Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu mental ma pizgnięcie, bo duchowe, bo tak. Czego tu nie rozumiesz?

Mam nadzieję tylko, że BM będzie coś więcej bił tutaj. 

Ile jest broni po zatrutym mieczu?

Rozumiem tylko powinien mieć o 33% zmniejszone dmg moim zdaniem bo jednak 2x to bardzo dużo a do tego jeśli wejdzie kryt...

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mental ma mocne skille jak to mental, poniewaz musi tez trafic z tych skilli, odwiecznie duchowe bylo najmocniejszym skillem.
PS. Testowal ktos heallera, jak tu z nim bedzie, w bonach 1-5 2k hp wchodzi max to niezle, a ile hp okolo mozna wyniesc na max lvlu, czyzby leczenie bedzie useless?

Opublikowano

Mental ma mocne skille jak to mental, poniewaz musi tez trafic z tych skilli, odwiecznie duchowe bylo najmocniejszym skillem.

PS. Testowal ktos heallera, jak tu z nim bedzie, w bonach 1-5 2k hp wchodzi max to niezle, a ile hp okolo mozna wyniesc na max lvlu, czyzby leczenie bedzie useless?

pewno koło 60k, ale licz tez ze inteligencji tez jest duzo, jesli ktos w ogole ją bedzie robil.

Opublikowano

A leczenie bedzie dawac 6k ;D + pewnie wartosc niepodrasowana ;)

Leczenie na becie na startowym eq daje 14k

No tak tylko ze większość duchowych i walnięć się zwykle trafia, a nie połowe tym bardziej jeśli ktoś umie grać to każdym będzie trafiać - skill gdy enemy używa skilla

Opublikowano

Tream na swoim FP napisał, że może będzie nagrywać na Invorii s2, także to już może być miły dodatek na sam start.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Logowanie, wybór postaci bedzie zakodowane od nowa ale to już po starcie serwera, a nie jest to rzecz która utrudni gre bo gracz przeciętnie jest tam srednio pare sekund.
A co do skilli to jeszcze all bedzie testowane (podczas bety).

sygna1.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten połysk co mają zbroje, będzie jakiś normalny, aby ani to się psuło klimatu, ani jakoś nie odstraszało, ani też nie lagowało, bo przyznam, że na screenie wygląda to paskudnie.

Opublikowano

mam nadzieję, że nie będą pod uwage brane hity w pvp/wojnach tylko jednak skille, a taki body, wp będzie jednak mógł coś tam hitować tylko.

ahh i błagam, dajcie mi załadowac na starcie za 50 zł przelewem, nie chcę się rozczarować, jeśli załaduję za 50 zł przelewem i kupie tylko peta i coś jeszcze.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

będzie dobrze... kto widział IS na S1 to wie, że sklep nie jest robiony pod zarobek (oczywiście chcemy zarobić bo sam projekt Nas wyniósł kilkanaście tysięcy wraz z promocją) a pod serwer , aby nie zepsuć gospodarki itd... 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

czyli nie będzie się różnić od s1? bo zaraz wbije na s1 i ogarnę co i jak

okej widze, że jak wpłace 70 zł przelewem to na pewno kupie sobie wszystko czego oczekuje :p

na jakim etapie stoi beta teraz?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

okej widze, że jak wpłace 70 zł przelewem to na pewno kupie sobie wszystko czego oczekuje :P

Jeżeli masz zamiar wydać 70 zł przelewem to powinieneś wykupić najpotrzebniejsze itemy typu : Pet, kostium, wierzchowiec + PD, najwyżej jak na coś nie starczy to zawsze można dokupić "sm" od graczy za yangi. Na s1 grałem ponad pół roku i nie wydałem grosza na isa, ponieważ wszystko bezproblemowo kupowałem od innych graczy za yangi, a  gdy chciałem kupić sobie smocze monety to wystarczyło wejść na ts do tuta i on Ci pomógł wymienić yangi za sms ;) Także Item shop to nie żaden problem, mimo że nie jest aż taki tani. 

xD 

Opublikowano

No ja rozumiem, że w grze dostępne, bo ktoś musi to w końcu kupić.

