Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aqua ale czemu tak bez żadnego słowa zamknęli? Masz z nimi kontakt ?

Tego nigdy sie nie dowiesz czemu bez zadnego slowa zamkneli .  Raczej jak serwer padl to i kontaktu z nimi niema :D

Opublikowano

Co ma do rzeczy, czy grałem na Tiverii? Chodzi o sam fakt używania przez ludzi BS'a, a skreślanie serwera bo ma BS jest ŚMIESZNE.

No ma do rzeczy bo gowno o serwerze wiedziales i sie wypowiadasz :D

Dokładnie EooS'ku xD

Prace były zaawansowane, zmiany ciekawe (i rewolucyjne) i strasznie mnie dziwi takie posunięcie. Pliki z pewnością nadal są, bo po prostu Balon z Tomaszem nie pozwoliliby sobie na stratę takiej bazy (szczególnie biorąc pod uwagę to, że tego co było robione, nie ma żaden serwer), ale nie liczyłbym na reaktywację serwera. Na to już za późno.

Nareszcie najukochańszy moderator serwera Tiveria.pl odezwał się! Myślałem, ze Was jednym grobie pochowali! ;)

Ma. Zawsze jak trzeba było zwołał chłopaków (czy to Balona czy Tomasza a nawet i Grega - tego na rocznym urlopie) ;)

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Tiveria swoimi czasy była dobrym serwerem ale na obecnym rynku nie ma prawa bytu. Jest dużo lepszych serwerów.

Racja. Kiedyś to był dobry serwer, ale z upływem czasu serwery się zmieniają i oczekiwania ludzi również.

Opublikowano

Tiveria swoimi czasy była dobrym serwerem ale na obecnym rynku nie ma prawa bytu. Jest dużo lepszych serwerów.

Za przeproszeniem jakie k***a? :O Lepszego nie było.

Tiveria.pl 

Opublikowano

Penero według Ciebie są lepsze może nie wiem typu ravia ale to zupełnie nie jest tiveria. Póki co nie ma żadnego takiego serwera.

Opublikowano

Penero według Ciebie są lepsze może nie wiem typu ravia ale to zupełnie nie jest tiveria. Póki co nie ma żadnego takiego serwera.

Dokladnie . 

Opublikowano

Jak za przeproszeniem śmiecie porównywać jakąś ravie do takiego serwera jak stara Tiveria?
A co do serwera, mógłby wrócić, ale pewnie możemy liczyć tylko na to, że wyjdzie identyczny serwer, tylko że z napchanym itemszopem oraz administracją, która nie ma uszanowania dla tej pięknej gry. Tak jest w większości sytuacji, kiedy serwer powstaje od nowa bez starych adminów.

Opublikowano

Jak za przeproszeniem śmiecie porównywać jakąś ravie do takiego serwera jak stara Tiveria?

A co do serwera, mógłby wrócić, ale pewnie możemy liczyć tylko na to, że wyjdzie identyczny serwer, tylko że z napchanym itemszopem oraz administracją, która nie ma uszanowania dla tej pięknej gry. Tak jest w większości sytuacji, kiedy serwer powstaje od nowa bez starych adminów.

Ciężko raczej żeby juz wystartował jakiś stary metin , a szczegolnie podobny do Tiveri. 

Opublikowano

Ciężko raczej żeby juz wystartował jakiś stary metin , a szczegolnie podobny do Tiveri. 

Ludzie ludzie, wiarę trzeba mieć :)

Są tu jeszcze ludzie którzy tęsknią za starym metinem i nie lecą na hajs więc szanse na taki serwer jak tiveria wcale nie są takie małe jak się wydaje.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Ludzie ludzie, wiarę trzeba mieć :)

Są tu jeszcze ludzie którzy tęsknią za starym metinem i nie lecą na hajs więc szanse na taki serwer jak tiveria wcale nie są takie małe jak się wydaje.

No moze i sa ludzie ktorzy by chetnie zagrali na starym metinie :)  No ale moze Cos wystartuje zobaczymy :D

Opublikowano

A no pamiętam amazinga ciekawe jak sobie teraz radzi bez dowartościowywania  się na tiverii!

Opublikowano

A no pamiętam amazinga ciekawe jak sobie teraz radzi bez dowartościowywania  się na tiverii!

Też jestem ciekaw hahah :D

Opublikowano

Daje rade, gra na Balmorce s2 ;)

Administarcja najlepsza z jaką się spotkałem, ale brak ich było.. ;/

Tiveria.pl 

Opublikowano

Mamooth ! Skąd masz takie INFO , ze tam emejzing pyka?   Chyba musze balmorke pobrac ha ha :D

Gadałem z GooGeta (Mariusz top2 mental :D)

Tiveria.pl 

Opublikowano

Gadałem z GooGeta (Mariusz top2 mental :D)

A no kojarze go :)  Tak , ze z nim kontakt masz xD  

P.S Musze pobrac ta Balmore :D

Opublikowano

Nie mam pojęcia dlaczego. Nikt do mnie nie zadzwonił, nie napisał. Kontakt mieli - czy to mail, telefon, skype, ale nic, niestety. Kontakt niby mam, ale po co pisać czy dzwonić w sytuacji, gdy nawet członka ekipy nie raczyli poinformować o swoich zamiarach?

Nareszcie najukochańszy moderator serwera Tiveria.pl odezwał się! Myślałem, ze Was jednym grobie pochowali! ;)

Nie, nie pochowali. Od czasu zamknięcia serwera nie interesowałem się niczym w zasadzie. Tak po prostu ostatnimi czasy w pracy sobie przypomniałem o Tiverii, nieco poszperałem i znalazłem ten temat.

Ma. Zawsze jak trzeba było zwołał chłopaków (czy to Balona czy Tomasza a nawet i Grega - tego na rocznym urlopie) ;)

Tak ja napisałem, mieć mam, ale to wszystko. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...