Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To czasem nie była prawda? Gimbusiara zwana Merianą miała podobno Twoje passy.. (było o tym głośno na forum)

PS: Zaufany team? Latyna, która zarabia/ła hajs na byciu SGM? Serwer jest dobry, ale dobierasz chu*owy team. (bez obrazy) 

Nie ma Latyny w team i nikt nie miał moich passów (chyba tylko raz ktoś miał gdy trzeba było pilnie coś zrobić a ja nie miałem neta ale potem były zmienione po 2h i nic sie nie stało).

Zresztą jak już pisałem tutaj nic złego się nie wydarzy i nie macie się o co martwić. A team zeby nie było bo nie każdy chyba go zna:

[sGM]Kisame

[sGM]Ciuto

[GM]ForFun

[GM]Wendy

[GM]Ketsurui

I nie będzie zmieniony, jedynie jest rekrutacja na tuta.

A co do forum to działa już poprawnie i nie powinno być z nim problemów.

sygna1.png

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To czasem nie była prawda? Gimbusiara zwana Merianą miała podobno Twoje passy.. (było o tym głośno na forum)

PS: Zaufany team? Latyna, która zarabia/ła hajs na byciu SGM? Serwer jest dobry, ale dobierasz chu*owy team. (bez obrazy) 

Brudna Merianna, ouuu xD

Opublikowano

Serwer bomba ;) Zawitam na 100%. Tylko pytanie. Czy truta tak samo jak na s1, że 15 skrzyń się wymienia na trute czy trzeba otwierać pojedyńczo i liczyc na szczęście?

Opublikowano

Serwer bomba ;) Zawitam na 100%. Tylko pytanie. Czy truta tak samo jak na s1, że 15 skrzyń się wymienia na trute czy trzeba otwierać pojedyńczo i liczyc na szczęście?

Można otwierać ale można też wymienić.

sygna1.png

Opublikowano

15 szkat ripa - truta

Opublikowano

Co do zmianek na prośbe graczy zostało zmienione zamiast 200 zmianek które były praktycznie za darmo przy późniejszym dropie yang, została dodana jedna za 5kk która nigdy się nie kończy.

sygna1.png

Opublikowano

W miarę Ci to wyszło jak dla mnie trochę za dużo nowości. Ale system ulepszeń to po prostu tak zwaliłeś , że to historia. Zbroje to totalna porażka , a bronie niektóre to samo

5as7ix.jpg

Opublikowano

W miarę Ci to wyszło jak dla mnie trochę za dużo nowości. Ale system ulepszeń to po prostu tak zwaliłeś , że to historia. Zbroje to totalna porażka , a bronie niektóre to samo

Jak już pisałem, każdy ma inny gust, jednym się jedna broń podoba a innym nie, nie da się każdemu dogodzić.

Dodam również ze itemy u NPC zostało poprawione (zamiast 255 jak na ss jest teraz 1000)

Client będzie wieczorem 21 grudnia lub rano 22 grudnia.

sygna1.png

Opublikowano

zapewne będa kostiumy, więc sobie założyszi nie będziesz płakał

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Nie, nowy.

Będą takie same problemy z tym clientem s2 jak były problemy z nowym clientem od s1? Nie powiem, że przez tego nowego od s1 strasznie nie dało się grać, bo gra się ścinała etc.

Opublikowano

Będą takie same problemy z tym clientem s2 jak były problemy z nowym clientem od s1? Nie powiem, że przez tego nowego od s1 strasznie nie dało się grać, bo gra się ścinała etc.

Client jest nowy robiony od 0.

sygna1.png

Opublikowano

Będą po 50, 40 to za tanio

Ceny w is nie są ustalone i na pewno nie będzie peta za 50zł czy 40zl, nie wprowadzaj ludzi w bląd.

sygna1.png

Opublikowano

Ceny w is nie są ustalone i na pewno nie będzie peta za 50zł czy 40zl, nie wprowadzaj ludzi w bląd.

a jeżeli chodzi o kostiumy to będą one czasowe tak jak na s1 tak ? 

xD 

Opublikowano

Ogarnij quarel jakieś przestępne ceny + fajnie by było jakbyście dali więcej sm za sms np na 48h od startu z okazji świat :F ?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ciekawe czy Bangozilla ktora ma byc GM bedzie dawac bany na czat za niepoprawna polszczyzne na wolaju heheheheh :)

Nie.

[sGM]Kisame

[sGM]Ciuto

[GM]ForFun

[GM]Wendy

[GM]Ketsurui

Szczerze przyznam, że mimo tego, iż byłam Super Moderatorem na s1 to często trzymałam się na uboczu, a to dlatego, że niektórzy członkowie ówczesnego Teamu Gry mi nie odpowiadali. Teraz jest inaczej i sama mam przyjemność należeć do tego zacnego grona. Liczę bardzo, że s2 będzie udane, wolne od prywatnych porachunków i dziwnych sytuacji. A tak będzie, bo obecny Team jest zgrany i dobrze przeze mnie znany, a Ciuto i Kisame to superkobitki :3

Zapraszam!

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Quarel,
Jeżeli wszystko jest jak w prezentacji to serwer będzie według mnie jednym z najlepszych jakie wyszły dotychczas w Polsce. Administracji lepszej chyba w metinie nie ma, można ew. co do kilku osób się przyczepić ale to już każdy ma swoje zdanie. Ja powiem tylko jedno, Quarel nie spierd... tego. Niech wreszcie wyjdzie serwer który jest wart każdego grosza wydanego w IS i niech naprawdę od samego startu będzie tak jak powinno być, bo w Polsce jeszcze nie było serwer który od startu byłby taki jak jest opisywany, mam nadzieję że wreszcie nastanie ten moment, gdzie będzie brak kłamstw i złudnych dodatków.

Opublikowano

czasowe.

c*****o trochę, że czasowe kostiumy, ja rozumiem zarobek, ale k***a...

mail od przypomnienia hasła na forum od kilkunastu dobrych godzin nie przychodzi

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Powiększycie resp metków na mapach na wyższy lvl? Pamiętam, że na s1 żeby wydropić potrzebne ulepszacze z nich na całe eq epickie trzeba było trochę na nich pofarmić, a tutaj trzeba dodać jeszcze, że będzie masa ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...