Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karol, ile przewidujecie graczy na starcie?

Gracie dla ludzi czy dla rozrywki? Im dalej ten świat idzie to coraz gorzej. Jak serwer Ci się podoba to wpadasz i grasz. Jeśli kazdy miałby patrzeć na serwer gdzie gra dużo ludzi to większość serwerów by upadła ;]

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny serwer, trochę za dużo szczegółowych ułatwień. Co prawda na początku na prawdę było bardzo dużo bugów, ale każdy z nich został lub zostanie naprawiony, bo admini cały czas pracują.

Jak najbardziej polecam.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Z tego co widzę grafika zielaka i nawet nie trzeba szukać podpisu :D Piękna. 

100% lepsze od Ascariala :) Prezentacja lepsza, administracja ma zadbany S1 no proposy!

Opublikowano

Ponawiam ... :

Pytanie mam... o co chodzi z tym invoria.exe (ta wasza łatka), sciagnalem clienta, spatchowalem, sciaga sie to .exe, niby sie sciagnelo, pojawilo sie na doslownie 1 sek i znowu zniknelo, kolega wyzej podrzucil mi łatke z innego hostingu, wrzucam i znowu znika od razu. Sciagnalem drugi raz clienta, i znowu to samo... Wirus czy jaki c**j?

@Down, nie pomyslalem, dzieki :D

Opublikowano

Wszystkie zmiany/poprawki podczas bety macie na forum, główne najbardziej zauwazalne to:

- Zmiana stron eq z 5 na 4 (przez problem z inną modyfikacją)

- Zmiana wyglądu zbroi do expa na 150

Prezentacja niedługo będzie zaaktualizowana.

Up, antywirus ci usuwa, dodaj do wyjątków.

sygna1.png

Opublikowano

Dwureke robi sie z ? bo zabojcy smoka nie mozna ulepszac dalej.. I czy będzie to miało wbudowane um/sr ? mam nadzieje ze tak D:

Opublikowano

nie czytałem poprzednich odpowiedzi, nie mam czasu zbytnio, więc zapytam:

to normalne, że postacie są bardziej czarne / ciemniejsze niż zwykle? Tak samo z mobami

tak.

sygna1.png

Opublikowano

tak, serwer jest na source. 

Niestety zbroje nie każdemu się spodobają jak i bronie.. staraliśmy się o jak najlepsze ale każdemu się nie dogodzi. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

czemu tak jest? nie podoba mi się to

Masz tak tylko w m1 zeby lepiej wszystko działało przy wiekszej ilości osób w tym samym miejscu.

sygna1.png

Opublikowano

Quarel mam 3 pytania .

1. Czy dało by rade aby po wstaniu bylo full hp ? :)

2. czy da rade zrobic aby przez pety dalo sie przechodzic ?

3. Czy dalo by rade wybrac sobie wyglad zbroi lub stroju? ;) wiadomo niektorzy wola wyglad zbroji , a niektorzy kostiumu a tak to bonusy sie tylko traci.. 

Te 3 rzeczy na pewno by sie przydaly na serwerze :)

4.Ile jest broni na sure bm ? 

@Jest bug czasem przy wybieraniu postaci ten pasek na dole tak jak by sie trzęsie ;)

Opublikowano

A nie rozwazaliscie dodanie um i sr do broni? Troche by to urozmaiciło pvp, bo skoro jest bs na serwerze to każdy będzie miał taki sam ekwipunek, i pvp bedzie tylko polegało na balansie klas.

Opublikowano

A nie rozwazaliscie dodanie um i sr do broni? Troche by to urozmaiciło pvp, bo skoro jest bs na serwerze to każdy będzie miał taki sam ekwipunek, i pvp bedzie tylko polegało na balansie klas.

Jest dobrze tak jak jest, w tej kwestii nie ma co zmieniać.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...