Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Link do clienta macie na fb, na razie na 1 hostingu ale wrzuca się na 2 (+ po becie bedzie client od nowa wrzucony wiec na razie bedzie tylko na 2 hostingach bo mój net jest za słaby zeby wrzucać na więcej w jedną noc).

sygna1.png

Opublikowano

A start bety o której? Jak ona będzie wyglądała, na ostatnie dni dostaniemy npc Z lvl, yangami, ulepkami żeby potestowac na wyższych lvl?

Opublikowano

A start bety o której? Jak ona będzie wyglądała, na ostatnie dni dostaniemy npc Z lvl, yangami, ulepkami żeby potestowac na wyższych lvl?

o 20, a co do bety to wszystko zobaczycie.

up, jak się wrzuci a kiedy to nwm, wiem tylko ze jest na razie 700mb.

sygna1.png

Opublikowano

Client z bety będzie działał na oficjalu, nie mam szybkiego neta

Pewnie tak, jakąś łatkę dadzą i będzie można śmigać.

# Teraz Wallander zakończył serie i będzie poszukiwał kolejnego serwera do nagrywania, @BaaLCadar masz zadanie bojowe ;]

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Oczywiście zagram :) Coś na co czekałem osobiście polecam.Jak szykuje się jakaś ogar ekipa to piszcie pw :) mam ts'a itp. ;D 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Pewnie tak, jakąś łatkę dadzą i będzie można śmigać.

# Teraz Wallander zakończył serie i będzie poszukiwał kolejnego serwera do nagrywania, @BaaLCadar masz zadanie bojowe ;]

Gadałem już o tym z Nim. 

Miejmy nadzieję, że da i Nam szanse i pogra u Nas... jednak z tego co się dowiedziałem od Niego i od innych adminów, to raczej woli zagrać na hardzie i to na Ascarialu go raczej zobaczycie. Przykro mi. 

Może sami Jego widzowie go przekonają... nie wiem. Zobaczymy... musimy być dobrej myśli ;)

... a jak nie to i tak głowa do góry, damy radę i graczy nie zabraknie... wiecie, że zawsze zadbam o dobrą reklamę :)

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Gadałem już o tym z Nim. 

Miejmy nadzieję, że da i Nam szanse i pogra u Nas... jednak z tego co się dowiedziałem od Niego i od innych adminów, to raczej woli zagrać na hardzie i to na Ascarialu go raczej zobaczycie. Przykro mi. 

Może sami Jego widzowie go przekonają... nie wiem. Zobaczymy... musimy być dobrej myśli ;)

... a jak nie to i tak głowa do góry, damy radę i graczy nie zabraknie... wiecie, że zawsze zadbam o dobrą reklamę :)

Wee, jak dla mnie Ascarial przy Invorii się umywa, kopiuj -> wklej, that's all. Jak ty się weźmiesz za reklamę to biedy z graczami akurat nie ma, fakt.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Proszę was. Ascarial < Invoria, ascarial nawet nie podmywa się pod invorie, nie żebym obrażał.

Dodam także, że na pewno administracja tam < administracja tutaj.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Gadałem już o tym z Nim.

E tam, niech nagrywa z ascariala, i tak invoria sama w sobie jest tak dobrą reklamą, że na starcie będzie z 1k typa ;d Tylko zadbajcie o to, żeby ten start się udał i nie było czuć za bardzo DDoS'ów, które zapewne będą ogromne ;p

@Bogacz2g nie porównuj easy/medium czy co to tam jest z hardem ^^ A co do administracji to na pewno technicy są tak samo dobrzy. Quarel = Lourt, chociaż pewnie wiele osób by się o to spierało.

tenor.gif

Opublikowano

E tam, niech nagrywa z ascariala, i tak invoria sama w sobie jest tak dobrą reklamą, że na starcie będzie z 1k typa ;d Tylko zadbajcie o to, żeby ten start się udał i nie było czuć za bardzo DDoS'ów, które zapewne będą ogromne ;p

Staram się abyście nie odczuli floodu. Sporo mnie to kosztuję ale liczę, że strona i serwer gry się utrzyma i nie odczujecie nawet gigantycznych ataków, które na pewno będą bo na S1 już napatrzyłem się na baaardzo dużo... i zapewniam Was, że to co biło w Nas na s1 to nie są jakieś botnety z neta... a raczej profesjonalne, prywatne maszyny do ataków.

Jak wyjdzie to zobaczymy... ale zapewniam Was, że będzie to najwyższy poziom EG i największy wkład (finansowy i techniczny).   

Invoriabanenr.png

Opublikowano

nie gadajmy już o tamtym gównianym serwerze.

Invoria s2 będzie petardą i ja czekam tylko i wyłącznie na nią. Zadbajcie o wszelkie szczegóły, dopracujcie wszystko na ostatni guzik i możemy zaczynać przygodę z najlepszym serwerem, który startuje w tym roku, bo wydaje mi się że żaden nie dosięgał do stóp Invorii w tym roku. Miłym akcentem zakończymy ten rok ze startem Invorii, mam też nadzieję, że warto będzie grosik włożyć w itemshop i docenić pracę administracji, ale i skorzystać z niektórych dogodności, które mam nadzieję nie będą tak drogie.

Jeśli zapytam i jest to w ogóle ustalone, co mógłbym kupić za 50 zł przelew? Peta, kostium, wierzchowiec, jakiś fryz czy jak to wygląda? ;p

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...