Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak zachowali się żałośnie...

No samo 7 miesięcy o braku jakiś informacji na temat zamknięcia serwera mówi samo za siebie.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No samo 7 miesięcy o braku jakiś informacji na temat zamknięcia serwera mówi samo za siebie.

Nie tylko to..Przez ponad rok byli nieobecni ^_^

Opublikowano

Nie mieli czasu albo nie chcieli ale raczej to 2 bo na forum wchodzili co jakiś czas i tylko pisali że już mają update i testują właśnie ( i taka zabawa trwała z 2 lata?)

Administrator tez czlowiek niestety :)

Opublikowano

Ja nie rozumiem... Wbijają motłochy które grały kilka miesięcy i wypowiadają się na temat serwera negatywnie, a to był naprawdę jeden z nielicznych serwerów, dla którego po kilku latach nadal chciało się wracać na stare śmieci... A nie tak jak teraz, zrobią harda który ma potężną reklamę i gra kilka tys osób a po max 2 miesiącach nie ma nawet 400 osób ( "Sami o tym bardzo dobrze wiecie". A na tiverii grało 1149 osób max o ile pamiętam i przez 5 k***a lat ( PIĘĆ LAT!!! ) grało nadal 200 osób niekiedy nawet ponad, co na niektórych "Bardzo sławnych i niby zajebistych serwerach to była już wysoka norma po paru tygodniach no.... niekiedy miesiącach ich istnienia....

Tiveria to serwer stabilności koniec kropka. A patałachy które grały parę miesięcy na tiverii, niech lepiej się nie wypowiadają... Bo aż żal mi c***a ściska jak czytam wasze głupoty.

Nie podniecaj sie tak, bo nie ma czym. Grało tam tyle osób, ponieważ w tamtych czasach było kilka privów, a nie kilkaset tak jak to jest teraz, a ci co zostali i grali nadal po kilku latach, to tylko i wyłącznie osoby, ktore miały sentyment do tego serwa i osiągnięcia (no i oczywiscie brak życia realnego spowodowany wodogłowiem płata czołowego mózgu, bo i takich idiotów tam nie brakowało, ale to nieliczni)

Tiveria bez starej administracji to zwykły hard z niedoświadczoną i niekompetentną administracją, który nie ma nic do powiedzenia na obecnej scenie metina, która i tak sięga dna poprzez pazerność polskiej cebuli, która serwery robi tylko i wyłącznie pod hajs w ogóle nie licząc się z graczami.

Opublikowano

Tiveria bez starej administracji to zwykły hard z niedoświadczoną i niekompetentną administracją, który nie ma nic do powiedzenia na obecnej scenie metina, która i tak sięga dna poprzez pazerność polskiej cebuli, która serwery robi tylko i wyłącznie pod hajs w ogóle nie licząc się z graczami.

Tu się zgodzę. Tiveria bez starej administracji nie będzie taka jak wcześniej. Ile robili ( a raczej nie robili ) to każdy widział i wie, więc raczej nie trzeba tego nikomu przypominać. Jeśli jednak pominąć by tą dosyć istotną wadę, to ich zaletami było to, że byli bezstronni, nie dawali sobie wejść na głowę przez graczy, bo zawsze byli uparci i stali twardo przy swoim.Żadnych przekrętów z eq itp. Gdyby chcieli chociaż trochę popracować przy tym serwerze, bo umiejętności ani pomysłów im nie brakowało, to śmiało mógłbym stwierdzić, że była to najlepsza administracja z jaką się spotkałem.

Teraz w zasadzie nie wiadomo kto będzie w teamie. Wszyscy się cieszą, że nie będzie itemków z BS. Na pewno ktoś zrobi bs i wiele innych ułatwiaczy gry. Czy HASKI sobie poradzi z wyeliminowaniem tego i zabezpieczeniem serwera? Sorry, ale wątpię, zwłaszcza, że już teraz zabezpieczenia Tiverii są bardzo słabe czego efekty widzieliście pod koniec istnienia serwera. :D 

Chętnie bym zagrał, ale czy jest sens robić znów dokładnie to samo, poświęcić masę czasu i do tego jeszcze przy administracji która jest kompletną niewiadomą? Według mnie teraz po starcie stabilność Tiverii będzie taka sama jak kilka miesięcy przed jej upadkiem. Nie będziecie wiedzieli na czym stoicie.

No ale zobaczymy. Może jak zobaczę listę wszystkich członków teamu i to co zrobią, to zmienię zdanie, ale póki co nie zapowiada się nic ciekawego.

;)

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Nie podniecaj sie tak, bo nie ma czym. Grało tam tyle osób, ponieważ w tamtych czasach było kilka privów, a nie kilkaset tak jak to jest teraz, a ci co zostali i grali nadal po kilku latach, to tylko i wyłącznie osoby, ktore miały sentyment do tego serwa i osiągnięcia (no i oczywiscie brak życia realnego spowodowany wodogłowiem płata czołowego mózgu, bo i takich idiotów tam nie brakowało, ale to nieliczni)

Jeszcze zostali ci co mieli perfect eq wybonowane na bs.

Od samego poczatku tlumacze ze tiveria w takiej postaci jak byla nie przejdzie.

Bez administracji tej co byla watpie ze to w ogole wypali.jacy byli kazdy wie.ale jesli chodzi o sprawy techniczne byli jedni z lepszych w tamtym okresie.