Ja pragnę wesprzeć serwer pieniężnie i nie chcę się rozczarować, że praktycznie nic z tego nie będę miał, aczkolwiek przeglądając s1 to raczej dużo nie będzie się różnił od s2 cenowo, wiec na pewno ja będę zadowolony :>

Kiedy będzie można się dowiedzieć jaka reklama, u kogo itp?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Czy można zmiksować itemy perfekt już przerobione? Tzn chodzi mi konkretnie bonus na ludzi, albo HP itd.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No ja rozumiem, że w grze dostępne, bo ktoś musi to w końcu kupić.

Ja pragnę wesprzeć serwer pieniężnie i nie chcę się rozczarować, że praktycznie nic z tego nie będę miał, aczkolwiek przeglądając s1 to raczej dużo nie będzie się różnił od s2 cenowo, wiec na pewno ja będę zadowolony :>

Kiedy będzie można się dowiedzieć jaka reklama, u kogo itp?

na pewno u darka reklama będzie :>

Opublikowano

Czy można zmiksować itemy perfekt już przerobione? Tzn chodzi mi konkretnie bonus na ludzi, albo HP itd.

Nie

okej widze, że jak wpłace 70 zł przelewem to na pewno kupie sobie wszystko czego oczekuje :P

Inny troche bo itemy są tu inne, ale nie bedzie np. petow za 100zl czy coś.

sygna1.png

Opublikowano

Nie

Nie? To może wprowadźcie takie coś, nic wielkiego tak naprawdę to nie jest.

Zaproponowałem to na waszym forum w propozycjach ;]

Już niewiele pozostało do startu, szykować pinionszki hue

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie? To może wprowadźcie takie coś, nic wielkiego tak naprawdę to nie jest.

Zaproponowałem to na waszym forum w propozycjach ;]

Już niewiele pozostało do startu, szykować pinionszki hue

A jednak jest, tym sposobem mógłbyś dla przykładu robić zbroje 2x magia.

sygna1.png

Opublikowano

na pewno u darka reklama będzie :>

tak już oglądałem jego kanał i ma zamiar grać, a jednak jest to najpopularniejszy metińczyk, nawet przed wallanderem.

Nie

wiem wiem, są inne przedmioty, inne kostiumy, pety, wierzchowce, ale rozumiem cie konkretnie.

mi tylko chodzi abym za 70 zł nie był rozczarowany, bo na taki serwer jakim jest invoria chce mi się ładować nie tylko dziesiatki, ale i setki

Invoriabanenr.png

Opublikowano

A więc tak czas na bardzo konsekwetną subiektywną ocene. Nie przepadam za Karolkiem i Quarelem tak jak oni zamną ale...

Sam projekt i pomysł jest naprawdę na +,  chociaż od s1 nie bardzo się rózni to mimo wszystko jest ładnie i schludnie złożony. I przynajmiej pojawiły się jakieś nowe rozwiazania a nie jak na co nie których S2.

Sama beta też nawet jakoś zorganizowana chociaż wolałbym żeby była robiona etapowo no ale nie ma co narzekać. Chwile grałem i jestem nawet pod lekkim wrażeniem.

Ostatnia sprawa to, to że mam nadzieje że Quarel tym razem nie będzie robił swoich lewych akcji z kumplami z MINEKRAFTA xD i dziefczynami :<

Nic no życze powodzenia jak będzie sporo graczy to zawitam jak nie to może ^

fajne te bronie ostatnie do expa #kradne

Ah no jeszcze co zauwazyłem to tak :

Marmury nie działają.

No i syserr strasznie sra

OnPickMoney() takes exactly 2 arguments (1 given)

Najwięcej miałem chyba 6k linijek xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...