Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to Haski wyłożył kasę na pliki, to według mnie powinien poszukać sobie innego technika. Ten może i posiada jakieś umiejętności, ale jego zachowanie pozostawia wiele do życzenia.

Składałeś podanie na moda? 

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałam bana na czat (perma) bo napisałam "Nie zrozum mnie źle, ale swoim zachowaniem zniechęcasz ludzi do serwera. Jesteśmy starą ekipą, a informację rozchodzą się szybko". XDD

BOŻE ZA TO BANA NIE BYŁO. BOŻE. O BOŻE.

Jakimi? Na starym forum nigdy nie dostałam perma. Wszyscy widzą jaką Mateusz odpierdala szopkę. Ty pewnie jesteś z rangi "przyjaciel".

Właśnie.slynna stara ekipa co myzia się wzajemnie po jajkach.uważają się za c**j wie kogo.zesrac wam się mogę na klatę.pozdrawiam
Opublikowano

Właśnie.slynna stara ekipa co myzia się wzajemnie po jajkach.uważają się za c**j wie kogo.zesrac wam się mogę na klatę.pozdrawiam

Zesrać to ja mogę się tobie na ryj i to zastanawiałbym się czy jesteś na to godzien, ty rudy świniojebie p********y.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Trochę jest w tym prawdy . Powstała grupa wzajemnej adoracji.

Co to samego teamu.. Cholera wie jak ich oceniać. Ja osobiście będę wiedział więcej gdy odpalą TS'a - po rozmowie ,z której wywnioskuje więcej niż po pisaniu z nimi.

No to nie wiem jakim cudem Hesia zamiast Ciebie jest xDD

Może mi ktoś wyjaśnić kto to jest ta cała Hesia?

#rein

Opublikowano

Zesrać to ja mogę się tobie na ryj i to zastanawiałbym się czy jesteś na to godzien, ty rudy świniojebie p********y.

Uderz w stol...

Nawet ciebie parowo nie cytowalem. Ale jak juz szczekasz to pucuj się kogo myziasz po jajkach?

Opublikowano

Trochę jest w tym prawdy . Powstała grupa wzajemnej adoracji.

Co to samego teamu.. Cholera wie jak ich oceniać. Ja osobiście będę wiedział więcej gdy odpalą TS'a - po rozmowie ,z której wywnioskuje więcej niż po pisaniu z nimi.

Może mi ktoś wyjaśnić kto to jest ta cała Hesia?

Zwykły gracz z tiverii. Z tego co pamiętam miała szamanke 108lvl :P

Opublikowano

Tak i mnóstwo banów na koncie.  Siedzieliśmy razem w parę osób na Ts i co chwile beke z tego mieliśmy. 

Opublikowano

Mam wrażenie ,że usunięcie shoutboxa jest wskazane. Takie pierdoły co ja tam czytam to nic tylko za głowę się złapać. Oczywiście w tym wszystkich uczestniczy Technik Mateusz nie odstając poziomem od rozmów.

#rein

Opublikowano

Mam wrażenie ,że usunięcie shoutboxa jest wskazane. Takie pierdoły co ja tam czytam to nic tylko za głowę się złapać. Oczywiście w tym wszystkich uczestniczy Technik Mateusz nie odstając poziomem od rozmów

97605844402369116344.png

Opublikowano

Zastanawia mnie jeszcze fakt, że wyłapałyście blokady w nocy, a wtedy regulamin podobno nie obowiązuje...  :ninja:

Tak. Też pisałam o tym z HASKIM. Przedstawiłam mu całą rozmowę potwierdzając wszystko SS'ami. 

Opublikowano

Mam nadzieję,że przynajmniej osobą ogarniętą okaże się człowiek odpowiedzialny za TS3.

Nikogo nie obrażam,rzecz jasna..aczkolwiek..no wiecie sami ..

#rein

Opublikowano

No wlasnie kur*wa zwykly gracz z tiveri i dostal Moderatora tak jak Gabi pozdro :D

P.S Dziewczyny mają dobre znajomosci dostaly Moderatora a chu*a sie na tym znaja :)

97605844402369116344.png

Hahah jeblem i nie moge wstać :D

Opublikowano

ale ku mojemu zaskoczeniu HASKI wydaję się bardziej ogarnięty. 

Na 'stare' tiverii nie było tak,że ludzie wybierali głosując kto zostanie moderatorem?

#rein

Opublikowano

Na 'stare' tiverii nie było tak,że ludzie wybierali głosując kto zostanie moderatorem?

Na starej Tiverii ogólnie nie było czegoś takiego jak nabór do ekipy. Administracja sama odzywała się osób, których potrzebowała.

Opublikowano

Na starej Tiverii ogólnie nie było czegoś takiego jak nabór do ekipy. Administracja sama odzywała się osób, których potrzebowała.

Nom. Tu też się podobno odezwała. Do Hesi. xDDD 

Opublikowano

Ma ktoś jakieś info od osób które mają postawić rework Tiverii?. Pytam bo widzę,że siedzicie tam na forum i zapewne wiecie więcej ode mnie.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Około 14 lipca otwarta beta, 24 planowany start.

Skoro aż tak długa 10 dniowa beta,to mam rozumieć,że wprowadzą jakieś nowości?. Na pierwszej odsłonie bugów żadnych nie było,wiec zastanawia mnie to.

Liczę,że nie przesadzą jak na reszcie tych miernych 2 miesięcznych easy z kolorowym badziewiem.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Skoro aż tak długa 10 dniowa beta,to mam rozumieć,że wprowadzą jakieś nowości?. Na pierwszej odsłonie bugów żadnych nie było,wiec zastanawia mnie to.

Liczę,że nie przesadzą jak na reszcie tych miernych 2 miesięcznych easy z kolorowym badziewiem.

Większych zmian nie będzie, wszystko w sumie po staremu. Beta startuje kolo 14, ale nikt nie powiedział, że będzie trwała do 24. Zresztą... nie wiem jak z nią będzie. Zarejestruj się na forum serwera i tam pytaj administrację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...