Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tiveria to był bardzo dobry serwer, miał jedne z najlepszych zabezpieczeń pod względem cheatów ;]. Dobry klimat miał teraz lipa. Czekam, aż wyjdzie podobny do niego serwer ;]

tak... w 2013-2014 na kick hacku jechalem..

Opublikowano

Super serwer , 0 bugów jeden z najlepszych . Pamiętam jak się po kilkanaście godzin na rudach siedziało, jak się kamyki +3 w DT dropiło na 1 P żeby ulepszyć i sprzedać , jak się ryby łowiło . Stare dobre czasy .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

:D może jeszcze sie spotkamy na innym servie jak bedziesz kick-ał 

Taaaa ty mnie raportowałeś xD Masz jeszcze jakiś serwer gdzie działa kick hack? jbc. pw. ;d

Opublikowano

Z metinem już skończyłem Gram w inne gry ale jak powstanie COŚ NA BARDZO WIELKI WZÓR TIVERI albo TIVERIA S2 To pewnie zaczne tam grać jak że nie mam czasu na przegladanie Forum Michał prosze napisz mi o tym tu na PW albo na FB bo o ile pamietam miales moje :D

Opublikowano

Fakt, na Tiverii z chęcią by się jeszcze pograło. Fajnie by było gdyby ktoś reaktywował Tiverię lub chociaż jakimś innym serwerem przybliżył nam tamten. :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Witam ponownie <3 ostatnio zainteresował mnie serwer lastivia s2. Czekam na Wasze opinie według mnie wygląda na dosyć podobny do tiverii lecz teraz jest aktualizacja i nie miałem szansy sprawdzić z 1 osoby :(. ( włączony ma być podobnież w piątek)

Opublikowano

Serwer lastivia s2 jest dość podobny do Tiveri. Był całkiem spoko poki nie doszło do wojny dzieci miedzy adminem a jakims tam youtuberem i wszyscy ludzie odeszli. Teraz sa wprowadzane nowosci na Lastivie i znow jest reklama serwer takze ludzie wroca a naprawde jest podobny do Tiveri procz tam kilku nowosci typu pasy,pety lecz na  Lastivi zmianki, dodania,ku,kamienie sie dropi a nie sa dostapne u npc jak Tiveri. Start Lasivis2 ma byc w piątek o 17,30 takze mozecie wbijac.

Opublikowano

Ile stał ten serwer?

Tiveria? 

29 października 2010 roku                  --               10 listopada 2014 roku (wyłączona koło godziny 10 rano) 

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

tak ,że 4 lata stał :D Trudno ze nie ma serwera i nie bedzie napewno  .

3 strony wcześniej cieszyłeś się ze padła... -.-

Tiveria.pl 

Opublikowano

Panowie dzisiaj startuje coś podobnego do tiveri ! 99lv max również cieżko do wybonowania eq itd itp. Info GG 50427581

I jeszcze dodam BS dozwolony !! ;)

Tiveria.pl 

Opublikowano

Mimo, że tam grałem tylko chwilę i nie swoją postacią to muszę przyznać, że wielka szkoda. Potoczyło się tak jak los chciał. 

~ PandoraMT2 ~

Opublikowano

nie sądziłem że upadek tiverii jest możliwy ;/ 

szkoda bo serwer był mega, ach to wbijanie 105 na ww :D 

mam nadzieje że szykują coś opartego na tiverii, bo bez tiverii troche pusto będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...