Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma wbudowanego bs'a z tego co wyczytałem więc według mnie to już go skreśla! No nie wspomnę o setach zbroji i broni xDD"

Opublikowano

To odkup :) I ile bedzie graczy 50 ? :)

Zdziwiłbyś się.. Administracja każdy wie jaka była - nie zajmowała się serwerem (główny powód upadku serwera).

Reklama, zajmowanie się sie projektem i  mamy 500 graczy +!

Pierw trzeba by było mieć z nimi kontakt i jeszcze mieć kase na pliki xD

Pewna osoba dawała 10k za serwer i odpowiedz brzmiała "Tiveria nie padnie oraz nie mamy zamiaru jej sprzedawać"

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Zdziwiłbyś się.. Administracja każdy wie jaka była - nie zajmowała się serwerem (główny powód upadku serwera).

Reklama, zajmowanie się sie projektem i  mamy 500 graczy +!

Pewna osoba dawała 10k za serwer i odpowiedz brzmiała "Tiveria nie padnie oraz nie mamy zamiaru jej sprzedawać"

Ale jednak padla. Ja to slyszałem ,ze jak będzie nawet 20 osob to i tak miał serwer stać :D

Opublikowano

Ale jednak padla. Ja to slyszałem ,ze jak będzie nawet 20 osob to i tak miał serwer stać :D

było 60-80 przez ostatnie poł roku :(

Tiveria.pl 

Opublikowano

Ma wbudowanego bs'a z tego co wyczytałem więc według mnie to już go skreśla! No nie wspomnę o setach zbroji i broni xDD"

Co w związku z tym? Większość korzysta z tego cholerstwa, także nie ma sensu go zakazywać i utrudniać grę uczciwym graczom.

Opublikowano

Mamooth a ty dalej na Cradosie grasz czy gdzies indziej ?

Ogólnie to nigdzie, brakuje serwera do moich upodobań (Tiveria) :)

Co w związku z tym? Większość korzysta z tego cholerstwa, także nie ma sensu go zakazywać i utrudniać grę uczciwym graczom.

Grałeś kiedyś na Tiverii? Sądzę, że jednak nie ;p

#EDIT : Poznajecie Administratora? http://ls-rp.net/user/3-balon/:)

Tiveria.pl 

Opublikowano

#EDIT : Poznajecie Administratora? http://ls-rp.net/user/3-balon/ :)

Mi tez brakuje serwera z upodobnieniem tiveri :D

Wydaje mi się ,że ten serwer podobny troche do Tiverii :D                   http://www.mpcforum.pl/topic/1384421-zapowied%C5%BA-yitianpl/

Opublikowano

Mamooth akurat o tym wiem, że była taka kwota oferowana :D ps. jeśli to ten sam yitian to będzie to serwer pod kase

Opublikowano

Mamooth akurat o tym wiem, że była taka kwota oferowana :D ps. jeśli to ten sam yitian to będzie to serwer pod kase

To juz odpada :)

Opublikowano

#EDIT : Poznajecie Administratora? http://ls-rp.net/user/3-balon/ :)

Co ma do rzeczy, czy grałem na Tiverii? Chodzi o sam fakt używania przez ludzi BS'a, a skreślanie serwera bo ma BS jest ŚMIESZNE.

Opublikowano

Co ma do rzeczy, czy grałem na Tiverii? Chodzi o sam fakt używania przez ludzi BS'a, a skreślanie serwera bo ma BS jest ŚMIESZNE.

No ma do rzeczy bo gowno o serwerze wiedziales i sie wypowiadasz :D

Opublikowano

Ma bardzo dużo bo wtedy na serwerze nie jest tyle wymaxowanych itemów. ps. yitian się pobiera

Opublikowano

Prace były zaawansowane, zmiany ciekawe (i rewolucyjne) i strasznie mnie dziwi takie posunięcie. Pliki z pewnością nadal są, bo po prostu Balon z Tomaszem nie pozwoliliby sobie na stratę takiej bazy (szczególnie biorąc pod uwagę to, że tego co było robione, nie ma żaden serwer), ale nie liczyłbym na reaktywację serwera. Na to już za późno.

Opublikowano

Prace były zaawansowane, zmiany ciekawe (i rewolucyjne) i strasznie mnie dziwi takie posunięcie. Pliki z pewnością nadal są, bo po prostu Balon z Tomaszem nie pozwoliliby sobie na stratę takiej bazy (szczególnie biorąc pod uwagę to, że tego co było robione, nie ma żaden serwer), ale nie liczyłbym na reaktywację serwera. Na to już za późno.

No masz racje reaktywacji serwera napewno nie bedzie w 100% :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...