Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie hejtujesz. On mowi prawde. Siedzi ze swoimi przydupasami ktorym rozdaje itemki a normalni gracze Go nie interesuja. POzniej jak ktos sie zdenerwuje to zwyzywa go od zwierzat i da perma na ts. Ale co sie dziwic HomoGimbazie

7nTnr.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZabQ opowiedz o swoim ulubionym słowie, którym jest " Nie wiem " Head admin serwera nie wie o niczym praktycznie co sie dzieje na serwerze. Widać, że robisz jako ikona serwera, więc Head admin nie jest dla Ciebie ;)

Opublikowano

ZabQ opowiedz o swoim ulubionym słowie, którym jest " Nie wiem " Head admin serwera nie wie o niczym praktycznie co sie dzieje na serwerze. Widać, że robisz jako ikona serwera, więc Head admin nie jest dla Ciebie ;)

Żadna ikona, jest dobrym Administratorem. Pomaga ludziom, stara się rozwiązywać problemy i praktycznie zawsze mu to wychodzi... ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Serwer olany przez administracje na maksa. Eq a navi rozdawane dla kolegow przez Zabka. Na poczatku duzo ludzi ale jak wyszly przekrety to teraz malo osob...

Opublikowano

Serwer olany przez administracje na maksa. Eq a navi rozdawane dla kolegow przez Zabka. Na poczatku duzo ludzi ale jak wyszly przekrety to teraz malo osob...

Wiesz co mnie irytuje i coraz bardziej rozumiem Sensuala, że nie chce wstawiać prezentacji na MPC - właśnie takie komentarze. Daj konkretny dowód w postaci filmu najlepiej, gdzie możemy zobaczyć EQ z Navi lub jakikolwiek item rozdany przez Administrację - nie mówię o oddawaniu EQ - jak miał Damian, kiedy oddawał EQ na S2 Invorii.

Opublikowano

Nie polecam serwera z powodu administracji, ZabQ to jakiś w ogóle szurnięty. Jedynie Tharel i Evor są czegoś warci i marnują się na tym serwerze.

Jeszcze 1-2 miesiące i serwer zniknie wśród nowych serwerów.

Do tego dochodzą prywatne postacie administracji :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Nie polecam serwera z powodu administracji, ZabQ to jakiś w ogóle szurnięty. Jedynie Tharel i Evor są czegoś warci i marnują się na tym serwerze.

Jeszcze 1-2 miesiące i serwer zniknie wśród nowych serwerów.

Do tego dochodzą prywatne postacie administracji :)

Przeszkadza Ci to, że sami starają się reklamować swój serwer?  

Nie rozumiem coraz bardziej społeczeństwa metina z tygodnia na tydzień jest coraz więcej krety** została tylko garstka normalnych graczy.  Jak ktoś jest lepszy od Cb to znaczy, że eq navi? Ty chłopaczku nawet nie wiesz co, to jest navi jak 60% osób...  

Serwer jak i administracja spoko ( ZabQ Tharel) reszty nie znam i serwer gorąco polecam. 

Opublikowano

Opinia o ZabQ rozbraja:

Żadna ikona, jest dobrym Administratorem. Pomaga ludziom, stara się rozwiązywać problemy i praktycznie zawsze mu to wychodzi...  ;)

Ale co się dziwić, admin admina zawsze wesprze,przecież nie napisze "nic nie robi". Mydlenie oczu, a gracze mają wyrobioną opinie o ZabQ. Nie pomaga, ja czekałem dość sporo i jedynie co dostałem info to takie, że nie potrafi mi pomóc w 1 głupim problemie znikającego pet IS.

ZabQ pomaga, ale chyba w ukryciu kolegom na kanale, a nie graczom malestii.

Heniek.

Opublikowano

Mafia Zabqu.. Tyle w temacie. Siedzi na kanale ze swoim kumplami a jak ktoś potrzebuję pomocy to czeka bez odzewu :s

A czy w teamie jestem tylko ja? Wystarczy wejść na ts'a zgłośić się do moderatora i ci pomoże ewentualnie do mnie zadzwoni żebym się pojawił.

Opublikowano

@ZabQ Nie trzeba do Moda, ja np. Tez moge pomoc mowa teraz o Tutorze. Czesto gracze wchodza do mnie na Kanal i wychodza z Odpowiedzia na swoje pytanie.

//

Czy to zarty czy zabawa, kazdy wie ze Malestia to nie jakas Chyowa Sprawa !

Zapraszam wszystkich na Serwer, w Sobote 24.01.2015 Raty Serwerowe 35% Yang/PD/Drop, a 25 Dtop Szkat Blasku i szansa na fajr magrody np. Perly, Metale lub Kupony SM i wiele Wiecej... Nie wbiles, to dawaj czas na Cb any zaczac tu grac..

Opublikowano

@ZabQ Nie trzeba do Moda, ja np. Tez moge pomoc mowa teraz o Tutorze. Czesto gracze wchodza do mnie na Kanal i wychodza z Odpowiedzia na swoje pytanie.

//

Czy to zarty czy zabawa, kazdy wie ze Malestia to nie jakas Chyowa Sprawa !

Zapraszam wszystkich na Serwer, w Sobote 24.01.2015 Raty Serwerowe 35% Yang/PD/Drop, a 25 Dtop Szkat Blasku i szansa na fajr magrody np. Perly, Metale lub Kupony SM i wiele Wiecej... Nie wbiles, to dawaj czas na Cb any zaczac tu grac..

Na razie administracja jest full

Opublikowano

Jak wygląda ilość graczy? Proszę o konkretne liczby.

Gra coraz więcej osób.

Opcjonalna liczba graczy w godzinny dzienne to 900-1000.

Również polecam serwer.

Opublikowano

Serwer polecam bardzo miło się gra.

Na serwerze przegrałem już tydzień i nie żałuję ani jednego Buga się nie doszukałem ;)

A tutaj filmik ode mnie :3

2i29cae.png

Opublikowano

Jak wygląda ilość graczy? Proszę o konkretne liczby.

Licznik an stronie, wystarczy wejsc 3 dni z rzedu o podobnych godzinach zeby byc zorientowanym. Gra tutaj 600-700 osob, w ostatni weekend bodajze podbilo do 800 czy tam 900 czym sie wielce administracja chwalila, ale raczej nie warto juz zaczynac gry ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

1.Jaki zarobek do 35lv?

2.Jest wieża orków?

3.Serwer na dłużej?

1.Nie ma. Jedynie ulepszanie w DT jest tu opłacalne i nowe mapy.

2.Jest, ale ssie.

3.Wątpie.

Opublikowano

1.Jaki zarobek do 35lv?

2.Jest wieża orków?

3.Serwer na dłużej?

1. W zasadzie brak, bo i co? Ku sa nic nie warte, ulepy z m2 nic nie warte.. (tak bylo jeszcze w grudniu, a co dopiero teraz?)

2. Jest, ale nic dobrego z niej nie dropniesz. Mala szansa na kamole, jakis tam malz dropnie, mozna isc pare razy zeby wydropic zeby do misji i to tyle, nawet kowala nie ma.

3. Niesadze

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mimo wszystkich negatywnych komentarzy w stronę @ZabQ i mimo ze nie mam z nim jakiś tam kontaktów etc to serwer mogę polecic.

Pogrywam sobie 4 fun trochę na postaci i widać że coś się dzieje ludzi jest dośc sporo jak na typ tego serwera.

Uwazam że aktualnie jeden z topowych medium/hard na rynku

Thespia , Crados , Malestia - a co do administracji to się nie wypowiem bo mi nic nigdy nie zniklo xD

Eldoo

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...