Teraz bedzie haski.na bank charytatywnie nie robi reworka.jestem wiec ciekawy co wykombinuje.bo przy takim is co byl to raczej kokosow nie zbije.

Opublikowano

Jeszcze zostali ci co mieli perfect eq wybonowane na bs.

Od samego poczatku tlumacze ze tiveria w takiej postaci jak byla nie przejdzie.

Bez administracji tej co byla watpie ze to w ogole wypali.jacy byli kazdy wie.ale jesli chodzi o sprawy techniczne byli jedni z lepszych w tamtym okresie.

Teraz bedzie haski.na bank charytatywnie nie robi reworka.jestem wiec ciekawy co wykombinuje.bo przy takim is co byl to raczej kokosow nie zbije.

Dobrze ale pomimo tego co byś nie napisał tiveria startuje więc daruj sobie. Najwyżej napiszesz " a nie mówiłem" gdy upadnie. Nikt go nie zna więc go nie oceniajcie że.. przekonamy się po co stawia po starcie :P

Opublikowano

Dobrze ale pomimo tego co byś nie napisał tiveria startuje więc daruj sobie. Najwyżej napiszesz " a nie mówiłem" gdy upadnie. Nikt go nie zna więc go nie oceniajcie że.. przekonamy się po co stawia po starcie :P

Ale ja nie chce pisać a nie mówiłem.czekam na start i chciałbym żeby było dobrze.ale wiem ze jesli wystartuje w takim kształcie jak była to będzie lipa.dzial propozycje?ok.ale jakies zmiany musza być od startu.bo wprowadzanie zmian które zmienia system rozgrywki w późniejszym czasie nie mają sensu.jakie zmiany na starcie? Nie wiem.niech haski sam zdecyduje.
Opublikowano

Mówcie co chcecie, mimo wszystko startujemy starą ekipą z tiverii na nowej tiverii s2 mimo że administracja jest stawiana pod znakiem zapytania, bo szczerze sam nie wiem jak to będzie. Jeżeli będą stali sztywno na swoim, wszystko będzie w porządku będziemy grali na serwerze. Jeżeli administracja będzie robiła przekręty i tym podobne bez zastanowienia skończymy tam grę. Wszystko okaże się w praktyce, mimo wszystko liczę na tą pierwszą wersję i życzę Administracji powodzenia w kontynuacji moim zdaniem, najlepszego priva w którym miałem zaszczyt grać długie lata i który mi się tak szczerze nigdy nie znudził. Pozdrawiam

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Mówcie co chcecie, mimo wszystko startujemy starą ekipą z tiverii na nowej tiverii s2 mimo że administracja jest stawiana pod znakiem zapytania, bo szczerze sam nie wiem jak to będzie. Jeżeli będą stali sztywno na swoim, wszystko będzie w porządku będziemy grali na serwerze. Jeżeli administracja będzie robiła przekręty i tym podobne bez zastanowienia skończymy tam grę. Wszystko okaże się w praktyce, mimo wszystko liczę na tą pierwszą wersję i życzę Administracji powodzenia w kontynuacji moim zdaniem, najlepszego priva w którym miałem zaszczyt grać długie lata i który mi się tak szczerze nigdy nie znudził. Pozdrawiam

Tak trzymaj krisuu!! Gram razem z Toba!! "ArmiaWidelca" przybywa!

Opublikowano

bywa, teraz lecim na imetina tak jak kiedys napierdzielac nobow :D xDDD

No wypierdalaj kurwinisto :D.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Ja się tylko obawiam którego ogólnie serwer wystartuje ;_;

Obstawiam koniec miesiąca ewentualnie początek następnego. Oby tylko osoby które to będą prowadzić były ogarnięte i słuchali się graczy jeśli chodzi o pewne kwestie a serwer będzie meegaa. Już zaczynam redbule na nocki kołować xD

Opublikowano

Obstawiam koniec miesiąca ewentualnie początek następnego. Oby tylko osoby które to będą prowadzić były ogarnięte i słuchali się graczy jeśli chodzi o pewne kwestie a serwer będzie meegaa. Już zaczynam redbule na nocki kołować xD

No właśnie więc troszke czekania nas jeszcze czeka :unsure: Ahh będzie co robić w każdym razie xD

Opublikowano

No właśnie więc troszke czekania nas jeszcze czeka :unsure: Ahh będzie co robić w każdym razie xD

Mi się póki co marzy ujrzeć stronę tiverii i mieć dostęp do forum by zacząć propozycjami spamować <3 <3 <3

Opublikowano

Moim zdaniem się mylisz. W tych czasach chyba żaden idiota nie postawi servera metin2 (na którego wydał wcześniej kasę) dla rozrywki graczy lub samego hobby. :P

Nigdy nikt nie postawił serwera z myślą o graczach. Chodziło tylko o hajs, który z początków istnienia privów liczony był w dziesiątkach tysięcy złoty. A teraz? Wyciśniesz naście i jesteś zadowolony. 

Opublikowano

Nigdy nikt nie postawił serwera z myślą o graczach. Chodziło tylko o hajs, który z początków istnienia privów liczony był w dziesiątkach tysięcy złoty. A teraz? Wyciśniesz naście i jesteś zadowolony.

Bywaly przypadki ze stawiali żeby się sprawdzić.ale jesli ktos kupuje gotowy projekt to logiczne ze chce zarobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...