciej się respią? I jak wygląda sytuacja z metkami i bossami na mapach na wyższy lvl? Też chodzi mi o czas respu i ilość respów.

Opublikowano

Proponuje zwiekszyc spoty lub exp w grocie, bo na 80lvl extra nie leci.

95lev chcesz wbić w 5min? Mając pd idzie dosyć ładnie, nie ma co zwiększać expa.

Opublikowano

Proponuje zwiekszyc spoty lub exp w grocie, bo na 80lvl extra nie leci.

w grze są PDki, mikstury, mounty z expem... 

Pomijając PD z isa... 

nie możemy tak przyśpieszać. 

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...