Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli nie będzie poślizgu i wystartujecie przed nowym rokiem to na pewno zagram u Was. Tym bardziej że dostałem permy^^ na innych konkrecyjnych serwera - nie, nie za cheaty.

Zapowiedź wygląda ciekawie, a sam serwer na pierwszy rzut oka jest przemyślanie zrobiony i dopracowany.

Arcymistrz
Opublikowano

Zbroja na 220 trochę odpycha zostanie ona zmieniona czy nie? Widziałem kilka osób też sie na nią żaliło.

W końcu na jakimś serwerze jest spójność pomiędzy broniami i zbrojami. Na 220 lvl i tak będziesz nosił kostium. 

Serwer oczekuję z niecierpliwością, grałem na s1 i byłem pozytywnie zaskoczony, czego spodziewam się również po tym wydaniu.

Opublikowano

Nope. 

Co do łatki (to nwm jakim cudem) usunął ci się plik textsize.inf z folderu lib w cliencie, musisz wypakować clienta od nowa lub ktoś ci musi wyslać, co do patchera to prawdopodobnie ci blokuje antywirus/zapora (ale i tak on ci nie zaaktualizuje calego clienta bo pobiera na razie tylko 2 pliki, wszystkie bedzie pobierał jak bedzie na innej maszynie)

sygna1.png

Opublikowano

@ Quarel dlaczego mi nie odpowiesz na pytania zadane wczoraj ? ;)

1. Czy dało by rade aby po wstaniu bylo full hp ?  :)

2. czy da rade zrobic aby przez pety dalo sie przechodzic ?

3. Czy dalo by rade wybrac sobie wyglad zbroi lub stroju?  ;) wiadomo niektorzy wola wyglad zbroji , a niektorzy kostiumu a tak to bonusy sie tylko traci.. 

Te 3 rzeczy na pewno by sie przydaly na serwerze  :)

4.Ile jest broni na sure bm ? 

@Jest bug czasem przy wybieraniu postaci ten pasek na dole tak jak by sie trzęsie  ;)

Opublikowano

@ Quarel dlaczego mi nie odpowiesz na pytania zadane wczoraj ? ;)

1. Czy dało by rade aby po wstaniu bylo full hp ?  :)

2. czy da rade zrobic aby przez pety dalo sie przechodzic ?

3. Czy dalo by rade wybrac sobie wyglad zbroi lub stroju?  ;) wiadomo niektorzy wola wyglad zbroji , a niektorzy kostiumu a tak to bonusy sie tylko traci.. 

Te 3 rzeczy na pewno by sie przydaly na serwerze  :)

4.Ile jest broni na sure bm ? 

@Jest bug czasem przy wybieraniu postaci ten pasek na dole tak jak by sie trzęsie  ;)

1. moze bedzie

2. tak

3. moze bedzie ale to juz po starcie.

4. tyle ile na inne postacie.

sygna1.png

Opublikowano

Co do łatki (to nwm jakim cudem) usunął ci się plik textsize.inf z folderu lib w cliencie, musisz wypakować clienta od nowa lub ktoś ci musi wyslać, co do patchera to prawdopodobnie ci blokuje antywirus/zapora (ale i tak on ci nie zaaktualizuje calego clienta bo pobiera na razie tylko 2 pliki, wszystkie bedzie pobierał jak bedzie na innej maszynie)

To może Ty mi podeślesz ten plik? 

1377774857-U369478.png

Opublikowano

A czy naprawicie tego buga  przy wybieraniu postaci ?  Mam na mysli ten pasek na dole clienta .

Daj ss bo nie wiem o co chodzi.

sygna1.png

Opublikowano

Będzie balans klas zmieniany? czy znowu jak na s1 będzie mental najmocniejszy aktualnie robiłam test i mental - 18k duchowe 16k walnięcie, body wirek z aura 8k, sura wp palec z czarowanym 10k, archer 10k ognista itp..

Opublikowano

Będzie balans klas zmieniany? czy znowu jak na s1 będzie mental najmocniejszy aktualnie robiłam test i mental - 18k duchowe 16k walnięcie, body wirek z aura 8k, sura wp palec z czarowanym 10k, archer 10k ognista itp..

Testowane jest ciągle i było juz pare razy zmienione wiec na pewno nie jest już jak na s1.

sygna1.png

Opublikowano

Testowane jest ciągle i było juz pare razy zmienione wiec na pewno nie jest już jak na s1.

Lecz dalej ma 2x więcej dmg od jakiegokolwiek innego skyla

Opublikowano

Lecz dalej ma 2x więcej dmg od jakiegokolwiek innego skyla

W końcu mental ma pizgnięcie, bo duchowe, bo tak. Czego tu nie rozumiesz?

Mam nadzieję tylko, że BM będzie coś więcej bił tutaj. 

Ile jest broni po zatrutym mieczu?

Opublikowano

W końcu mental ma pizgnięcie, bo duchowe, bo tak. Czego tu nie rozumiesz?

Mam nadzieję tylko, że BM będzie coś więcej bił tutaj. 

Ile jest broni po zatrutym mieczu?

2

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...