Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bywaly przypadki ze stawiali żeby się sprawdzić.ale jesli ktos kupuje gotowy projekt to logiczne ze chce zarobić.

Nie jest logiczne, że chce zarobić tylko, że chce przywrócić do życia legendę :) Nic w tym złego nie widzę, a takie serwery nie powinny się marnować.

9pn889.png

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest logiczne, że chce zarobić tylko, że chce przywrócić do życia legendę :) Nic w tym złego nie widzę, a takie serwery nie powinny się marnować.

Dokladnie :)

Opublikowano

co ty mi tu pier....wydal kilka tysiecy zlotych(cena wywolawcza byla 1 tysiac,ale pewnie poszlo za wiecej)zeby zrobic dobrze mi,tobie czy komukolwiek innemu?

wydal bo chce zarobic.to jest proste i logiczne.nie wierze,ze jest on takim fanem tiverii,ze robi to dla zabawy.

wiem,ze ten server nie moze sie marnowac.tylko ze administrator jest wielka nie wiadoma i mam nadzieje tylko,ze on tego nie zmarnuje.

is na tiverii jaki byl kazdy kto gral wie.schodzily glownie (tak mysle) abonamenty na expa i konie na poczatku servera.wiecej nie bylo nic co zmienialo by rozgrywke(moge nie pamietac bo nie gralem do samego konca,wiec niech mnie ktos poprawi jesli pisze glupoty). i wlasnie dlatego obawiam sie troche. bo jest pokusa wsadzic  do is jakies rzeczy,ktore dadza adminowi zarobek ale nie poprawia gry.

Opublikowano

co ty mi tu pier....wydal kilka tysiecy zlotych(cena wywolawcza byla 1 tysiac,ale pewnie poszlo za wiecej)zeby zrobic dobrze mi,tobie czy komukolwiek innemu?

wydal bo chce zarobic.to jest proste i logiczne.nie wierze,ze jest on takim fanem tiverii,ze robi to dla zabawy.

wiem,ze ten server nie moze sie marnowac.tylko ze administrator jest wielka nie wiadoma i mam nadzieje tylko,ze on tego nie zmarnuje.

is na tiverii jaki byl kazdy kto gral wie.schodzily glownie (tak mysle) abonamenty na expa i konie na poczatku servera.wiecej nie bylo nic co zmienialo by rozgrywke(moge nie pamietac bo nie gralem do samego konca,wiec niech mnie ktos poprawi jesli pisze glupoty). i wlasnie dlatego obawiam sie troche. bo jest pokusa wsadzic  do is jakies rzeczy,ktore dadza adminowi zarobek ale nie poprawia gry.

z tego co ja pamiętam to kostiumy były jeszcze w is ( chyba )

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Dobra, już mniejsza o to czy były kostiumy czy nie. Trzeba jednak przyznać, że IS na tiverii był jednym z najlepiej dostosowanych. (z perspektywy normalnego gracza). Prawdę mówiąc to ciężko w dzisiejszych czasach o IS pozbawiony zbroi/broni/magiczny metali i innych pierdół ułatwiających rozgrywkę. Wszystko można było z łatwością zdobyć samemu. Grałem na tym serwerze dosyć długo i generalnie na IS wydałem wyłącznie na militara i białe flagi+ może jakiś exp. ; ) O wiele łatwiej było na tym serwerze zarobić niż stracić. :] Mam nadzieję, że nowy nabywca nie będzie zbyt bardzo w niego ingerował ^^

Opublikowano

Nie , kostiumów nie było w is
Opublikowano

Oczywiście, że były. Pustynne

Nie , kostiumów nie było w is

Mylisz się kolego.

Opublikowano

Oczywiście, że były. Pustynne

Mylisz się kolego.

Rzeczywiście zapomniałem o pustynnych. Od razu przyszły mi na myśl te co dropiły , wybaczcie za pomyłke :D

Opublikowano

Udało mi się zebrać trochę informacji na temat tego co dzieje się z serwerem. Start planowany jest na 24 lipca (Piątek). Wkrótce ma pojawić się forum i strona (prawdopodobnie dziś / jutro). Serwer zostanie delikatnie udoskonalony o pomysły graczy ale nie do takiego stopnia by zmienić rozgrywkę którą dobrze znamy z tiverii. Także spodziewam się cudownego nołajfienia na spotach :D

Opublikowano

Udało mi się zebrać trochę informacji na temat tego co dzieje się z serwerem. Start planowany jest na 24 lipca (Piątek). Wkrótce ma pojawić się forum i strona (prawdopodobnie dziś / jutro). Serwer zostanie delikatnie udoskonalony o pomysły graczy ale nie do takiego stopnia by zmienić rozgrywkę którą dobrze znamy z tiverii. Także spodziewam się cudownego nołajfienia na spotach :D

Hahahahhaa dokładnie xdd ja to tylko na forum czekam xD

Opublikowano

To są dobre informacje :) Wystarczy spokojnie poczekać do 24 lipca bo warto. Ja wbijam na serwer myślę, że będzie bardzo dużo graczy. No i czekam na forum bo trzeba trochę propozycji popisać :D

Opublikowano

Pamięta ktoś jak dokładnie wyglądało forum tiverii i chce pomóc? Jeśli tak to zapraszam na PW z numerkami GG : - )

Mogę Ci pomóc, ale nie posiadam GG :) 

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Serwer pamiętam dosyć przyjemnie, jedynie co brakowało tam to większej ilości dungeonów, questów fabularnych, ale takich od siebie, a nie skopiowane z pla, jakies autorskie systemy i w sumie tyle bo tak troche serwer był nudny, ale posiadał klimat starego dobrego privka.

Opublikowano

Co Ja PACZE, wchodzę sobie na forum tiveri i konto założyć mogę : D! Pierwszy haha!

Jest już?

Opublikowano

Tak, za wiele nie udostępnili ale rejestrować się już można no i mamy shoutbox <3 <3  Forum znajdziesz pod adresem http://forum.tiveria.pl/ B) B)

Denerwujące jest , że nie ma pozycjonowania i w ogóle nie wyszukuje forum.

Ahh widzę , że nic nie jest tam jeszcze zrobione więc pewnie dlatego xdd

ps. posiada ktoś ss'y starego forum? Potrzebny będzie do odtworzenia prawdopodobnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...