Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogłeś dodać jakąś sygnaturkę dot. serwera dla małej reklamy ;p.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Nie .Zróbcie bez czasu chociaż to . TAnio - Większa ilośc kupi

Kazdy by to posiadal i co to by byla za frajda? 30 dni 14 czy 7 dni to nie tak zly wynik patrzac na to na pewno za i

Opublikowano

Popieram lepiej podnieść cenę a żeby na stałe były kostiumy.

Wg mnie bez sensu. Kazdy by wtedy je posiadal i nie bylo tego klimatu :)

Opublikowano

Wg mnie bez sensu. Kazdy by wtedy je posiadal i nie bylo tego klimatu :)

Ale jak ktoś coś kupuję to lepiej żeby miał na zawsze bo inaczej się nie opłaca kupować. :)

ljbc.png

Opublikowano

No nieźle  <3

Skąd bronie na 75? tak jak na s1 , z Ripera?

P.S. Widzimy się na starcie :)

Opublikowano

No nieźle  <3

Skąd bronie na 75? tak jak na s1 , z Ripera?

P.S. Widzimy się na starcie :)

15 szkat ripa możesz wymienić na dowolną broń 75.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ale jak ktoś coś kupuję to lepiej żeby miał na zawsze bo inaczej się nie opłaca kupować. :)

Ale jakby spojrzec na to ze drogie nie beda i cena bedzie adekwatna do towaru to czemu by nie zrobic czasowych :D

Opublikowano

Mogłeś dodać jakąś sygnaturkę dot. serwera dla małej reklamy ;p.

Proszę Cie bardzo :)

Mówisz masz! 

Invoriabanenr.png

może dojść do opóźnień BETY serwera (czekamy na serwer a że jest to gruba pralka to trochę go składają). 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Co wy swirujecie z tymi kostiumami i tak bedziecie kupywac od typow  z gry a nie IS    ludzie bede kupywac w is i sprzedawac w je w grze:))) jak na S1   

Opublikowano

Polecem, serwer jest na pewno dopracowany ;)) i mamy 100% pewność z nie padnie. Pozdrawiam Holtrasa ;)))

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Beta będzie otwarta tak?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano
Ogarnij quarel jakieś przestępne ceny + fajnie by było jakbyście dali więcej sm za sms np na 48h od startu z okazji świat :F ?

Planujesz wykraść rodzicom TELEFON zamknąć się w TOALECIE  i wysyłać SMS do oporu ? xD

Btw. event mikołajkowy od razu po starcie będzie aktywny?

Heniek.

Opublikowano

Planujesz wykraść rodzicom TELEFON zamknąć się w TOALECIE  i wysyłać SMS do oporu ? xD

Btw. event mikołajkowy od razu po starcie będzie aktywny?

Serwer startuje juz praktycznie po świetach, wiec raczej nie, ale beda inne eventy.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer startuje juz praktycznie po świetach, wiec raczej nie, ale beda inne eventy.

Myślę ze event mikołajkowy to mega mega głupi pomysł. Dajcie rozwinąć się serwerowi bez zbędnego przyspieszenia. Tak samo jest z Metinem PL. Jeśli startowali z serwerami to eventy były minimum 1-2 mies po starcie, po to aby nie zepsuć rynku. Moim zdaniem event po starcie to jak by iść na siłownie i walić w siebie sterydy ( szybko się rozwinie ale tak samo szybko spadnie ) natomiast równe=stałe budowanie serwera pozwoli na długotrwałe wyniki ;)

Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Tak

PS:Zróbcie ankietę na godzinę startu serwera.

Ankieta myślę, że jest zbędna. Jak to wiadomo mogą być jakieś opóźnienia czy coś a jak typowy "polski" gracz nie poczeka jakieś czasu to zaczyna obrażać i inne pierdoły. Lepiej czegoś takiego uniknąć i dzień 2 przed starem podać jakąś przypuszczalną godzinę :)

Opublikowano

Ankieta myślę, że jest zbędna. Jak to wiadomo mogą być jakieś opóźnienia czy coś a jak typowy "polski" gracz nie poczeka jakieś czasu to zaczyna obrażać i inne pierdoły. Lepiej czegoś takiego uniknąć i dzień 2 przed starem podać jakąś przypuszczalną godzinę :)

Byle by nie o 20 bo wtedy serwer może wystartować koło 22.

ljbc.png

Opublikowano

No jak spojrzałem specjalnie w zakładkę itemshop na s1, jesli się nie będzie różnił to na dzień dobry, jak ktoś chce mieć peta/wierzchowca/kostium i fryz czyli to co powinien mieć każdy gracz w późniejszym etapie gry musi wydać około 100 zł. sporo to wszystko kosztuje..

Będą zwiększone spoty i ich respienie sie?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

No jak spojrzałem specjalnie w zakładkę itemshop na s1, jesli się nie będzie różnił to na dzień dobry, jak ktoś chce mieć peta/wierzchowca/kostium i fryz czyli to co powinien mieć każdy gracz w późniejszym etapie gry musi wydać około 100 zł. sporo to wszystko kosztuje..

Będą zwiększone spoty i ich respienie sie?

Na s1 żadnego problemu z zdobyciem tych itemów nie było, więc na s2 myślę, że tak będzie.

Kto będzie chciał wydać 100zł na IS, to wyda.

* Chyba są zwiększone.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...