Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto zaczać gre od zera? jest szansa ugrać cos bez Is? Jakieś porady na start?

Średnio, niby stabilnie ale może się trafić cofka i wtedy odejdzie lud co spowoduje zamkniecie serwa. Co do porady hmmm... jeśli z.mafii zabq to graj xD
Opublikowano

Pozdro licznik jest ostro podkrecony wczoraj o 2 rano bylo 712 dzisiaj 712 cos tutaj smierdzi nie polecam :)

Licznik się zawiesił gdy wróci technik naprawi go.

Warto zaczać gre od zera? jest szansa ugrać cos  bez Is? Jakieś porady na start?

Tal warto :) Kupno rzeczy z IS za yangi to nie problem.

Opublikowano

Średnio, niby stabilnie ale może się trafić cofka i wtedy odejdzie lud co spowoduje zamkniecie serwa. Co do porady hmmm... jeśli z.mafii zabq to graj xD

O ja cie, jeśli każdy by myślał, że "może się trafić cofka" to wtedy nikt by nie grał w metina... Btw. wszędzie może się trafić cofka, czy to virtual, pandora itp.

Pozdro licznik jest ostro podkrecony wczoraj o 2 rano bylo 712 dzisiaj 712 cos tutaj smierdzi nie polecam :)

Jakby był podkręcony to by był np. 2 razy więcej luda na serwerze, a nie cały czas tyle samo. Licznik się popsuł i tyle.

tenor.gif

Opublikowano

Polecam serwer. Mimo wcześniejszej cofki. To i tak ludzie się nie wysypują. Nie gram w tym momencie, ale naprawdę mega polecam. I da radę grać bez IS'u. :) 

Opublikowano

Pisałem o tym dzisiaj na forum serwera. ZabQ pisał, że licznik się zawiesił, zostanie to naprawione.

Co do gry bez ISa - sam gram bez ISa, a za yangi kupiłem już wszystko co potrzebne (kostium i pet exp, pvp, wierzchowce, nawet kupony SM)

Opublikowano

Prezentacja spoko, nawet bardzo spoko xD. Wszystko sie podoba, tylko pytanie czy warto zaczynac teraz ? Ile ludzi gra ? Czy nie ubywa ich i wgl? Dzięki za odpowiedz szybka :).

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Jak wchodzę do M1, to dostaję często dużo pytań (na czacie też), które wskazują, że jest sporo nowych graczy, więc moim zdaniem nie ubywa, a nawet delikatnie przybywa.

Jak już pisałem, na evencie było ponad 850 graczy. Teraz licznik jest niestety zawieszony.

Opublikowano

Według mnie graczy przybywa na serwer, gram od kilku dni,a z IS kupilem tylko wierzchowca, który i tak nie jest mi za bardzo potrzebny. Medale się czyta co sekundę, a wydropienie ich to nie duży problem.

Serwer oczywiście polecam, bo gra się bardzo przyjemnie.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

na 5 dni kostium pet ;d 5h wierzchowiec,  kozak, gram na nowo sobie wlasnie ;p 

a pet [zaba] leci na czas jak biega kolomnie czy jak nawet nie biega 

Opublikowano

na 5 dni kostium pet ;d 5h wierzchowiec,  kozak, gram na nowo sobie wlasnie ;p 

a pet [zaba] leci na czas jak biega kolomnie czy jak nawet nie biega 

Czas żaby leci cały czas, czas kostiumu też.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie jest źle jest wiele zarobków są rajdy od 80lv + i można chodzić na metki polecam serwer i zapraszam :) !

ddz8gi.png

Opublikowano

Mam pytanie do administracji.

Czy zostanie naprawiony klient/łatka? Kilkudziesięcu osobom (prawdopodobnie z windowsem XP) nie działa, nie po to kupowałem PDka i kostium, żeby teraz ich czas mi się marnował. Nowy klient nie pomaga - od razu po zalogowaniu gra się wyłącza.

Opublikowano

Mam pytanie do administracji.

Czy zostanie naprawiony klient/łatka? Kilkudziesięcu osobom (prawdopodobnie z windowsem XP) nie działa, nie po to kupowałem PDka i kostium, żeby teraz ich czas mi się marnował. Nowy klient nie pomaga - od razu po zalogowaniu gra się wyłącza.

Tak tylko osoby mające XP maja problem po wczorajszej aktualizacji ale dziś bedzie specjalna łatka naprawiająca ten problem.

Opublikowano

Spędziłem jakiś czas na tym serwerze ogólnie rozgrywka sama w sobie ciekawa. Lecz administracji profesjonalną nazwać nie mogę :)

Opublikowano

Tak tylko osoby mające XP maja problem po wczorajszej aktualizacji ale dziś bedzie specjalna łatka naprawiająca ten problem.

Rozumiem, a kiedy mniej więcej można się jej spodziewać? Bo nie wiem czy jest sens czekać.

Opublikowano

Rozumiem, a kiedy mniej więcej można się jej spodziewać? Bo nie wiem czy jest sens czekać.

Nie ja jestem technikiem wiec ciężko powiedzieć kiedy ale na pewno dziś.

Opublikowano
Jest już nowa łatka, dla osób, które mają problem z grą (na Windows XP), do pobrania przez patcher lub linki alternatywne na stronie głównej.

Opublikowano

Nie grajcie tu, na początku serwa zostałem ojebany z dupy, z nikim nie grałem, nigdzie nie w wchodziłem itd

full is 1kkk trutki 9 poszly sie jebac nie polecam scierwa

zabq na hajs tylko 

cya nerds

2ntwai9.gif

Opublikowano

Nie grajcie tu, na początku serwa zostałem ojebany z dupy, z nikim nie grałem, nigdzie nie w wchodziłem itd

full is 1kkk trutki 9 poszly sie jebac nie polecam scierwa

zabq na hajs tylko 

cya nerds

Miałeś na innym serwerze takie samo hasło jak tutaj i dlatego ktoś kto miał bazę tego innego serwera cie okradł. Nie bez powodu jest wiadomość po wejściu do gry o zmianie haseł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...