Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże ktoś z administracji odzyskać hasło do starego konta na forum? Od 2 dni próbuje odzyskać hasło i nic na maila nie przychodzi, a nie chcę robić nowego.

okej, zgadłem te stare hasło jednak, ale naprawcie te odzyskiwanie i tak

Invoriabanenr.png

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamietam ProBoszcza chyba z innego serwa ze zjeb.. serwer  wlasnie on albo nawet cos kradl nie jestem pewien moze to nie ten cos mi tylko sie kojarzy nie mowie ze to na 100%

Ale i tak bede gracc pozdrawiam FuRia37

Opublikowano

Pamietam ProBoszcza chyba z innego serwa ze zjeb.. serwer  wlasnie on albo nawet cos kradl nie jestem pewien moze to nie ten cos mi tylko sie kojarzy nie mowie ze to na 100%

Opublikowano

Przecież jego nie ma w team? :P Team pisałem strone/dwie wcześniej.

sygna1.png

Opublikowano

No jak spojrzałem specjalnie w zakładkę itemshop na s1, jesli się nie będzie różnił to na dzień dobry, jak ktoś chce mieć peta/wierzchowca/kostium i fryz czyli to co powinien mieć każdy gracz w późniejszym etapie gry musi wydać około 100 zł. sporo to wszystko kosztuje..

Będą zwiększone spoty i ich respienie sie?

Przecież wszystko można kupić w grze za yangi, także w czym problem ? na s1 grałem ponad pół roku, były tam kostiumy czasowe i bez problemu mogłeś je kupić od graczy, tu będzie podobnie ;) 

xD 

Opublikowano

Administracja widzę nie zwalnia tempa i rusza z kolejnym serwerem :). Mam nadzieję, że serwer będzie dopracowany jak i S1. Liczę na to, że administracja zadba bardzo dobrze o serwer ;).

Opublikowano

Zadba tak jak i zadbała o s1 z tamtego serwera wyniosłem bardzo wiele :) na prawde s1 godna podziwu za to daje wielkiego +
mam nadzieje że s2 będzie jeszcze lepsza :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Czy na s2 będzie od razu odblokowany max lvl czy będzie stopniowo ? 

Na początek 220, a potem możliwe że zwiększony.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czy na s2 będzie od razu odblokowany max lvl czy będzie stopniowo ? 

Maks. lv jeśli chodzi ci ogólnie to pojęcie względne, ale aktualnie na serwerze jest 220.

sygna1.png

Opublikowano

Na S1 wkurwiało mnie ulepszanie i przez to przestałem tam grać? Tutaj jest inaczej? Będzie większy % na ulepszenie albo mniej ulepszaczy?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Na S1 wkurwiało mnie ulepszanie i przez to przestałem tam grać? Tutaj jest inaczej? Będzie większy % na ulepszenie albo mniej ulepszaczy?

To idź graj na Hamachi.
Tam się nie przemęczysz z ulepszaczami.

Heniek.

Opublikowano

trudność ulepszania da się jakoś pogodzić, nie liczmy na easy serwer..

ale mnie jedynie irytowała ilość ich, kiedyś miało się 2 całe sloty zajebane nimi, tutaj ma byc ich dużo mniej

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Zagralbym ale raczej sobie narazie odpuszcze gdyz pewnie bedzie duzo osob online i bez siedzienia po nocach o metki/bossy bedzie ciezko. 

No chyba ze kazdy ulepszacz bedzie sie dało zdobyc z dungeonow.

Opublikowano

Zagralbym ale raczej sobie narazie odpuszcze gdyz pewnie bedzie duzo osob online i bez siedzienia po nocach o metki/bossy bedzie ciezko. 

No chyba ze kazdy ulepszacz bedzie sie dało zdobyc z dungeonow.

Metiny i bossy się szybko respia, a wiekszość ulepszaczy dropi w dungeonach.

sygna1.png

Opublikowano

czy na Beta testy sa wybrani już gracze? czy będzie ona dostępna dla kazdego, a wynagrodzenia dla tych najaktywniejszych (czyt. dla tych co ogarniają bugi i pomagają w doborze expa na danym lv itp.) jeśli jest możliwość dostania się na bete to jak? :) z góry dzieki za informację :)

<3

Opublikowano

czy na Beta testy sa wybrani już gracze? czy będzie ona dostępna dla kazdego, a wynagrodzenia dla tych najaktywniejszych (czyt. dla tych co ogarniają bugi i pomagają w doborze expa na danym lv itp.) jeśli jest możliwość dostania się na bete to jak? :) z góry dzieki za informację :)

Beta testy otwarte dla każdego, co do nagród to już pytaj arraya.

ljbc.png

Opublikowano

Jak mogę wziąść udział w beta ?

Pobrać klienta, zarejestrować się i grać.

Klient gry dziś wieczorem lub jutro rano.

Beta startuję jutro godzina nie znana, trzeba poczekać aż administracja poda godzinę startu bety.

ljbc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...