Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osob na serwerze? Ciezko o dodania/zmianki/bodzie?

Licznik na stronie. Teraz około 900 osób.

A o wyżej wymienione itemki nie jest ciężko. Zostajesz na 35 poziomie w m2 na powiedzmy 2 dni i masz tego bardzo dużo ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Siemaneczko!

Mam Dobre wieści.

O to co dla was przygotowaliśmy:

i96Qcki.jpg

Dodatkowo:

- Raty 20% od 14:00 do 24:00
- Drop Szkatułek Blasku Księżyca od 14:00 do 24:00
- I kilka niespodzianek, które spotkają Was już dziś!

Opublikowano

Genialny serwer. Gram na nim praktycznie od samego początku i w 100% mogę wam wszystkim go polecić. Super administracja która troszczy się o graczy. Cały team pomaga wszystkim którzy mają jakieś pytania, problemy. Na serwerze jest pełno graczy, cały czas dochodzą nowi. Atmosfera na serwerze jest genialna. 
Powiem wam szczerze, że jest to najlepszy prywatny serwer na którym dane było mi grać! 

ZAPRASZAM wszystkich do wspólnej zabawy na tym serwerze ! ! ! 

Opublikowano

Co dropi z blasków? i skąd wziaść tą tęczowa przepustke na pierwszy dungeon?

Jednym z najlepszych dropów są perły,metale jak i kupony SM. Na ten dungeon za pierwszym razem mamy wejście za darmo dopiero po jego wykonaniu przy następnej probie wejścia wymaga od nas klucza a możemy go zdobyć np ze sklepu za PO.

Opublikowano

Jednym z najlepszych dropów są perły,metale jak i kupony SM. Na ten dungeon za pierwszym razem mamy wejście za darmo dopiero po jego wykonaniu przy następnej probie wejścia wymaga od nas klucza a możemy go zdobyć np ze sklepu za PO.

NAJLEPSZY ZAROBEK TO KUPONY SM, POZAMIATANE MŁODY

Opublikowano

Dzisiaj widziałem 850 graczy na liczniku. To świadczy, że serwer wcale ich nie traci, a wręcz zyskuje. Jeśli ktoś chce zacząć, to polecam teraz - eventy ułatwiają start.

Opublikowano

Pytam szczerze i chcę szczerej odpowiedzi opłaca się grać po tej dużej cofce co wtedy była łatwo się wybić łatwiej niż wtedy ? Ciężko o metka, jak z cenami poszły do góry czy w dół. Niech ktoś napisze co gra na tym serwerze czy warto wrócić i czy gra się lepiej.

ddz8gi.png

Opublikowano

Kupiłem sobie wierzchowca z IS i mam do wyboru 480h albo 60 dni.

Tutaj mam dylemat, bo nie wiem czy czas wierzchowca leci cały czas, czy tylko jak się go używa?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Kupiłem sobie wierzchowca z IS i mam do wyboru 480h albo 60 dni.

Tutaj mam dylemat, bo nie wiem czy czas wierzchowca leci cały czas, czy tylko jak się go używa?

60 dni leci cały czas, ale nie wchodzi w slot, 480h leci tylko jak jest założony, ale wchodzi w slot. Polecam tego na 480h.

­

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...