Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum mi nie działa.

PS:

Denerwujące jest , że nie ma pozycjonowania i w ogóle nie wyszukuje forum.

Ahh widzę , że nic nie jest tam jeszcze zrobione więc pewnie dlatego xdd

ps. posiada ktoś ss'y starego forum? Potrzebny będzie do odtworzenia prawdopodobnie.

Autsajder na 100% będzie miał. Starzy wyjadacze wiedzą o co chodzi B).

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Forum mi nie działa.

PS:

Autsajder na 100% będzie miał. Starzy wyjadacze wiedzą o co chodzi B).

Właśnie może nie którym nie działać do jutra bo coś tam musi się zmienić.

Co do ss'ów już chyba nie są potrzebne.

Opublikowano

Mi forum też nie działa ;/

Na Tiverii grałem za czasów Triadicy, ale jesli ma być reaktywacja to tylko tak!!!  jedyny prywatny serwer na którym chce się grać ;P To jest dopiero coś a nie gówna typu "Virtual" czy "xenox"...  Czekam na start  :D

Opublikowano

Mi forum też nie działa ;/

Na Tiverii grałem za czasów Triadicy, ale jesli ma być reaktywacja to tylko tak!!!  jedyny prywatny serwer na którym chce się grać ;P To jest dopiero coś a nie gówna typu "Virtual" czy "xenox"...  Czekam na start  :D

Spokojnie do jutra ma działać.

Opublikowano

Myślałam, że moja opinia na temat startu serwera się zmieni po stracie forum, jednak ono coraz bardziej przekonuje mnie, żeby tutaj nie grać. xD 

Opublikowano

Cholernie nie polecam zaczynania tutaj nie opłaca się. Administrator zachowujący się jak typowy gimbus, brak ogłady i kultury- nie wie co to znaczy reprezentować swoją grupę. Totalny nieprofesjonalizm. Jednych faworyzuje, innych beszta, ja osobiście dostałam perma na forum na życzenie po tym jak Magdula dostała na shoutboxa. :) Oby jak najmniej osób zdecydowało się zagrać, szkoda, żeby się rozczarowały.

Opublikowano

Cholernie nie polecam zaczynania tutaj nie opłaca się. Administrator zachowujący się jak typowy gimbus, brak ogłady i kultury- nie wie co to znaczy reprezentować swoją grupę. Totalny nieprofesjonalizm. Jednych faworyzuje, innych beszta, ja osobiście dostałam perma na forum na życzenie po tym jak Magdula dostała na shoutboxa. :) Oby jak najmniej osób zdecydowało się zagrać, szkoda, żeby się rozczarowały.

:D :D :D :D  Popłakałem się ze śmiechu jak to przeczytałem :D :D :D :D :D :D  Wy ludzie czasami przerażacie ^^. Pieprzycie bzdury na administracje a jak tak sobie czytam shoutboxa to sami ich prowokujecie. Bany się posypały to ból dupki xD Polecam MAŚĆ

Opublikowano

Wez wyjdz :)

Myślałam, że moja opinia na temat startu serwera się zmieni po stracie forum, jednak ono coraz bardziej przekonuje mnie, żeby tutaj nie grać. xD

To nie graj nikt  plakać nie będzie :)

Opublikowano

Osobiście polecam innym graczom poczekać z 1/2 tygodnie i dopiero zacząć grę po stracie. Grałem na wcześniejszej odsłonie i bardzo mi się podobała jednak największym problemem była administracja, która totalnie ten serwer olewała. Jeżeli tak samo będzie na tej odsłonie serwer szybko straci graczy. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Wez wyjdz :)

To nie graj nikt  plakać nie będzie :)

Ale taka prawda Funfell. Ja też dostałem bana za to, że napisałem Technikowi, ze nie pokazuje wysokiego poziomu inteligencji po spamie jaki zaprezentował na SoutBoxie. Dodatkowo wczoraj jedna osoba dostała bana za trolling (perm). Czy ktoś pamięta, jak było na starym forum? Ludzie szydzili z Administracji, a oni sami się z tego śmiali. Dlaczego? BO BYLI DOJRZALI.

Tematy w propozycjach zamyka bo nie ma dodanej ankiety. (Gdzie nigdzie w regulaminie nie ma napisane, ze ankieta w temacie z propozycjami jest obowiązkowa)

Drugi zamknął bo też nie było ankiety i nie chciało mu się przejrzeć trzech stron w temacie by zobaczyć jak przyszli gracze wyrażają swoją opinię na temat pomysłu.

5cvGqYt.jpg

Na dodatek ignoruje pomysły i propozycje innych ludzi i edytuje tematy/ankiety według własnego widzimisię. 

Xqic8o8.jpg

Ludzie dostają bany za gifa w sygnaturce. Czy to nie jest zachowanie typowego dzieciaka, który dorwał się do władzy nad innymi ludzmi? 

Jeśli ten niedowartościowany człowiek nadal będzie sprawował pieczę nad tym forum, albo dopcha się jeszcze do władzy w grze to osobiście rezygnuje z tego interesu i nie polecać gry na serwerze. To psuje wizerunek starego serwera. 

Opublikowano

Opinia taka jak wyżej. Technik totalny amator, żadnej krytyki przyjąć nie potrafi, zachowuje się jak typowy gimbus w dodatku jego styl pisania (nie wspominając o ortografii),. narzuca innym swoje zdanie(i to tym, którzy na tiverii znają się lepiej niż on :D). Nie przewiduje świetlanej przyszłości dla Tiverii a szkoda. Po jakimś czasie będą zmiany w składzie (zmiana technika, później kolejna itd) aż do upadku. 

