Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra się przyjemnie ale z tego co zauważyłem, trzeba posiedzieć nad biologiem aby go zrobić..  Może tłumów nie ma, ale da się handlować itp ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra się przyjemnie ale z tego co zauważyłem, trzeba posiedzieć nad biologiem aby go zrobić..  Może tłumów nie ma, ale da się handlować itp ;)

Chwila moment i biolog zrobiony. Troszeczkę eliksirów poszukiwacza i w 3 dni cały biolog zrobiony. ;-)

Nie ma tłumów, ale gra około 1k osób, serdecznie zapraszam! 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Polecam serwer :)

Dobra ekipa, były małe przeszkody no ale cóż.

Skąd Truta ?

DT, bardzo łatwy drop, dzięki czemu kosztuje 10kk ;-)

Opublikowano

Moim zdaniem, to białe tło w prezce niszczy wsyzstko ;p Serwer fajny, szkoda tylko że administracja nie ogarnai ;/

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Spoko serwer nudzi się dosyć szybko ale można grać ;) 

A co do ludzi online.

Godzina 22:01 powiem wam że wcześniej było więcej :(

rcvuyq.png

Opublikowano

A co do ludzi online.

rcvuyq.png

Sam przecież napisałeś "godzina 22".

Ludzie jutro idą do prac i szkół.

W dzień było dużo ponad 1000.

Opublikowano

Zrobiłby może ktos ss'a z m1 Jinno, najlepiej Administracja?

Myslę czy nie zagrać, jakies sposoby na zarobek na niskim lvl'u? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Zrobiłby może ktos ss'a z m1 Jinno, najlepiej Administracja?

Myslę czy nie zagrać, jakies sposoby na zarobek na niskim lvl'u? 

W jinno m1 nie można się ruszyć, a licznik jest na stronie i wskazuje 800-900 graczy w godzinach popołudniowych.

Opublikowano

Shopów w jinno jest dosyć dużo, cały plac i droga do strażnika przy małym kółku zastawiona sklepami, w shinsoo też trochę sklepów stoi, jedyne czego brakuje to pvp, a tak to ogólnie serwer nie jest aż taki zły jak myślałem.

Opublikowano

A co do ludzi online.

rcvuyq.png

Sam przecież napisałeś "godzina 22".

Ludzie jutro idą do prac i szkół.

W dzień było dużo ponad 1000.

Ale klamiesz :)  Teraz 750, jak patrzylem przed 13 bylo 300, kolo 16-17 podobnie jak teraz, ponad 700. Specjalnie dzis przesledzilem w kilku roznych godzinach, zeby sie dowiedziec jak wyglada kondycha servera i nie jest zadawalajaca. A te wasze pieprzenie ze tu dalej gra po 1 - 1,5k ludzi jest co coanjmniej smieszne..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale klamiesz :)  Teraz 750, jak patrzylem przed 13 bylo 300, kolo 16-17 podobnie jak teraz, ponad 700. Specjalnie dzis przesledzilem w kilku roznych godzinach, zeby sie dowiedziec jak wyglada kondycha servera i nie jest zadawalajaca. A te wasze pieprzenie ze tu dalej gra po 1 - 1,5k ludzi jest co coanjmniej smieszne..

Grę na serwerze rozpoczęli nowi YouTuberzy: @Sh4ke Kirek i Zakręcony :-)

Opublikowano

Grę na serwerze rozpoczęli nowi YouTuberzy: @Sh4ke Kirek i Zakręcony :-)

Sh4ke i kirek którzy zostali przekupieni i zostawili swój serwer bo za mało zarabiali. A i dodając do tego Ciebie Feezy. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Sh4ke i kirek którzy zostali przekupieni i zostawili swój serwer bo za mało zarabiali. A i dodając do tego Ciebie Feezy. 

No teraz jebnę, zostaliśmy przekupieni, a ja mam pytanie czym? Bo nie dostałem 2.000 złotych, więc niezbyt opłaca mi się tutaj jak mówisz grać, skoro nie dostałem takiej kasy.

Błagam użyj mózgu zanim coś piszesz, MPC powinno kontrolować wiek osób wypowiadających się do 16+, bo jak widać dzieją się dziwne rzeczy.

