Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria S2 - Dołącz do tajemniczego świata!

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezmiernie cieszy mnie wasz kontakt z graczami, oby zapał nie zmienił się po starcie serwera i po pierwszym miesiącu, kiedy odnotujecie pierwszy przychód.

Nic tylko czekam na start serwera, mam ogromną ochotę pograć na waszym serwerze.

Jeszcze pytanie.

Bardzo dużo dowiedziałem się także o s1, czy byłbyś w stanie opisać tak z grubsza czym się s2 różni od s1? Byłbym niezmiernie wdzięczny.

System ulepszeń, drop, mapy, questy, nowe dungeony, bronie, zbroje itd, po prostu praktycznie wszystkim.

sygna1.png

• Odpowiedzi 533
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System ulepszeń, drop, mapy, questy, nowe dungeony, bronie, zbroje itd, po prostu praktycznie wszystkim.

S1 stoi ponad rok i nadal jest dobry kontakt z administracją.

Co do zmian, to tutaj są nowe dungeony, ogólnie więcej nowości, przede wszystkim source czyli 5 stron ekwipunku, max 1000 w stacku itp.

Dowiedziałem się także (choć mogą być to tylko plotki), że tak mało ludzi jest na s1, ponieważ jakiś Array poznał jakąś 14 latkę, podał jej wszystkie dane, ona rozdawała wszystko, zepsuła też rynek i wszyscy pokończyli grać.

Tyle wiem, zbieram dość dużo informacji, bo serwer jest naprawdę ciekawy.

Ja od siebie powiem, że z niecierpliwością czekam na start, który jest późno ;)

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Dowiedziałem się także (choć mogą być to tylko plotki), że tak mało ludzi jest na s1, ponieważ jakiś Array poznał jakąś 14 latkę, podał jej wszystkie dane, ona rozdawała wszystko, zepsuła też rynek i wszyscy pokończyli grać.

Tyle wiem, zbieram dość dużo informacji, bo serwer jest naprawdę ciekawy.

Ja od siebie powiem, że z niecierpliwością czekam na start, który jest późno ;)

Plotki, raz gdy była cofka przez team to jak jednemu gm odwidziało się bycie nim i rozdał bryłki przez ox, tutaj jak i na s1 teraz jest już zablokowane wpisywanie własnego ID a team jest zaufany + wszystko jest w logach więc nie ma się co bać.

sygna1.png

Opublikowano

A czy nadal na stanowisko tutów będą brane piętnastoletnie osoby, które odmawiają przeprowadzenia wymiany bo są przez kogoś bite w M1?

Opublikowano

A czy nadal na stanowisko tutów będą brane piętnastoletnie osoby, które odmawiają przeprowadzenia wymiany bo są przez kogoś bite w M1?

Rekrutacja na tuta masz na forum, i są teraz bardziej zaostrzone reguły + każdego bede ja sprawdzał.

sygna1.png

Opublikowano

Plotki, raz gdy była cofka przez team to jak jednemu gm odwidziało się bycie nim i rozdał bryłki przez ox, tutaj jak i na s1 teraz jest już zablokowane wpisywanie własnego ID a team jest zaufany + wszystko jest w logach więc nie ma się co bać.

Rekrutacja na tuta masz na forum, i są teraz bardziej zaostrzone reguły + każdego bede ja sprawdzał.

Widzę, że bardzo się zabezpieczacie przed wpadkami. Czy mimo tamtej akcji obecny team jest mocno sprawdzany czy jak nabierzecie zaufania to opuszczacie z lekka rygor?

Grałem od startu s1 i wiem jak jest na serwerze i jaka panuje atmosfera. Tylko ciekawi mnie czy mimo tego "zaufanego teamu" nie powtórzy się podobna akcja, bo przecież wtedy też był "zaufany team".

Oczywiście zagram, bo Invoria jest klasykiem na pare dobrych miesięcy ;D

Opublikowano

Polecam i napewno zagram.

Nie podoba mi się zbroja na 175 lvl :D

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Widzę, że bardzo się zabezpieczacie przed wpadkami. Czy mimo tamtej akcji obecny team jest mocno sprawdzany czy jak nabierzecie zaufania to opuszczacie z lekka rygor?

Grałem od startu s1 i wiem jak jest na serwerze i jaka panuje atmosfera. Tylko ciekawi mnie czy mimo tego "zaufanego teamu" nie powtórzy się podobna akcja, bo przecież wtedy też był "zaufany team".

Oczywiście zagram, bo Invoria jest klasykiem na pare dobrych miesięcy ;D

Znam wystarczająco ten team zeby wiedzieć ze nic nie odwalą, a nawet jeśli komuś by coś odbiło (chociaz gwarantuje ze tak nie będzie) to szczytem możliwości by było pospamienie troche na /n, nic innego nie dał by rady zrobić, nawet event zuo czy ox nie można otworzyć "od tak kiedy się podoba" bo wszystko jest tak zrobione by tego nie naduzywać ani nic złego z tym nie zrobić. Nie popełniam dwa razy tych samych błędów.

Kiedy start jest bo nie doczytałem?

beta 22, start 29.

sygna1.png

Opublikowano

Ciekawe czy Bangozilla ktora ma byc GM bedzie dawac bany na czat za niepoprawna polszczyzne na wolaju heheheheh :)

Opublikowano

Moglibyście naprawić forum?

Obrazek nie wyświetla się, po kilku odświeżeniach mam, że błędny, a na dodatek czasem jak mi się uda to wyskakuje File not found w lewym górnym rogu przeglądarki i dupa.

2NcdaZY.png

QZsbcCa.png

Po około 30 minutach udało mi się jednak przywrócić hasło i był komunikat na forum, że wysłano maila z informacją, lecz uwaga - tej informacji na mailu nie mogę odnotować od 30 min.

Wpisywałem po id i po mailu i dupa.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Obrazek nie wyświetla się, po kilku odświeżeniach mam, że błędny, a na dodatek czasem jak mi się uda to wyskakuje File not found w lewym górnym rogu przeglądarki i dupa.

2NcdaZY.png

QZsbcCa.png

Po około 30 minutach udało mi się jednak przywrócić hasło i był komunikat na forum, że wysłano maila z informacją, lecz uwaga - tej informacji na mailu nie mogę odnotować od 30 min.

Forum szwankuje ostatnio także cierpliwości.

PS: Kiedy stronka s2?

ljbc.png

Opublikowano

Forum okej, ale przypomnienie hasła też nie działa?

all nie działa, bo forum jest powiązane ze stronką.

ljbc.png

Opublikowano

2NcdaZY.png

QZsbcCa.png

Zrobię wieczorem. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

To czasem nie była prawda? Gimbusiara zwana Merianą miała podobno Twoje passy.. (było o tym głośno na forum)

PS: Zaufany team? Latyna, która zarabia/ła hajs na byciu SGM? Serwer jest dobry, ale dobierasz chu*owy team. (bez obrazy) 

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Też mi się wydaje, że to nie była plotka, bo ludzie siedzieli z tobą nawet na ts`ie i słyszeli wszystko, także..

Hmm forum działa dobrze, ale nie dostaję maila zwrotnego dot. przypomnienia hasła.

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...