Opublikowano

Ale taka prawda Funfell. Ja też dostałem bana za to, że napisałem Technikowi, ze nie pokazuje wysokiego poziomu inteligencji po spamie jaki zaprezentował na SoutBoxie. Dodatkowo wczoraj jedna osoba dostała bana za trolling (perm). Czy ktoś pamięta, jak było na starym forum? Ludzie szydzili z Administracji, a oni sami się z tego śmiali. Dlaczego? BO BYLI DOJRZALI.

Tematy w propozycjach zamyka bo nie ma dodanej ankiety. (Gdzie nigdzie w regulaminie nie ma napisane, ze ankieta w temacie z propozycjami jest obowiązkowa)

Drugi zamknął bo też nie było ankiety i nie chciało mu się przejrzeć trzech stron w temacie by zobaczyć jak przyszli gracze wyrażają swoją opinię na temat pomysłu.

5cvGqYt.jpg

Na dodatek ignoruje pomysły i propozycje innych ludzi i edytuje tematy/ankiety według własnego widzimisię. 

Xqic8o8.jpg

Ludzie dostają bany za gifa w sygnaturce. Czy to nie jest zachowanie typowego dzieciaka, który dorwał się do władzy nad innymi ludzmi? 

Jeśli ten niedowartościowany człowiek nadal będzie sprawował pieczę nad tym forum, albo dopcha się jeszcze do władzy w grze to osobiście rezygnuje z tego interesu i nie polecać gry na serwerze. To psuje wizerunek starego serwera. 

Hahahaha ja p******e ty nawet nie wiesz za co bany się sypią a wpierdalasz się z jajami c**j wie gdzie xD K***a gościu siądź na shoutboxa zobacz o czym wszyscy piszemy i jak reaguje administracja. Zamiast p******** trzy po trzy na temat bana za "GIFA" hahah o kurwa jebłem. Sam miałem 40x gifa "pirates" w sygnie i jedyne co robili to go usuwali więc skończ p********.

Opublikowano

Za nic perma się nie dostaje. W jaki sposób faworyzuje?

Za co wyrwałaś perma na shoutboxa?

Opublikowano

Za nic perma się nie dostaje. W jaki sposób faworyzuje?

Za co wyrwałaś perma na shoutboxa?

Nacia jakoś o 4 rano sama poprosiła o perma a teraz szuka spiny na mpc xDD

Magdula ty to się nawet nie udzielaj bo każdy cie dobrze zna od starej tiverii i wiemy jakimi komentarzami potrafisz czasem dopierdolic.

Opublikowano

Dostałam bana na czat (perma) bo napisałam "Nie zrozum mnie źle, ale swoim zachowaniem zniechęcasz ludzi do serwera. Jesteśmy starą ekipą, a informację rozchodzą się szybko". XDD 

Wstawiacie jakieś gify z melodyjką i się dziwicie. Boże...

BOŻE ZA TO BANA NIE BYŁO. BOŻE. O BOŻE. 

Nacia jakoś o 4 rano sama poprosiła o perma a teraz szuka spiny na mpc xDD

Magdula ty to się nawet nie udzielaj bo każdy cie dobrze zna od starej tiverii i wiemy jakimi komentarzami potrafisz czasem dopierdolic.

Jakimi? Na starym forum nigdy nie dostałam perma. Wszyscy widzą jaką Mateusz odpierdala szopkę. Ty pewnie jesteś z rangi "przyjaciel". 

Opublikowano

Dostałam bana na czat (perma) bo napisałam "Nie zrozum mnie źle, ale swoim zachowaniem zniechęcasz ludzi do serwera. Jesteśmy starą ekipą, a informację rozchodzą się szybko". XDD

Nie szukajcie na siłę problemu.. xDDD

Wyjaśnij to z nim i tyle xD

Opublikowano

Próbowałam. Z nim nie da się rozmawiać. Nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki - on obraził mnie wtedy na czacie, ja nie użyłam żadnego wyzwiska. Co więcej - próbowałam wyjaśnić na PW to nawet nie potrafił mi przedstawić swoich argumentów. 

Poza tym to Administracja tworzy ten serwer. Tutaj jak na razie masakryczna dziecinada.

Opublikowano

Próbowałam. Z nim nie da się rozmawiać. Nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki - on obraził mnie wtedy na czacie, ja nie użyłam żadnego wyzwiska. Co więcej - próbowałam wyjaśnić na PW to nawet nie potrafił mi przedstawić swoich argumentów. 

Poza tym to Administracja tworzy ten serwer. Tutaj jak na razie masakryczna dziecinada.

Zobaczymy co mi odpisze

Stwierdził , że nie będzie publicznie pisać sprawy gracza i szanse dostaniesz za 14 dni bo ban minie xD

Opublikowano

Obrazil cie? A mozna screena? Bo bylem w momencie w ktorym sie spinalas do niego na forum i nie zauwarzylem takiej sytuacji by cie obrazil to ty mu pojechalas ze jacys niby znajomi dostali range funfla za free xD xD xD

Opublikowano

Obrazil cie? A mozna screena? Bo bylem w momencie w ktorym sie spinalas do niego na forum i nie zauwarzylem takiej sytuacji by cie obrazil to ty mu pojechalas ze jacys niby znajomi dostali range funfla za free xD xD xD

Nie napisałam tak. Totalnie inaczej rozmowa wyglądała i z tego co pisałam do HASKIEGO to nie pierwsza skarga na tego "Moderatora". 

Opublikowano

Jeśli to Haski wyłożył kasę na pliki, to według mnie powinien poszukać sobie innego technika. Ten może i posiada jakieś umiejętności, ale jego zachowanie pozostawia wiele do życzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...