Opublikowano

Dla każdego kto szuka serwera na dłużej i chce zacząć. Nie opłaca się, admin to nieodpowiedzialny małolacik, serwer padnie za 2,3miesiące.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

No teraz jebnę, zostaliśmy przekupieni, a ja mam pytanie czym? Bo nie dostałem 2.000 złotych, więc niezbyt opłaca mi się tutaj jak mówisz grać, skoro nie dostałem takiej kasy.

Błagam użyj mózgu zanim coś piszesz, MPC powinno kontrolować wiek osób wypowiadających się do 16+, bo jak widać dzieją się dziwne rzeczy.

No bo kim trzeba być zeby zostawić dobrze prosperujący serwer na który gracze wracają, sam byłem tym który wrócił do gry. Gildia Asylum pomagała graczom po to zeby było jak najwiecej osób, respect miał czy ma nagrywać serie. A tobie nawet sie nie chciało wejść na forum serwera zeby porozmawiać z graczami. dałeś dupy i tyle. Nie bd się wypowiadał na temat malestii bo nie mam nic do powiedzenia. Dziekuje dobranoc. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

No bo kim trzeba być zeby zostawić dobrze prosperujący serwer na który gracze wracają, sam byłem tym który wrócił do gry. Gildia Asylum pomagała graczom po to zeby było jak najwiecej osób, respect miał czy ma nagrywać serie. A tobie nawet sie nie chciało wejść na forum serwera zeby porozmawiać z graczami. dałeś dupy i tyle. Nie bd się wypowiadał na temat malestii bo nie mam nic do powiedzenia. Dziekuje dobranoc. 

A ja mam pytanie, kto Ci powiedział, że R3spect miał nagrywać? I czy widziałeś jego oceny pod filmami, nie są kolorowe. Dobrze prosperujący serwer to serwer, który posiadałby osobę, która może go rozwijać i dbać o niego od strony technicznej. Jeżeli dobrze prosperujący serwer nazywasz serwer, gdzie gra 200 osób, mogę zapodać ss'y z Panelu Admina i gdzie serwer na siebie nie zarabia to życzę powodzenia i dalej żyj w świecie bajek i kucyków, gdzie ktoś rzuci na wiatr słowo i ty w nie wierzysz. Poza tym, faktycznie "szary gracz" wie lepiej, co się dzieje w sercu serwera - czyt. administracji / aktualizacje / ilość graczy / zarobki serwera niż taki tak głupi Współwłaściciel Serwera. Mam pytanie jeszcze, co by dało, że bym "porozmawiał" z Tobą - czy wprowadziłoby to aktualizację / poprawiło błędy, a może automatyczny Event odpaliło. Nie twierdzę, że nie ma naszej winy w obecnym stanie serwera, lecz krew mnie zalewa jak ktoś twierdzi, że leżeliśmy do góry brzuchem i dziennie dostawaliśmy po 2.000 zł, a teraz jak dostajemy 1.999 zł to już nie opłaca się robić przy serwerze. Najlepsze, że nikt nie wspomni o tym jak siedzieliśmy dziennie do 4 rano i oddawaliśmy itemki czy na supporcie pomagaliśmy, teraz jak pokazujemy jak jest i jak się to skończy to najgorsi na świecie Administratorzy lecący na hajs.

Przepraszam, że wypowiadam się w temacie Malestii o innym serwerze, lecz sytuacja mnie do tego zmusiła. Ludzka głupota nie zna granic.

Dla każdego kto szuka serwera na dłużej i chce zacząć. Nie opłaca się, admin to nieodpowiedzialny małolacik, serwer padnie za 2,3miesiące.

Z tego co wiem, to ZabQ jak i cała ekipa Malestii - nie mówię o Moderatorach, lecz o GM'ach oraz Właścicielach jest pełnoletnia, serwer ma już miesiąc i nawet gdyby stał kolejne 3 to faktycznie mało? Gra stale dużo osób, jeżeli będą wprowadzać aktualizacje, robić Eventy to ludzie będą grać. Niektóre serwery padają po tygodniu, bo zarobią 200 zł i mają wyjebane, tutaj jest inaczej, bo gdyby chcieli to po cofce by się zwinęli, bo serwer zarobił dużo przy starcie.

Opublikowano

Sorry że się wypowiem w prezce ale Respect to je**** oszust. Drama - coming.

Serwer polecam, sam nawet grałem i widać że trochę pracowali nad projektem.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ile osob online na codzien? zmianki droopia z metkow tez? Kon na start?

@Edit

w ile wbije 75 albo 90?

700+, tak zmianki także dropia z metinów a medale można czytać co 1s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...